QUOTE(sigridaU @ 2009 09 24, 15:12)
Padekit merginos
mezgime nesu naujoke bet... nesigauna man tas musyciu rastas atrodo viska suprantu bet nesigauna gal galit kuri parodyti kaip jus ismezgat vel 5akis labai prasau
Tas raštas man labai primena pumpurėlius - 3 ar 5 akis sumezgi ir tuo pačiu iš jų išmezgi 3 arba 5. Tik virbalų labai storų reikia, kad kiauras ir laisvas būtų. Gal kokioje senoje mezgimo knygoje butų aprašymas?
Aga, aš irgi taip manau.
1 e. gerosios akys;
2 e. išvirkščiosios akys;
3 e. 3 eilė: 1 geroji, *5 akys sumegzti kartu gerai iš apačios, nenukeliant 1 užmetimas, dar kartą išmegzti tas pačias akis, dar 1 užmetimas, dar kartą išmegzti visas 5 akis (t.y. kartoti tol, kol iš 5 kartu sumegztų akių atsiras 5 naujos akys), 1 geroji*
Cia is tikro reikia megzti storokais virbalais. Numezgus pora eiliu, reikia per 5 kilpas is karto (kaip kad is vienos butu) ismegzti naujas 5 kilpas (lyg pumpurelius darant), po to viena paprastai ismegzt, po to vel per 5 kilpas is karto ismegzti naujas 5 kilpas ir t.t. Numezgus 3 eiles, vel ta pati daryti. Man atrodo taip
, pabandyk.
Tikiuosi pades
Kazkada issisaugojau turbut is tu paciu super mamu
Papildyta:
O apie kapisono mezgima as irgi jau vis pagalvoju, bet net neisivaizduoju kaip ji megzti
Gal atsiras mamyciu kurios paaiskins