Įkraunama...
Įkraunama...

Įdaryta višta

tai cia is Beatos laidos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velma: 29 gruodžio 2011 - 20:48
as vista darau taip,mums labai skanu.
Vistai nuneriu oda,palieku sparnelius ir blauzdeles.Visa mesa nuimu nuo kaulu ir sumalu.I puoda istirpinu pokeli sviesto,suberiu kubeliais pjaustytu svogunu ir troskinu kol graziai pagelsta(reikia ziureti kas nesviltu,vis ideti sviesto).Tada dedu pjaustytus pievagrybius ir dar patroskinu.Nukeliu ir truputy atvesinus suberiu svieziu pjaustytu petrazoliu,viska pagardinu druskyte,pipirais ir visa mase supilu i sumalta vistiena(kur nuemiau nuo kaulu) ir viska i saldytuva.Geriausiai ruosti is vakaro,kad per nakti visa mase pastengtu.Oda itrinu prieskoniais ir palieku.
kita diena imu paruosta farsa ir kemsu i vistos odele formuodama "vista" sparneliai lieka virsuje.skyle uzsuviu arba susuku dantu krapstukais.kepti apie valanda 190 laipsniu CT.
skanaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alytuke: 29 gruodžio 2011 - 21:04
QUOTE(alytuke @ 2011 12 29, 21:01)
as vista darau taip,mums labai skanu.
Vistai nuneriu oda,palieku sparnelius ir blauzdeles.Visa mesa nuimu nuo kaulu ir sumalu.I puoda istirpinu pokeli sviesto,suberiu kubeliais pjaustytu svogunu ir troskinu kol graziai pagelsta(reikia ziureti kas nesviltu,vis ideti sviesto).Tada dedu pjaustytus pievagrybius ir dar patroskinu.Nukeliu ir truputy atvesinus suberiu svieziu pjaustytu petrazoliu,viska pagardinu druskyte,pipirais ir visa mase supilu i sumalta vistiena(kur nuemiau nuo kaulu) ir viska i saldytuva.Geriausiai ruosti is vakaro,kad per nakti visa mase pastengtu.Oda itrinu prieskoniais ir palieku.
kita diena imu paruosta farsa ir kemsu i vistos odele formuodama "vista" sparneliai lieka virsuje.skyle uzsuviu arba susuku dantu krapstukais.kepti apie valanda 190 laipsniu CT.
skanaus

skamba skaniai reiks kada pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2011 12 31, 15:19)
skamba skaniai reiks kada pabandyti

bandziau neblogai gavosi smile.gif
Atsakyti
Aš naminę 3 kg vištą savos gamybos marinate laikau 1 parą, po to kepu dideliam stikliniam puode su dangčiu beveik 2 val. 205 laipsnių karštumo orkaitėje.

Marinatas: 2 šaukštai kečupo, 2 šaukštai vilniaus majonezo, 2-3 didelės skiltys česnako, kmynų, druskos, pipirų ir dar kokių nors prieskonių mišinio, jei turiu po ranka smile.gif
Kartais prikemšu raugintų kopūstų į vidų.
Man skanu, sultinga višta gaunasi essen.gif
Atsakyti
QUOTE(zenzara @ 2012 05 10, 13:47)
bandziau neblogai gavosi smile.gif


as ir pabandysiu smile.gif
Atsakyti