Galiu pasiūlyti tokį kostiumėlį, komplekte yra ir megztukas:
[
Aprašymas čia, čia ir čia.
Sveikos pleputes
labai apsidziaugiau,kad radau sia temele Neseniai sugalvojau,kad noriu kazka nusimegzt ar nusinert: nuvariau i parduotuve, nusipirkau virbalu,vaseliu,siulu,o grizusi susimasciau,kad nei megzti nei nerti nebeatsimenu kaip reikia Jungiuosi ir as prie jusu. Jau perskaiciau nemazai patarimu,kurie tikrai yra naugingi
labai apsidziaugiau,kad radau sia temele Neseniai sugalvojau,kad noriu kazka nusimegzt ar nusinert: nuvariau i parduotuve, nusipirkau virbalu,vaseliu,siulu,o grizusi susimasciau,kad nei megzti nei nerti nebeatsimenu kaip reikia Jungiuosi ir as prie jusu. Jau perskaiciau nemazai patarimu,kurie tikrai yra naugingi
Pasiulykit dar pacio pacio paprasciausio megstuko aprasyma mezgimo
Na gal ir ne į temą trupučiuką, bet osinkoj radau temukę pradedančiom, o tiksliau tai ten YouTube filmukai kaip uždėti akis, megzti ir pan. Gal, sakau, kokiai visai "žaliai" mezgėjelei ir bus naudinga
http://club.osinka.ru/topic-30940
http://club.osinka.ru/topic-30940
Ok. Aciu. Bandysiu nuo kaklo pradeti
Sveikutes, as taip pat neseniai prisedau megzti. Pradejau nuo paprasciausio - saliko Mokiausi megzti is sito puslapiuko http://rankdarbiai.ucoz.com/publ/1/
Tik va man teip negerai gavosi, kad sonai pradejo riestis... Niekur neradau info, ka tokiu atveju daryt? Kazka girdejau apie tai, kad galima perplauti su krakmolu... ar kazkaip pan... Na, gal jus man galetumete padet...?
Tik va man teip negerai gavosi, kad sonai pradejo riestis... Niekur neradau info, ka tokiu atveju daryt? Kazka girdejau apie tai, kad galima perplauti su krakmolu... ar kazkaip pan... Na, gal jus man galetumete padet...?
Kokiu raštu mezgėt?
Galima pakrakmolinti ir palyginti, bet kažin, ar smagau krakmolintą nešioti.
Šiaip tai esu mačius neblogų modelių, specialiai megztų, kad raitytųsi.
Įdėkit foto, gal pridėjus pora detalių, išeis visai stiliovas dalykas.
Turiu vieno vaikiško pavyzduką:
Arba jeigu nėra labai siauras, gal galima susiūti per šoną. Esu tokį mezgusi:
Čia megzta gerom akim ir per šoną susiūta.
Galima pakrakmolinti ir palyginti, bet kažin, ar smagau krakmolintą nešioti.
Šiaip tai esu mačius neblogų modelių, specialiai megztų, kad raitytųsi.
Įdėkit foto, gal pridėjus pora detalių, išeis visai stiliovas dalykas.
Turiu vieno vaikiško pavyzduką:
Arba jeigu nėra labai siauras, gal galima susiūti per šoną. Esu tokį mezgusi:
Čia megzta gerom akim ir per šoną susiūta.
.. niu a vista ... kituose skureliuose moteru taip klausinejau kaip ka daryt ... o kai viskas cia taip aiskiai surasyta pradedanciuju kalba
Čia visokių gerų patarimų radau, bet gal kuri galėtumėt padėt dėl megztuko brėžinio. Aš "iš akies" megzt nemoku, o norėčiau megztuko. Gal turit kokį paprasto megztuko (ilgom statytom rankovėm ir apvaliu (prie kaklo) kaklu) brėžinį 32-34 dydžio (nes visur pavyzdžiai kažkodėl nuo 36 d.). ir kad būtų surašyti centimetrai (o jei dar ir akių skaičius, tai būtų nuostabu). Tikiuosi suprantamai parašiau