Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms

Galiu pasiūlyti tokį kostiumėlį, komplekte yra ir megztukas:

[user posted image

Aprašymas čia, čia ir čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 06 balandžio 2009 - 08:38
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 06, 09:37)
Galiu pasiūlyti tokį kostiumėlį, komplekte yra ir megztukas:

[user posted image
Aprašymas čia, čia ir čia.

reiks pabandyt iskaityt gal cia ir neblogas variantas , aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes 4u.gif
labai apsidziaugiau,kad radau sia temele thumbup.gif Neseniai sugalvojau,kad noriu kazka nusimegzt ar nusinert: nuvariau i parduotuve, nusipirkau virbalu,vaseliu,siulu,o grizusi susimasciau,kad nei megzti nei nerti nebeatsimenu kaip reikia doh.gif blush2.gif Jungiuosi ir as prie jusu. Jau perskaiciau nemazai patarimu,kurie tikrai yra naugingi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasiulykit dar pacio pacio paprasciausio megstuko aprasyma mezgimo blush2.gif
Atsakyti
Na gal ir ne į temą trupučiuką, bet osinkoj radau temukę pradedančiom, o tiksliau tai ten YouTube filmukai kaip uždėti akis, megzti ir pan. Gal, sakau, kokiai visai "žaliai" mezgėjelei ir bus naudinga ax.gif
http://club.osinka.ru/topic-30940
Atsakyti
Gal zinot nuo ko toki rubeli reiktu pradeti megzti?

user posted image
Atsakyti
Aš tai pradėčiau nuo kaklo ir paskui platinčiau į apačią. Nors galima ir nuo apačios ir paskui siaurinti. Bet tada reikia tiksliai apsiskaičiuoti akis.
Atsakyti
Ok. Aciu. Bandysiu nuo kaklo pradeti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat neseniai prisedau megzti. Pradejau nuo paprasciausio - saliko 4u.gif Mokiausi megzti is sito puslapiuko http://rankdarbiai.ucoz.com/publ/1/
Tik va man teip negerai gavosi, kad sonai pradejo riestis... Niekur neradau info, ka tokiu atveju daryt? Kazka girdejau apie tai, kad galima perplauti su krakmolu... ar kazkaip pan... Na, gal jus man galetumete padet...? 4u.gif
Atsakyti
Kokiu raštu mezgėt?
Galima pakrakmolinti ir palyginti, bet kažin, ar smagau krakmolintą nešioti.
Šiaip tai esu mačius neblogų modelių, specialiai megztų, kad raitytųsi.
Įdėkit foto, gal pridėjus pora detalių, išeis visai stiliovas dalykas.

Turiu vieno vaikiško pavyzduką:
user posted image

Arba jeigu nėra labai siauras, gal galima susiūti per šoną. Esu tokį mezgusi:
user posted image

Čia megzta gerom akim ir per šoną susiūta.
Atsakyti
.. niu a vista doh.gif ... kituose skureliuose moteru taip klausinejau kaip ka daryt ... o kai viskas cia taip aiskiai surasyta pradedanciuju kalba doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia visokių gerų patarimų radau, bet gal kuri galėtumėt padėt dėl megztuko brėžinio. Aš "iš akies" megzt nemoku, o norėčiau megztuko. ax.gif Gal turit kokį paprasto megztuko (ilgom statytom rankovėm ir apvaliu (prie kaklo) kaklu) brėžinį 32-34 dydžio (nes visur pavyzdžiai kažkodėl nuo 36 d.). ir kad būtų surašyti centimetrai (o jei dar ir akių skaičius, tai būtų nuostabu). Tikiuosi suprantamai parašiau blush2.gif
Atsakyti