Na, aš tai darau taip, išimu kaulus iš vištos, tai lieka tik oda, kulkšnelės ir sparneliai, tada nuimu nuo kaulų mėsą, ją sumalu, ir dedu per pusę su kiauliena. Visą ta faršą dedu į bliūdą, įmušu kiaušinių, tada išmirkau batoną grietinėlėje ir irgi įdedu, pridedu visokiausių prieskonių ir žodelių(vegetos, vištienos prieskoniu, mairūnų, bazilikų ir pan), tada džiovintų abrikosų pasmulkinu ir įdedu, be to reik idėti dar ir moliūgų sėklų(gliaudytų) Viską sumaišau, prikemšu vištą kiek tik telpa užsiūnu visus galus
ir kepu. Beje, kai jau orkaitėj višta, tai kepant i ją(blėką) įpilu sultinio, o vištą kaskart patepu majonezu, kad nesuplyštų. Na, atrodo viskas.
Įdėčiau nuotrauką, savo kalėdinės vištos, bet nemoku