Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas kelias pas TAVE

nu ka zinau, manau iskaudintas labiausiai liko ex vyras nes tuos tris metus jis viska jaute, betvyrai isgyvena savyje viduje.. o skausmas begalinis.. ir po tiek laiko po tiek gnoravimu jis pradejo zvelgti i kitas i tas kurioms jis idomus ir patrauklus ir is to gime susizavejimas.. taipkad manau jeigu nebutum sutikus to savo nuostabiojio ir butum gryzusi namo ir butut toliau laimingai ir graziai gyvene su vyru smile.gif nu bet svarbiausia kad abiems gerai smile.gif po tiek skausmu as pasistenkciau suprasti savo mylimaja jei ji pasakytu kad atsirado KAZKAS kitas.. butu sunku bet.. bet.. MEILE gali viska! tad UZ MEILE drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai graži istorija... net susigraudinau.. cray.gif būtų įdomu perskaityti tęsinį... blush2.gif
Atsakyti
[Grįžau vėl namo. Pirmą kartą vyras laukė su vakariene ir žvakėmis. Apsiverkiau iš nevilties ir iš gailesčio (tik dabar manau, kad jis taip padarė, nes prisidirbęs buvo tongue.gif ). Pradėjo kalbėti kad pasiilgo, kad myli ir pan... o aš kad paleisiu dūdas... cray.gif Tai buvo paskutinis lašas mūsų taurėje. Viską tą naktį išsiaiškinome. Draugiškai sutarėme skirtis. Nemaniau kad jis to norės. Nustebau, kad viskas taip paprasta. Tai kodėl aš turėjau kankintis taip ilgai! Kitą dieną jis jau pasirodė viešai su ta drauge. Vos nenugriuvau iš šoko. Puoliau draskyti akis, kad jis man buvo neištikimas ir pan., jis gynėsi kad tik nuo dabar jis su ja, prieš tai nieko nebuvo, bet aš nepatikėjau. Tada pasijutau įskaudinta ir sutrypta, nes tiek ilgai jaučiausi kalta dėl savo jausmų jam, o jis to net neįvertino. Tereikėjo vieno žodžio ir jis jau kitos glėbyje. Na bet tai jau kita istorija... Matyt gyvenimas viska sudėliojo į savo vėžes...

Pradejau skaityti nuo atsiliepimu apie sia istorija, jie buvo tokie grazus, kad savo dienai praskaidrinti irgi uzsimaniau ja perskaityti. Siaubas !!!! Meile - tikrai grazi, bet ji grazi visada, kai yra tikra. Istorija ir jos atomazga - grynai gyvenimiska. Bet kai kurios pasakojimo vietos man kelia nemalonia nuostaba, net nesusilaikiau neparasius. Kaip gali sakyti "Apsiverkiau iš nevilties ir iš gailesčio (tik dabar manau, kad jis taip padarė, nes prisidirbęs buvo tongue.gif )." Juk tai tu ji trejus metus apgaudinejai, myledama kita, o "priverstinai" miegodama (? ar nemiegodama) su tuometiniu vyru. Kaip jam tuo metu reikejo jaustis? Nepaisant kai kuriu moteru nuomones, kad vyrai yra nejautrus bukagalviai, taip nera, dauguma ju tikrai turi jausmus ir sirdi, tik mes tai kartais pamirstame... Kaip jam buvo tuos trejus metus (!) su tavimi gyventi ir jausti, kad tu kazkur "sone", bet ne su juo?! Kantrus vyrukas! Ir dar po to stebiesi, kad jis pradejo bendrauti su kita schmoll.gif Ir dar turejai bjaurumo "draskyti jam akis...."
Dziaugiuosi del tavo atrastos meiles ir laime! Pati esu gyvenime turejusi panasia dialema. Bet mano nuomone tokia istorija geriau butu vadinti ne "romantiskiausias", o "tiesos vakaras mano gyvenime" . drinks_cheers.gif
Atsakyti
net asara nubraukiau cry.gif kokia grazi meiles istorija wub.gif
Atsakyti
MamaG labai gerai parasei.. smile.gif ten saunus vyrukas kad pora metu atkentejo jo atzvilgiu frigidiska moteri kuri tik nuo jo traukesi.. brr...
skaudziausia kai po ilgo laiko suziai jog tu stengeisi mylejai dejai pastangas, o tas zmogus tuo tarpu svajojo apie kita biggrin.gif ziauru!
tokius dalykus reikia sakyti is anksto o ne kenteti kelis metus.. negerbciau savo zmonos poto tikrai jeigu ji du metus apmaudinetu mane svajodama apie kita, nors kita vertus as tai pastebeciau wink.gif

turetu vadintis:

PAMOKANTI ISTORIJA arba

Laimingasis ex kuris sutiko saves verta moteri smile.gif

arba

Vyras kuriam po 2 metu atsivere akys ir pamate jog jo zmona ne vienintele Moteris lotuliukas.gif

arba

Vyras kuris taip ir nesusiprotejo kas do sutverimas jo zmona ir apie ka ji svajoja doh.gif

o tie visi komentarai "ah kaip grazu"
ach asara ach meile" nesamone, pirmiau reikia izvelgti skausmingaja dali, ar jums visoms vienodai kad jus myli rupinasi, jus pamatot kita isimylit ir poto vadinat visa istorija gyvenimo MEILE tuo tarpu net neprisimindamos vyro kuris jus mylejo ir liko iskaudintas..
nu aisku svarbiausia PACIAI gerai biggrin.gif is to ir kyla daug barniu su vyrais..

