sveikutes,esu naujoke cia,siandien draugei pasiduodziau kaip noreciau ismokti megzti,bet nezinau kaip,tai ji man pasiule si foruma,tikiuosi man padesit..tai va,noriu numegzti vyrui megztini,bet nelabai viska zinau,zinau kaip megzti nugara ir prieki,paprastu rastu,(kol kas tokio rasto ir uztenka),2 blogos,2 geros akimis...bet vat nelabai moku rankoves numegzt,dydi ismatuot ir kaip kakla statu numegzt..? ..gal galit padeti?jei ka tai rasykit i az,issamiau paaiskinti,buciau labai dekinga
sveikos, as ir vel su klausimu. ar jums taip nera buve kad krastines akys vienam kraste yra normalaus dydzio o kitam kraste - issitampe? nesupratu, kodel taip yra. krastines akis ismegzdavau isvirksciai o pirma visada nukeldavau, be to bandziau ir keleta akiu kraste labai tampriai megzt bet vistiek tas pats
a vat vel turiu ir as klausima,ar galima visada paskutines pirmas akis nukelti?pirma aki kad nukeliam pradedant megzt,tai zinau,o ar vat nukeliama paskutine akis ar ji ismezgama?
Sveikos. Pakartosiu ir cia klausimeli, nes jauciu kad cia ir reikejo iskart klaust...
Gal galit man padet... prasau... Pateikiu foto zemiau, ir kaip suprast ta parasyma ten, kad "..ir tarp rastu pridekite po viena aki" tai ar ta aki pridet reikejo kai tik uzmetinejau akis ir kiekvienam rombeliui skirt papildoma aki dar, ar cia jau kai pradesiu megzt tuos rombelius, tai tik pabaigoj eiles det papildoma aki, ar kaip?
Pradejau megzt apacia (dvi geros dvi blogos), o tai reikia pirma aki vis nukelt? o dieve, man cia ziuriu tamsus miskas... Labai laukiu atsakymo, nes nezinau ka toliau daryt...
Gal galit man padet... prasau... Pateikiu foto zemiau, ir kaip suprast ta parasyma ten, kad "..ir tarp rastu pridekite po viena aki" tai ar ta aki pridet reikejo kai tik uzmetinejau akis ir kiekvienam rombeliui skirt papildoma aki dar, ar cia jau kai pradesiu megzt tuos rombelius, tai tik pabaigoj eiles det papildoma aki, ar kaip?
Pradejau megzt apacia (dvi geros dvi blogos), o tai reikia pirma aki vis nukelt? o dieve, man cia ziuriu tamsus miskas... Labai laukiu atsakymo, nes nezinau ka toliau daryt...
sveikos visos, esi pradedancioji mezgike gal zinote ka reiskia raste juodas taskas ? kaip ji ismegzti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 12, 21:02)
Sveikos. Pakartosiu ir cia klausimeli, nes jauciu kad cia ir reikejo iskart klaust...
reiškia, kad uždedant akis bendras rašto akių skaičius turi dalintis iš 8 ir dar +1 akis. (Kaip sunku paaiškint ). Žodžiu, reikia užsidėti, sakykim, 1 kraštinė akis, 80+1 a., 1 kraštinė, iš viso 83a.
pirmą akį visada nukelti reikia
Sveikos
Noriu numegzti savo mažylei šiltas kelnytes, gal kuri galit trumpai paaiškinti nuo kur pradėti megzti (ar nuo viršaus pradėti ir vėliau dalinti į dvi dalis ir šonus susiųti, ar megzti du atskirus gabaliukus ir susiūti per pilvuką)
Kas suprantat trumpai parašykit, būsiu dėkinga
Noriu numegzti savo mažylei šiltas kelnytes, gal kuri galit trumpai paaiškinti nuo kur pradėti megzti (ar nuo viršaus pradėti ir vėliau dalinti į dvi dalis ir šonus susiųti, ar megzti du atskirus gabaliukus ir susiūti per pilvuką)
Kas suprantat trumpai parašykit, būsiu dėkinga
Jolanta1986, juodas taskas langelyje gali reiksti arba geraja aki, arba blogaja aki. Reikia ziureti i paveiksliuka ar nuotrauka, kur yra ismegztas rastas, ten geriau matytusi , jeigu aiskiai paaiskinau...
Papildyta:
rugegele23, as galiu tik patarti is savo patirties. Esu mezgusi is sitos knygutes, gana sudetingi tie blogu-geru akeliu rastai. Bet as mezgu siek tiek savaip, o gaunasi beveik taip pat, kaip nuotraukoje: as lygines eiles mezgu tik isvirksciom akim. Pirma, trecia, penkta ir t.t. eiles mezgu pagal schema, o lygines- tik isvirksciom, o ne pagal rasta, kaip nurodyta. turbut nelabai aiskiai surasiau viska...
Papildyta:
rugegele23, as galiu tik patarti is savo patirties. Esu mezgusi is sitos knygutes, gana sudetingi tie blogu-geru akeliu rastai. Bet as mezgu siek tiek savaip, o gaunasi beveik taip pat, kaip nuotraukoje: as lygines eiles mezgu tik isvirksciom akim. Pirma, trecia, penkta ir t.t. eiles mezgu pagal schema, o lygines- tik isvirksciom, o ne pagal rasta, kaip nurodyta. turbut nelabai aiskiai surasiau viska...
QUOTE(zvirble @ 2008 10 13, 13:41)
Jolanta1986, juodas taskas langelyje gali reiksti arba geraja aki, arba blogaja aki. Reikia ziureti i paveiksliuka ar nuotrauka, kur yra ismegztas rastas, ten geriau matytusi , jeigu aiskiai paaiskinau...
Papildyta:
Papildyta:
Na kaip ir supratau, bandysiu kazka regzt. Bet jau apacios neardysiu, pridesiu tas tris akis papildomai ismezgant o dar nenukelinejau pirmos akies, o ismegzdavau...
sveikutės, kitoje temoje nesulaukiu atsakymo, tai čia kreipiuosi...
bandau narplioti pusmetinei panai megztuką, aišku entuziazmas didelis kol neprieini prie akių nuleidinėjimo. Ten ir stabteli.
Gal kas galite ūkiškai paaiškinti kaip gražiai nuleisti akis pažastytėse ir apie kakliuką mezgant paprastą priekyje užsagstomą megztuką? Tai per daug nuimu, tai per mažai
ten yra horizontalus, vertikalus bruksniukas ir taskas, tai bruksniukai reiskia gera ir bloga akis, o taskas juodas tai kitką turetu reiksti