Beprotiškai graži istorija .....
Nu jau labai romantiska
, matyt, pats Dievas jums padejo surasti vienas kita. Sekmes ir ilgo, grazaus gyvenimo.

Aciu Jums visoms labai!
Mudu irgi vis pakalbam, kad musu gyvenimas kaip romanas ir net knyga galima parasyti. Gal kada taip ir padarysim

Mudu irgi vis pakalbam, kad musu gyvenimas kaip romanas ir net knyga galima parasyti. Gal kada taip ir padarysim

Labai graži ir jausminga meilės istorija,atrodo kad kine taip ir tegali būti.žinoma parašyk tęsiny...

Pasakiska istorija

labai grazu
kaip kartais buna
sekmes jums

Tiesiog nuostabu
Kaip pasakoje

Aciu merginos uz grazius zodzius. Kadangi siadnien Valentadienis tai uzsukau vel savo istorijos paskaityti
Kaip gera..
Bet nesupratau is kur mano istorijos pabaigoj tas 404 atsirado
Matyt paveiksliuko kodas pasikeite ar ka... Dabar ne tema ten tas skaicius ir dar zmogekas supykes
O redaguot negaliu
----------------
Siryt radau paruosta kava, svieziu aplesino sulciu ir sirdele. Pamacius tai, isbuciavau vaikus ir visi nusprendem kad musu tetukas pats geriausias

Bet nesupratau is kur mano istorijos pabaigoj tas 404 atsirado

----------------
Siryt radau paruosta kava, svieziu aplesino sulciu ir sirdele. Pamacius tai, isbuciavau vaikus ir visi nusprendem kad musu tetukas pats geriausias

QUOTE(Blakstienake @ 2008 01 22, 00:19)
Draugiškai sutarėme skirtis. Nemaniau kad jis to norės. Nustebau, kad viskas taip paprasta. Tai kodėl aš turėjau kankintis taip ilgai! Kitą dieną jis jau pasirodė viešai su ta drauge. Vos nenugriuvau iš šoko. Puoliau draskyti akis, kad jis man buvo neištikimas ir pan., jis gynėsi kad tik nuo dabar jis su ja, prieš tai nieko nebuvo, bet aš nepatikėjau. Tada pasijutau įskaudinta ir sutrypta, nes tiek ilgai jaučiausi kalta dėl savo jausmų jam, o jis to net neįvertino. Tereikėjo vieno žodžio ir jis jau kitos glėbyje. Na bet tai jau kita istorija... Matyt gyvenimas viska sudėliojo į savo vėžes...
Tikrai verta pakelti taurę už Jūsų gražią Meilę

Tik tokį nuostabų pasakojimą šiek tiek gadina aukščiau esanti citata.
Kažkaip keistai skamba - "draugiškai sutarėme skirtis", bet vos nenugriuvai iš šoko, sužinojusi apie savo vyro naująją draugę (tuo labiau, kad jau ir anksčiau įtarei). O kaip jis turėjo jaustis, sužinojęs, kad tu tiek laiko mylėjai kitą. Ir nesvarbu, kad nemiegojai. Man daug baisesnė dvasinė neištikimybė ... Jauteisi kalta, bet iš kur žinai, ar jis nesijautė? Gal lygiai taip pat kankinosi kaip ir tu? Ir kodėl jis turėjo tai įvertinti? Ar tau būtų gera gyventi su žmoguni, kuris nemyli tavęs, bet iš pasiaukojimo gyvena su tavimi ... Nemanau. Visgi mes, žmogeliukai, esame kažkiek egoistai ...
Bet tai - tik mano asmeninė nuomonė. Tikrai nenorėjau įžeisti

Darkart sėkmės, ir būkit laimingi

QUOTE(NerLin @ 2008 02 22, 17:20)
Tikrai verta pakelti taurę už Jūsų gražią Meilę
!
Kažkaip keistai skamba - "draugiškai sutarėme skirtis", bet vos nenugriuvai iš šoko, sužinojusi apie savo vyro naująją draugę (tuo labiau, kad jau ir anksčiau įtarei). O kaip jis turėjo jaustis, sužinojęs, kad tu tiek laiko mylėjai kitą. Ir nesvarbu, kad nemiegojai. Man daug baisesnė dvasinė neištikimybė ... Jauteisi kalta, bet iš kur žinai, ar jis nesijautė? Gal lygiai taip pat kankinosi kaip ir tu? Ir kodėl jis turėjo tai įvertinti? Ar tau būtų gera gyventi su žmoguni, kuris nemyli tavęs, bet iš pasiaukojimo gyvena su tavimi ... Nemanau. Visgi mes, žmogeliukai, esame kažkiek egoistai ...
.
!

Na sito as negaliu komentuoti per daug, kadangi si istorija yra tik apie mane ir mano didziaja meile. Todel sioje istorijoje labai nedaug uzsiminiau apie ex vyra, tik nuotrupos, is kuriu galejai susidaryti iskreipta vaizda. Jei papasakociau viska, susidarytum dar kitokia nuomone.
Bet del dvasines neistikimybes sutinku, baisus dalykas, kuri, deja, sunku pakeisti. Ir as tuom visai nesidiziavau. Gi pati man pritari kad esame zmogeliukai, ne robotai, ir kiekvieno jausmo nesuplanuosi is anksto su pasekmem ir nesekmem... As stengiausi nieko neiskaudinti, bet gyvenimas kazkaip viska vistiek sutvarke. Svarbu, kad dabar visiems gerai