Įkraunama...
Įkraunama...

Įdaryta višta

QUOTE(mutantė @ 2006 09 20, 18:41)
O jai nusipirkt vištų odelių, vištienos faršo ir padaryt, nors man rodos butu per riebu, o gal kas bande ax.gif

Čia reikalinga ištisinė oda, pageidautina su mėsa, na bet kaip nulupti pasiseka taip ir darau. Pirkti vienas odeles bus tikrai per riebu ir jos ne vientisos.
Atsakyti
Na, aš tai darau taip, išimu kaulus iš vištos, tai lieka tik oda, kulkšnelės ir sparneliai, tada nuimu nuo kaulų mėsą, ją sumalu, ir dedu per pusę su kiauliena. Visą ta faršą dedu į bliūdą, įmušu kiaušinių, tada išmirkau batoną grietinėlėje ir irgi įdedu, pridedu visokiausių prieskonių ir žodelių(vegetos, vištienos prieskoniu, mairūnų, bazilikų ir pan), tada džiovintų abrikosų pasmulkinu ir įdedu, be to reik idėti dar ir moliūgų sėklų(gliaudytų) Viską sumaišau, prikemšu vištą kiek tik telpa užsiūnu visus galus lotuliukas.gif ir kepu. Beje, kai jau orkaitėj višta, tai kepant i ją(blėką) įpilu sultinio, o vištą kaskart patepu majonezu, kad nesuplyštų. Na, atrodo viskas.
Įdėčiau nuotrauką, savo kalėdinės vištos, bet nemoku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 09 25, 14:27)
Na, aš tai darau taip, išimu kaulus iš vištos, tai lieka tik oda, kulkšnelės ir sparneliai, tada nuimu nuo kaulų mėsą, ją sumalu, ir dedu per pusę su kiauliena. Visą ta faršą dedu į bliūdą, įmušu kiaušinių, tada išmirkau batoną grietinėlėje ir irgi įdedu, pridedu visokiausių prieskonių ir žodelių(vegetos, vištienos prieskoniu, mairūnų, bazilikų ir pan), tada džiovintų abrikosų pasmulkinu ir įdedu, be to reik idėti dar ir moliūgų sėklų(gliaudytų) Viską sumaišau, prikemšu vištą kiek tik telpa užsiūnu visus galus  lotuliukas.gif  ir kepu. Beje, kai jau orkaitėj višta, tai kepant i ją(blėką) įpilu sultinio, o vištą kaskart patepu majonezu, kad nesuplyštų. Na, atrodo viskas.
Įdėčiau nuotrauką, savo kalėdinės vištos, bet nemoku  blush2.gif  blush2.gif


Kazin kokioj temperaturoj ir kiek ilgai reikia kepti si skanumyna? ax.gif
Atsakyti
Keliu gerą temą į paviršių, prieš šventes ji bus aktuali (tikiuosi) 4u.gif
Mielos kulinarės , papasakokit kaip jūs paruošiat įdarą kimšt vištai, aš bandysiu daryti su džiovintais vaisiais bet niekaip nesuprantu ko dar dėti (apart mėsos aišku) ar reikia kiaušinių, o gal džiuvesėlių? Kiek receptų, tiek nuomonių, bet noriu dar kart Jūsų atsiklausti, kad nesugadinčiau.....Na papasakokit kaip darot 4u.gif
Ir dar, lupt skūrą reikia pradėt nuo užpakalio taip? 4u.gif
Atsakyti
Nieko ypatingo nededu,labai megstam raugintus kopustu,tai jais ir idarom vista thumbup.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu. Paaiskinkit man kvailai mergai, nuo kur pradet lupt oda vistos?
Atsakyti
Perpjauk per nugarą ir atsargiai pradėk lupti, apie kaulus apipjauk(kulšelės, sparniukai). Visai nesunkiai lupas.
Atsakyti
Nu gerai, tarkim as jau ja issikepiau patiekiau per baliu ant stalo, ale nuo kurios vietos ir kaip ten ja pjaut? Aisku siulus isimti pries patiekiat?
Atsakyti
Sūlus ištrauk ir piaustyk kaip paprastą vyniotinį.
Atsakyti
Aciu labai. bandysiu...tikiuosi neteks ismest blush2.gif
Atsakyti
O ar galima ciela vista neisiminejat kaulu ir odos nenulupant ja prifarsiruoti ir tiesiog iskepti orkaitej? 4u.gif kaip tokia vista taisyklingai paruosti? kuo galima farsiruoti? jei obuoliais tai kiek ju det? kiek kept?
Atsakyti
Lu Lu, galima. Lygiai taip pat galima kepti cielą gabalą kiaulienos, o ne pjaustyti gabaliai ir daruti muštinius.
Atsakyti