Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(ChikuRaku @ 2005 06 20, 17:21)
Kol rinkausi ka pirkti, isitikinau, kad musu buities technikos parduotuvese, ypach didzhiosiose, deje, dirba absoliutus profanai. Tai, ka jie ten kalba apie tas kombinuotas skalbimo mashinas - 10 metu pasenusi informacija. Tuo dabar isitikinu kasdiena  smile.gif . Zhinoma, daug priklauso nuo gamintojo. Ir jei namuose yra galimybe sutalpinti dvi mashinas - kodegi ne, perki dvi  smile.gif . Nors dvi vis tiek isheina brangiau uzh viena, vietos uzhima dvigubai daugiau, o rezultatas tas pats, tai ka ash zhinau  doh.gif . Tiesiog pasidalinau savo patirtimi ir galiu garantuoti, kad Elektrolux 2 in 1 yra geras daiktas, o kaip kitos - nezhinau  smile.gif . Man pachiai, kol negalejau apsispresti, reikejo patikimos info, tai tikiuosi, kad kahzkam gal pravers nesuinteresuoto zhmogaus rekomendacijos  smile.gif .
O ar kombinuotas variantas turi pūkų surinkimo filtrą?
Atsakyti
QUOTE(Maat @ 2005 06 22, 12:23)
O ar kombinuotas variantas turi pūkų surinkimo filtrą?

Bent jau man butent del to ir nerekomendavo konsultantai parduotuvese combo pirkti, nes jis tokio filtro neturi, ir pukai lieka bugne.
O puku uuuuuuj kiek susirenka blink.gif , po kiekvieno dziovinimo filtra valau.
Atsakyti
Pas mane 2in 1 yra kazkoks filtras, kuri laikas nuo laiko reikia isvalyti. Bet dziovinau dar tik viena karta.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 06 22, 22:27)
Pas mane 2in 1 yra kazkoks filtras, kuri laikas nuo laiko reikia isvalyti. Bet dziovinau dar tik viena karta.

O koks ten modelis dziovykles?
O tai kur tada tas filtras ten yra? Pas mane dziovyklej jis ant dureliu.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 22, 22:50)
O koks ten modelis dziovykles?
O tai kur tada tas filtras ten yra? Pas mane dziovyklej jis ant dureliu.

Ten ta Bosch 2in 1, o modelis neatsimenu, kazkur rasiau cia. Filtras ten kazkoks yra apacioje. Bet nezinau ar ten ir tuos pukus surenka, nes dar nedziovinu
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 06 23, 11:04)
Ten ta Bosch 2in 1, o modelis neatsimenu, kazkur rasiau cia. Filtras ten kazkoks yra apacioje. Bet nezinau ar ten ir tuos pukus surenka, nes dar nedziovinu

Nu, kai issiaiskinsi - papasakok smile.gif Labai jau knieti suzinot. Bo pas mane filtras toks didelis, kaip A4 lapas, jis ant dziovykles dureliu yra, toks tinklelis. Ir po kiekvieno dziovinimo yra ka is jo nuimt. O jei daug dziovini daiktu, tai sluoksnis padorus puku buna.
Atsakyti
Mes ir nusipirkom Gorenje D 65225 biggrin.gif labai labai as ptenkinta . biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes turim Zanussi skalbimo masina ir dziovykle viename, labai liuks dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat negaliu atsidžiaugti šiuo daiktu - labai patogu, drabužiai greitai išdžiūsta, bedžiovinant filtras surenka dulkes, o su surinktu specialioje talpoje vandeniu laistau gėles thumbup.gif Drabužiai būna minkštučiai - rankšluoščių jau net nelyginu.
Turiu Jums patarimą - visuomet nustatykite maksimalų leistiną sukimosi greitį skalbyklėje ir dėdamos sausesnius skalbinus į džiovyklę sutaupysite laiką ir energiją džiovinimo džiovyklėje metu thumbup.gif Džiovyklė naudoja nemažai elektros - nuo 1,3 iki 4,2 kWh (priklauso nuo programos). Bet šiaip daiktas thumbup.gif Džiovinu net "gležnus"audinius (yra švelnioji "programa").
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2006 01 12, 15:52)
Turiu Jums patarimą  - visuomet nustatykite maksimalų leistiną sukimosi greitį skalbyklėje

Ne visus skalbinius galima ant maksimalaus greičio gręžti, nes tai kenkia medžiagai. schmoll.gif Optimalus gręžimo greitis daugumoj atveju - 800 apsukų.
Atsakyti
Turiu siemens dziovykle jau kokius 6 metus. Na super aparatas. Tais senais laikais ji kainavo apie 3.5 tukst. (uzsienieciai giminaiciai padovanojo, nes be tokio aparato net neisivaizdavo guvenimo smile.gif )Veikia puikiai iki siol. Dziovina ir karstai, ir saltai, nuo svelniu audiniu iki nebijanciu gero pakaitinimo. Yra dziovykleje 2 filtrai: vienas tas puku surinkejas durelese, kur valomas kaskart panaudojus, kitas kazkur aparato gilumoje, kuri pravalau karta per menesi. Smagu ziema issitraukti sausus ir karstus ranksluoscius, flaneline patalyne, dzinsus ir iskart panaudoti pagal paskirti. Pavasari ar rudeni, kai radiatoriai salti, irgi labai faina pasildyti rubelius is ryto. Kas turi vietos namuose, rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 01 18, 11:27)
Ne visus skalbinius galima ant maksimalaus greičio gręžti, nes tai kenkia medžiagai.  schmoll.gif  Optimalus gręžimo greitis daugumoj atveju - 800 apsukų.

Tai aš ir sakau - maksimalų leistiną greitį.... Tikrai ne visus galima gręžti maksimaliu greičiu, tačiau medvilnę galima gręžti maksimaliu greičiu, sintetikai pilnai užtenka 1000 aps./min. (aš taip ir gręžiu), o vilnai - 800 aps./min. ir jau į džiovyklę jos nebededu, nes ištraukiu gerai išgręžtus - per naktį jie man ir taip išdžiūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 18 sausio 2006 - 13:56