tai cia is Beatos laidos
as vista darau taip,mums labai skanu.
Vistai nuneriu oda,palieku sparnelius ir blauzdeles.Visa mesa nuimu nuo kaulu ir sumalu.I puoda istirpinu pokeli sviesto,suberiu kubeliais pjaustytu svogunu ir troskinu kol graziai pagelsta(reikia ziureti kas nesviltu,vis ideti sviesto).Tada dedu pjaustytus pievagrybius ir dar patroskinu.Nukeliu ir truputy atvesinus suberiu svieziu pjaustytu petrazoliu,viska pagardinu druskyte,pipirais ir visa mase supilu i sumalta vistiena(kur nuemiau nuo kaulu) ir viska i saldytuva.Geriausiai ruosti is vakaro,kad per nakti visa mase pastengtu.Oda itrinu prieskoniais ir palieku.
kita diena imu paruosta farsa ir kemsu i vistos odele formuodama "vista" sparneliai lieka virsuje.skyle uzsuviu arba susuku dantu krapstukais.kepti apie valanda 190 laipsniu CT.
skanaus
Vistai nuneriu oda,palieku sparnelius ir blauzdeles.Visa mesa nuimu nuo kaulu ir sumalu.I puoda istirpinu pokeli sviesto,suberiu kubeliais pjaustytu svogunu ir troskinu kol graziai pagelsta(reikia ziureti kas nesviltu,vis ideti sviesto).Tada dedu pjaustytus pievagrybius ir dar patroskinu.Nukeliu ir truputy atvesinus suberiu svieziu pjaustytu petrazoliu,viska pagardinu druskyte,pipirais ir visa mase supilu i sumalta vistiena(kur nuemiau nuo kaulu) ir viska i saldytuva.Geriausiai ruosti is vakaro,kad per nakti visa mase pastengtu.Oda itrinu prieskoniais ir palieku.
kita diena imu paruosta farsa ir kemsu i vistos odele formuodama "vista" sparneliai lieka virsuje.skyle uzsuviu arba susuku dantu krapstukais.kepti apie valanda 190 laipsniu CT.
skanaus
QUOTE(alytuke @ 2011 12 29, 21:01)
as vista darau taip,mums labai skanu.
Vistai nuneriu oda,palieku sparnelius ir blauzdeles.Visa mesa nuimu nuo kaulu ir sumalu.I puoda istirpinu pokeli sviesto,suberiu kubeliais pjaustytu svogunu ir troskinu kol graziai pagelsta(reikia ziureti kas nesviltu,vis ideti sviesto).Tada dedu pjaustytus pievagrybius ir dar patroskinu.Nukeliu ir truputy atvesinus suberiu svieziu pjaustytu petrazoliu,viska pagardinu druskyte,pipirais ir visa mase supilu i sumalta vistiena(kur nuemiau nuo kaulu) ir viska i saldytuva.Geriausiai ruosti is vakaro,kad per nakti visa mase pastengtu.Oda itrinu prieskoniais ir palieku.
kita diena imu paruosta farsa ir kemsu i vistos odele formuodama "vista" sparneliai lieka virsuje.skyle uzsuviu arba susuku dantu krapstukais.kepti apie valanda 190 laipsniu CT.
skanaus
Vistai nuneriu oda,palieku sparnelius ir blauzdeles.Visa mesa nuimu nuo kaulu ir sumalu.I puoda istirpinu pokeli sviesto,suberiu kubeliais pjaustytu svogunu ir troskinu kol graziai pagelsta(reikia ziureti kas nesviltu,vis ideti sviesto).Tada dedu pjaustytus pievagrybius ir dar patroskinu.Nukeliu ir truputy atvesinus suberiu svieziu pjaustytu petrazoliu,viska pagardinu druskyte,pipirais ir visa mase supilu i sumalta vistiena(kur nuemiau nuo kaulu) ir viska i saldytuva.Geriausiai ruosti is vakaro,kad per nakti visa mase pastengtu.Oda itrinu prieskoniais ir palieku.
kita diena imu paruosta farsa ir kemsu i vistos odele formuodama "vista" sparneliai lieka virsuje.skyle uzsuviu arba susuku dantu krapstukais.kepti apie valanda 190 laipsniu CT.
skanaus
skamba skaniai reiks kada pabandyti
QUOTE(Velma @ 2011 12 31, 15:19)
skamba skaniai reiks kada pabandyti
bandziau neblogai gavosi
Aš naminę 3 kg vištą savos gamybos marinate laikau 1 parą, po to kepu dideliam stikliniam puode su dangčiu beveik 2 val. 205 laipsnių karštumo orkaitėje.
Marinatas: 2 šaukštai kečupo, 2 šaukštai vilniaus majonezo, 2-3 didelės skiltys česnako, kmynų, druskos, pipirų ir dar kokių nors prieskonių mišinio, jei turiu po ranka
Kartais prikemšu raugintų kopūstų į vidų.
Man skanu, sultinga višta gaunasi
Marinatas: 2 šaukštai kečupo, 2 šaukštai vilniaus majonezo, 2-3 didelės skiltys česnako, kmynų, druskos, pipirų ir dar kokių nors prieskonių mišinio, jei turiu po ranka
Kartais prikemšu raugintų kopūstų į vidų.
Man skanu, sultinga višta gaunasi