cia visos istorijos meile meile o sita kaip matome kitokia tad pasimokykim is klaidu ir visada, nuolatos zerkime tiesa i akis.. o ne laukime sau tinkamiausio momento kai jau galime begti pas kita!!! iskart epasake vyrui todel kad bijojo jog neliktu be abieju.. bet taip nesazininga.. geriau nieko netureti bet ir neskaudinti nieko.. o dabar turetum atgailauti Dievulio uz tuos du melagiskus metus..

tai va, man si istorija tai ne apie MEILE o apie egoistiskuma!!!
p.s. be pykcio drinks_cheers.gif

ir cia ne pasaka, o drama su skirtingais likimais wink.gif

is karto matosi kad MamaG vienintele is cia pasirasiusiu ISMINTINGA, tokia ir rinkciausi o ne tas kurios cia zliubauja del TIKROS MEILES!! pirmiau reikia matyti realybe..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beveik_Tobulas: 27 vasario 2008 - 20:19
butu Meiles Istorija, jeigu nebutu tiek melo sad.gif
nesvarbu koks buvo ex vyras, bet koks esu as
taip jau buna, kad kartais patys nesuvokiam, ka darom ir tuo pat metu pirma apgaudinejam save ir tuo paciu kitus, tokia realybe
vis gi pamokanti istorija, mastau.gif
Atsakyti
Na taip kaip ir bet kokiam pasisakyme atsiranda zmoniu megstanciu istampyti viska po siula ir skaitanciu tarp eiluciu biggrin.gif

Jei sita istorija buvo pavadinta pasaka, kodel ja norit paversti i kazkokia kitokia apie ex. Pasikartosiu, ka jau sakiau - tai istorija apie mano didziaja meile, kurios galbut nebutu, jei nebutu TOS kitos istorijos puses.

Kadangi parasiau tik viena puse, tai jus kazkodel uzsimanete iskapstyti ta kita puse ir dar pervadinti mano istorija! (Beveik_Tobulas, MamaG) Na as nepykstu, tiesiog man nuskambejo juokingi jusu ismastymai ir savu istoriju sugalvojimai.

Kaip ir rasiau, jei parasyciau ir kitos puses istorija, kuri yra dar ilgesne ir toli grazu ne romantiska ir skaudinanti mane, tai susidarytumete visai kita nuomone. Bet as nebenoriu tampyti skausmingu stygu ir pasakoti apie mano ex, tai galvokite kaip norite, bet analizes apie santykius ir skausmus galima atlikti sielos kerteleje 4u.gif As nepiktai, jeigu ka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lyma @ 2008 02 27, 20:15)
butu Meiles Istorija, jeigu nebutu tiek melo sad.gif
nesvarbu koks buvo ex vyras, bet koks esu as
taip jau buna, kad kartais patys nesuvokiam, ka darom ir tuo pat metu pirma apgaudinejam save ir tuo paciu kitus, tokia realybe   
vis gi pamokanti istorija,  mastau.gif

ka reiskia "tiek melo"?
Atsakyti

"ka reiskia "tiek melo"? "

reiskia kad du metus savo vyrui nesakei tiesios ir buvai salta ir atstumianti, o tai ir yra skaudziausia ir didziausias melas.. kaip manai kaip jis jautesi tuos du metus..?
Atsakyti
QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2008 03 01, 19:42)
"ka reiskia "tiek melo"?  "

reiskia kad du metus savo vyrui nesakei tiesios ir buvai salta ir atstumianti, o tai ir yra skaudziausia ir didziausias melas.. kaip manai kaip jis jautesi tuos du metus..?

As jam nieko nemelavau, pati stengiausi israuti ta meile is saves. Bet matyt nepavyko kaip masinai sirdies kaip detales pasikeisti.
O kadangi istorija nebuvo apie mano ex, as neparasiau cia kiek melo jis man padare per tuos visus metus, ir tu nezinai kaip as jauciausi... Kadangi norejau grazios istorijos apie savo meile, tai nenagrinejau kitu baisiu faktu... Ar galime nustoti kalbeti apie mano ex? ax.gif
Atsakyti
Skaitau šiuos visus rašynius ir galvoju, kaip ten be būtų, tačiau likimas-Dievas sudėlioja viską taip, kad iš nuostabos gali nuvirsti 4u.gif labai įspūdingi visi pasakojimai ir patyrimai, o kiekviena istoriją subrandinta ir nešiojama širdyje kaip gražiausias brangakmenis, kuris saugomas žmogaus gyvenimo patyrimo skrynioje. smile.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi už tave, Blakstienake, kad suradai Tą, kurį gali pavadinti savo antra puse thumbup.gif Visi juk,slapta ar ne, svajojame apie tikrą meilę, ir smagu, jog kažkas ją randa ir įrodo,kad ji egzistuoja mirksiukas.gif
Nekreipk dėmesio į pavyduolių replikas, kurie ciniskumu bando pridengti savo saltas sirdis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2008 03 24, 20:44)
Labai džiaugiuosi už tave, Blakstienake, kad suradai Tą, kurį gali pavadinti savo antra puse thumbup.gif  Visi juk,slapta ar ne, svajojame apie tikrą meilę, ir smagu, jog kažkas ją randa ir įrodo,kad ji egzistuoja mirksiukas.gif
Nekreipk dėmesio į pavyduolių replikas, kurie ciniskumu bando pridengti savo saltas sirdis cool.gif

drinks_cheers.gif

O pasakojimas nuostabus thumbup.gif
Atsakyti