Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms

Vyrisko megztuko ties pazastimis galima neisimineti - bus paprasciau - kaip 59 schemoje http://picasaweb.goo...823420619141346
O kakla - taip pat, kaip ir moteriskam megztukui, gal keliom akim platesni iskirpima galima megzt bigsmile.gif
Atsakyti
oi kaip gerai kad nereik issiminet smile.gif o tai tiesiog taip tiesiai ir varyt iki peciu? o del to kaklo, as ir moterisko nemoku blush2.gif
Atsakyti

beje tas tavo albumas thumbup.gif ypac ta suknute ruzavu virsum! fantastika!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimona: 03 lapkričio 2008 - 16:15
Aciu, cia krikstadukte abituriente aprengiau isleistuvems wub.gif

Parasyk man i az savo mezginio ismatavimus ir akiu skaiciu - pasirasinesim asmeniskai apie ta kakla biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal galit padėt priėjau prie rankovių ir nepamenu nuo ko pradėt?
Atsakyti
Sveikutės! ;}

Užsinorėjau pabandyt nusimegzt kokį megztuką:} priekis, nugara, rankovės - gal kaip susitvarkysiu, bet, vat, problema su kaklu:) Gal galite paaiškinti kaip čia nuo ko pradėti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko_rimto: 04 lapkričio 2008 - 23:30
QUOTE(Virbalai @ 2008 11 03, 14:45)
Vyrisko megztuko ties pazastimis galima neisimineti - bus paprasciau - kaip 59 schemoje http://picasaweb.goo...823420619141346
O kakla - taip pat, kaip ir moteriskam megztukui, gal keliom akim platesni iskirpima galima megzt  bigsmile.gif

perziurejau ir as tavo ideta albuma.... ax.gif nepasakomas grozis... pacios darbeliai labai grazus.... kadangi dar iki liemeniu, megstiniu o tuo labiau suknuciu dar nepriaugau - esu tik pradedanti mezgeja, tad mane labiausiai domina salikeliai... maniskis labai laukia jam pazadeto saliko.... kaip tik aptikau tavo albume grazu - tik turbut per sudetinga blush2.gif - grazu, o kaip megsti - nesuprantu verysad.gif gal galetum padeti? arba parekomenduoti koki idomesni rasteli vyriskam salikui....
nzn tik kaip ikelti nuotrauka sad.gif verysad.gif raso kad saliku albume 208 nuotrauka.... toks su pne salikas....
Atsakyti
sveikos pradedancios smile.gif

Gal kuri nors man patarsit smile.gif
ziemai artejant, kilo ir man mintis nusimegzti salika, dalis saliko yra mezgama vaseliu. ir schemutėje yra nurodytas ženklas su tokiu aprašymu: "stulpelis, kuriuo apkabinama ankstesnių eilių kilpa". Kiek ieškojau internete schemų aiškinimų, niekur neradau paaiškinimo, kaip tą stulpelį išmegzti. o ženklas toks kaip stulpelis su užmetimu, tik šiek tiek lenktas ir su rodyklyte...
HELP ...

bandau įkelt shcemutę, ale nelabai išeina. ir per paiešką bandžiau, ale vis tiek neaišku, kaip čia ką daryt su foto įkėlimu...
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2008 11 05, 23:18)
sveikos pradedancios smile.gif
Gal kuri nors man patarsit smile.gif
ziemai artejant, kilo ir man mintis nusimegzti salika, dalis saliko yra mezgama vaseliu. ir schemutėje yra nurodytas ženklas su tokiu aprašymu: "stulpelis, kuriuo apkabinama ankstesnių eilių kilpa". Kiek ieškojau internete schemų aiškinimų, niekur neradau paaiškinimo, kaip tą stulpelį išmegzti. o ženklas toks kaip stulpelis su užmetimu, tik šiek tiek lenktas ir su rodyklyte...
HELP ...
bandau įkelt shcemutę, ale nelabai išeina. ir per paiešką bandžiau, ale vis tiek neaišku, kaip čia ką daryt su foto įkėlimu...

Labai seniai nėriau, tai be schemutės nelabai galiu paaiškint.
Atsakyti
na, gal kitos mezgejėlės pagelbės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2008 11 05, 21:55)
perziurejau ir as tavo ideta albuma....  ax.gif nepasakomas grozis... pacios darbeliai labai grazus.... kadangi dar iki liemeniu, megstiniu o tuo labiau suknuciu dar nepriaugau - esu tik pradedanti mezgeja, tad mane labiausiai domina salikeliai... maniskis labai laukia jam pazadeto saliko.... kaip tik aptikau tavo albume grazu - tik turbut per sudetinga  blush2.gif - grazu, o kaip megsti - nesuprantu  verysad.gif  gal galetum padeti? arba parekomenduoti koki idomesni rasteli vyriskam salikui....
nzn tik kaip ikelti nuotrauka sad.gif  verysad.gif  raso kad saliku albume 208 nuotrauka.... toks su pne salikas....

Aciu uz gerus zodzius ax.gif
http://picasaweb.goo...489834804217826 - ar si salika issirinkai? O angliskai neskaitai visai?
Ar esi bandziusi megzt pynes? Siame salike nieko nera sudetingo...
Cia siuloma megzt 18 cm plocio ir 134 cm ilgio salika, kuriam pagal ju siulus reiktu uzsideti 42 akis. Ar tu turi siulus salikui?
Gal geriau rasyk az bigsmile.gif

wioletuk, rankoves pradedamos nuo rieso smile.gif Kas dar tau neaisku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 06 lapkričio 2008 - 09:55
Pradedanciosios mezginys biggrin.gif Nieko ypatingo, bet savim didziuojuosi, kad numezgiau kazka lotuliukas.gif nelabai rastas matosi g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti