Žiūrint, koks margumas. Aš nelabai mėgstu tankiai margų, kai gaunasi smulkūs debesėliai, o iš stambiai margintų- visai dailiai atrodo. Bent jau man.
Esu mezgus: tuniką , šalį, megztuką, pončą.
Iš tankiai margintų: komplektuką , suknutę .
Saukiuosi pagalbos kaip reikia nuleidinet mezgant akis prie kaklo,visaip jau bandziau nesigauna.
Buvau kitoj temoj jau klausus,bet tik siandien uzmaciau,kad ten nerimas
Buvau kitoj temoj jau klausus,bet tik siandien uzmaciau,kad ten nerimas
QUOTE(sarafea @ 2009 09 16, 17:57)
Saukiuosi pagalbos kaip reikia nuleidinet mezgant akis prie kaklo,visaip jau bandziau nesigauna.
O tu gal pradžiai parašyk, ką bandei, kas nesigauna, ir koks tas kaklas turėtų gautis; gi iškirpimų visokių gylių ir formų būna. O va tada jau svarstysim, kurią vietą gelbėt.
Nes šiaip bendruoju atveju -- nuleidi daaaug (na, tarkim, koks ketvirtadalis akių, jei paprastas ovalus daugmaž "tipiško megztinio" iškirpimas) per vidurį, tada kas antroj eilėj iš kiekvienos pusės dar po truputį mažini. Kad būtų "tolygiai gražu", galva tilptų, nuo pečių nesmuktų. Tik vienas nuleidimas gaunasi gerojoj pusėj, kitas išvirkščiojoj, ir arba vienu metu su dviem kamuoliukais siūlų mezgi, arba pirma užbaigi vieną "pusės pusę", o po to -- kitą.
sveikos merginos as tokiu klausimu-
persuktoji akis- kas gali paaskint kaip ja padaryti?
tuscias langelis- i ji nekreipti demesio, ar kazka reiskia?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
QUOTE(kisiune @ 2009 09 16, 20:37)
sveikos merginos as tokiu klausimu-
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Čia servetėlės schema? Tuščias greičiausiai nieo nereiškia, o persuktą (kartais ne kryžminė?) tai reikia siūlą iš kitos pusės užkabinti, kad išmezgus akis būtų persisukus.
QUOTE(niuma @ 2009 09 16, 15:04)
sineja, Reglano visa tema 4 žinutėj smulkiai papasakota. O šiaip, ir foto rasi nemažai.
didelis, didelis dėkui
QUOTE(niuma @ 2009 09 16, 17:18)
Žiūrint, koks margumas. Aš nelabai mėgstu tankiai margų, kai gaunasi smulkūs debesėliai, o iš stambiai margintų- visai dailiai atrodo. Bent jau man.
na mano kaip ir pirmas variantas, stambesnis kiek pastebejau.
labai grazus megztukas mergaitei
ir taip vienodai tas margumas atitaikytas
tai jei siulas prasideda nuo sviesios dalies, tai ja man nusiviniot iki tamsios, kad apacia tokia butu nes dbr mezgu ir ziuriu, kad apacia vos ne balta ir per vidury jau tamsu bus...
Jei nori tamsesnė apačios, tada taip, reikia pasiderint pagal siūlus.
Vienas variantas - imi kitą matkelį;
antras variantas: pasižiūrėk, kokia siūlo spalva vidury matkelio (man kai reikėjo rankoves megzti, aš būten iš vidurio matkelio ėmiau vieną siūlą);
trečias variantas, kaip sakai- nusivynioji iki norimos spalvos
antras variantas: pasižiūrėk, kokia siūlo spalva vidury matkelio (man kai reikėjo rankoves megzti, aš būten iš vidurio matkelio ėmiau vieną siūlą);
QUOTE(niuma @ 2009 09 17, 10:07)
Jei nori tamsesnė apačios, tada taip, reikia pasiderint pagal siūlus.
nu aciu
tai reiks siandien ta isardyt ir is naujo megzt
merginos dar vienas klausimas- kaip reikia megzti sijuonui juosmeni, kur guma siusis?
QUOTE(Amanita @ 2009 09 16, 18:15)
O tu gal pradžiai parašyk, ką bandei, kas nesigauna, ir koks tas kaklas turėtų gautis; gi iškirpimų visokių gylių ir formų būna. O va tada jau svarstysim, kurią vietą gelbėt.
Nes šiaip bendruoju atveju -- nuleidi daaaug (na, tarkim, koks ketvirtadalis akių, jei paprastas ovalus daugmaž "tipiško megztinio" iškirpimas) per vidurį, tada kas antroj eilėj iš kiekvienos pusės dar po truputį mažini. Kad būtų "tolygiai gražu", galva tilptų, nuo pečių nesmuktų. Tik vienas nuleidimas gaunasi gerojoj pusėj, kitas išvirkščiojoj, ir arba vienu metu su dviem kamuoliukais siūlų mezgi, arba pirma užbaigi vieną "pusės pusę", o po to -- kitą.
Bandziau is vis suprast kaip tai daroma,bet tik vaseliu akis nusiema...todel nesuprantu kaip tai virbalais daroma.Man nesvarbu pradzioj nei koks kaklo kirpimas,svarbu ismokt is vis ta kakla daryti
Mezgu tik su vienu kamuoliuku,jau ir taip sudetinga ganetinai.