Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 15, 18:11)
Mano skalbimo milteliais kvepia. Arba minkstikliu. Man visai patinka.  ax.gif

Nu ir man patiktu, bet pas mane uzsiuodzia ne nezinau kas, tarsi skalbimo masina kvepetu g.gif , bet dziovinau dar tik viena karta, nu gal tik pasirode cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 06 15, 22:38)
Nu ir man patiktu, bet pas mane uzsiuodzia ne nezinau kas, tarsi skalbimo masina kvepetu g.gif , bet dziovinau dar tik viena karta, nu  gal tik pasirode cool.gif
Tikrai neturėtų "kvepėti" džiovintuvu biggrin.gif Turėtų būti tik minkštiklio kvapas.

Dėl skalbinių džiūvimo: priklauso nuo to, koks kiekis skalbinių. Šiaip pvz. medvilnės pilno išdžiovinimo programa yra apie 2 val., bet jei prikrauni ne maksimalų kiekį, išdžiūsta greičiau (per kokią valandą). Kuo švelnesnė programa, tuo trumpiau vyksta džiovinimas cool.gif
Atsakyti
Aš labai už atskirą. Abi išbandžiau, viskas tas pats ka paminėjo Pieva1
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2005 06 07, 16:39)
Tik nedziovinu pedkelniu ir savo kojiniu (vyro dziovinu), nes savo pedkelnes vienas sugadinau, tai daugiau nerizikuoju. Taip pat sugadino mano salika su kutais - bet pati kvaila, kad dejau toki daikta.

As vakar isskalbiau viska ir mano antroji puse viska sukiso i dziovykle. Su visa kruva pedkelniu. Nu, jau dziovinimo procesas buvo ipusejes, kai grizau namo ir pamaciau, tai ruosiausi issilydziusias pedkelnes istraukti, bet isdziuvo puikiausiai! thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 20, 09:19)
As vakar isskalbiau viska ir mano antroji puse viska sukiso i dziovykle. Su visa kruva pedkelniu. Nu, jau dziovinimo procesas buvo ipusejes, kai grizau namo ir pamaciau, tai ruosiausi issilydziusias pedkelnes istraukti, bet isdziuvo puikiausiai!  thumbup.gif  biggrin.gif
Tai pėdkelnės nuo džiovinimo nesilydo, jos gali suplyšti, jei džiovinamos su kitais drabužiais, kuriuose yra užtrauktukų ar užsegimų-lipdukų. Pėdkelnes geriausia džiovinti tam skalbinių krepšyje, kuriame ir skalbiama. Nors labai plonų nerekomenduočiau, gali patampyti siūlus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turim Elektrolux skalbykle ir dzhiovykle viename. Puikiai skalbia ir puikiai dzhiovina thumbup.gif . Galima nustatyti 3 dzhiovinimo lygius (visai sausai, vidutinishkai ir lyginimui, toks atseit truputi dregnas lygis, bet naudoju butent pastaraji - sausa ir patogu lyginti, arba, galima nustatyti dzhiovinimo laika toki, kokio nori mirksiukas.gif ). Nemanau, kad verta pirkti dvi atskiras mashinas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maat @ 2005 06 20, 11:14)
Tai pėdkelnės nuo džiovinimo nesilydo, jos gali suplyšti, jei džiovinamos su kitais drabužiais, kuriuose yra užtrauktukų ar užsegimų-lipdukų. Pėdkelnes geriausia džiovinti tam skalbinių krepšyje, kuriame ir skalbiama. Nors labai plonų nerekomenduočiau, gali patampyti siūlus mirksiukas.gif

Nu, man nieko lygtais nesuplese, tik tos pedkelnes susipyne i toki mazga dideli biggrin.gif teko narpliot laugh.gif
O maiseli turi omeny toki, kur smulkiems daiktams skalbt?
Atsakyti
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 06 20, 12:04)
Mes turim Elektrolux skalbykle ir dzhiovykle viename. Puikiai skalbia ir puikiai dzhiovina  thumbup.gif . Galima nustatyti 3 dzhiovinimo lygius (visai sausai, vidutinishkai ir lyginimui, toks atseit truputi dregnas lygis, bet naudoju butent pastaraji - sausa ir patogu lyginti, arba, galima nustatyti dzhiovinimo laika toki, kokio nori mirksiukas.gif ). Nemanau, kad verta pirkti dvi atskiras mashinas  mirksiukas.gif .

O man parduotuvej kaip tik combo nerekomendavo, sake, atskiros geriau.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 20, 12:15)
O man parduotuvej kaip tik combo nerekomendavo, sake, atskiros geriau.

Kol rinkausi ka pirkti, isitikinau, kad musu buities technikos parduotuvese, ypach didzhiosiose, deje, dirba absoliutus profanai. Tai, ka jie ten kalba apie tas kombinuotas skalbimo mashinas - 10 metu pasenusi informacija. Tuo dabar isitikinu kasdiena smile.gif . Zhinoma, daug priklauso nuo gamintojo. Ir jei namuose yra galimybe sutalpinti dvi mashinas - kodegi ne, perki dvi smile.gif . Nors dvi vis tiek isheina brangiau uzh viena, vietos uzhima dvigubai daugiau, o rezultatas tas pats, tai ka ash zhinau doh.gif . Tiesiog pasidalinau savo patirtimi ir galiu garantuoti, kad Elektrolux 2 in 1 yra geras daiktas, o kaip kitos - nezhinau smile.gif . Man pachiai, kol negalejau apsispresti, reikejo patikimos info, tai tikiuosi, kad kahzkam gal pravers nesuinteresuoto zhmogaus rekomendacijos smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2005 06 07, 15:39)
Atsiprasau, kad neturiu laiko perskaityti visu 7 psl., tai tik trumpai savo atsiliepimus parasysiu. Mes turime atskirai AEG skalbykle ir AEG dziovykle (pastaraja apiepora metu). Daiktas superinis! Apie lyginima jau seniai pamirsau - jei laiku isimi - rubai nesusilamde, nors iskart renkis ir eik i darba.
Tik nedziovinu pedkelniu ir savo kojiniu (vyro dziovinu), nes savo pedkelnes vienas sugadinau, tai daugiau nerizikuoju. Taip pat sugadino mano salika su kutais - bet pati kvaila, kad dejau toki daikta.

O koks AEG modelis?
Atsakyti
Ir kaip ten dėl tų džiovinimo spintų? Ar turi kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 20, 13:00)
Nu, man nieko lygtais nesuplese, tik tos pedkelnes susipyne i toki mazga dideli biggrin.gif teko narpliot laugh.gif
O maiseli turi omeny toki, kur smulkiems daiktams skalbt?

Taip, būtent tą ir turiu omeny. O kad kojinės nenukentėjo, tai pasisekė, bet nerekomenduoju pasiklaiuti sėkme ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti