Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(KristiTal @ 2005 05 26, 13:04)
As nusiziurejau Bosh skalbimo masina ir dziovinimo. Galvojau desiu viena ant kitos. Bet pamatavau, kad tarpas duru 55cm, tai nezinau kaip ten man reikes igrusti. Del to ir pradejau ieskoti sauresnes. Bet is kitos puses, mes ten vonia didinsim ir duris keisime, taciau nezinau tiksliai kada, tai po rekonstrukcijos tarpas bus normalus. Taciau tevai issikrausto ir visus daiktus pasiima, o sedeti be skalbimo masinos tai nesinori. Tai ir galvoju kaip cia ka daryti, nu duru irgi nelupsi kolkas. cool.gif
Siūlau laikinai pasistatyti virtuvėje, bet pirkti normalų daiktą, o ne derintis prie dabartinių laikinų sąlygų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 05 26, 12:04)
As nusiziurejau Bosh skalbimo masina ir dziovinimo. Galvojau desiu viena ant kitos. Bet pamatavau, kad tarpas duru 55cm, tai nezinau kaip ten man reikes igrusti. Del to ir pradejau ieskoti sauresnes. Bet is kitos puses, mes ten vonia didinsim ir duris keisime, taciau nezinau tiksliai kada, tai po rekonstrukcijos tarpas bus normalus. Taciau tevai issikrausto ir visus daiktus pasiima, o sedeti be skalbimo masinos tai nesinori. Tai ir galvoju kaip cia ka daryti, nu duru irgi nelupsi kolkas. cool.gif

Jei jau esi nusižiūrėjusi kažką konkretaus, tai nueik į parduotuvę ir paprašyk konsultantų, kad pasakytų per kokias duris galima įtalpinti.
Siaip aš taip pat pritarčiau Maat. Beje jei skalbynė žadi įtalpinti, tai tuo labiau ir dziovintuvas tilps. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taiva kad ten 60cm, o skalbimo masinu tai didelis pasirinkimas kur yra 45cm, tai suku galva del dziovinimo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 05 26, 14:10)
Taiva kad ten 60cm, o skalbimo masinu tai didelis pasirinkimas kur yra 45cm, tai suku galva del dziovinimo. doh.gif

Aš ką tik pasikonsultavau su vienu žmogeliu išmanačiu šituos dalykus, tai pageidautinas durų plotis įnešti 60cm mašiną (aišku tas pats liečia ir džiovintuvus) - 56-57cm. Tai jei gerai išmatavai tai teks kažką kito galvoti.
Beje, tas AEG džiovintuvas kur prieš tai minėjau gali būti pakabinamas ant sienos. Tai tau šitas variantas bus tinkamiausias. Tik vargu ar labai pigus...
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 05 26, 13:04)

Nežinau, ar tiks toks variantas, nes skalb.maš., kaip suprantu, jau turite...
Pas mus skalbimo mašina su džiovinimu, 2in1, kaip sakoma. Man tai tikrai patogu ir, jei reikėtų rinktis, vėl tokios norėčiau. Skalbimo mašina 5kg, o džiovinimą galima jungti, kai yra 1/2 svorio.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 05 26, 15:10)

Yra siauru dziovinimo masinu, maciau Topo centre berods, kuris Zirmunuose Hiper Rimi yra.
Atsakyti
Atsiprasau, kad neturiu laiko perskaityti visu 7 psl., tai tik trumpai savo atsiliepimus parasysiu. Mes turime atskirai AEG skalbykle ir AEG dziovykle (pastaraja apiepora metu). Daiktas superinis! Apie lyginima jau seniai pamirsau - jei laiku isimi - rubai nesusilamde, nors iskart renkis ir eik i darba.
Tik nedziovinu pedkelniu ir savo kojiniu (vyro dziovinu), nes savo pedkelnes vienas sugadinau, tai daugiau nerizikuoju. Taip pat sugadino mano salika su kutais - bet pati kvaila, kad dejau toki daikta.
Atsakyti
o jus man pasakykite, kiek laiko pas jus reikia dziovinti rubus kol visiskai isdziusta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 06 09, 18:45)
o jus man pasakykite, kiek laiko pas jus reikia dziovinti rubus kol visiskai isdziusta? g.gif

Viskas priklauso nuo medžiagos tipo. Frute džiūsta ilgiausiai, nes tokia medžiaga sugeria į save labai didelį kiekį drėgmės (bijau sumeluot, bet džiūti gali apie 1 val), sintetika - trumpiausiai.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 06 09, 19:45)

Priklausomai nuo rubu kiekio, medziagos, kiek gerai isgrezti rubai... Mano marskiniai tai greitai isdziuva, bet tiksliai negaleciau pasakyti, nes automatiskai issijungia...
Atsakyti
O po dziovinimo masinoje jums nelieka kazkoks specifinis kvapas ant skalbiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 06 15, 17:15)
O po dziovinimo masinoje jums nelieka kazkoks specifinis kvapas ant skalbiniu? g.gif

Mano skalbimo milteliais kvepia. Arba minkstikliu. Man visai patinka. ax.gif
Atsakyti