Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

Kad nereiktų labai ieškoti, įdedu nuorodas:
Siemens'as:
http://www.electrics...3,,condenserfs1

Bosch'as
http://www.electrics...3,,condenserfs1

Dabar jau yra Siemensų su daugiau funkcijų, tik nežinau ar jų yra Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Maat @ 2005 04 26, 08:58)
Žodžiu senukuose gavome tokį universalų tvirtinimo komplektą, kuris tinka ant bet kokios pagal išmatavimus tinkančios sk. mašinos smile.gif ir kainavo gal 15 Lt, tuo metu kai specialus Siemenso rėmelis - apie 200 ir dar neaišku ar būrų tikęs... Dėl to tvirtinimo reikėtų išsiaiškinti, jei ruošiatės statyti ant skalbimo mašinos.

O tas universalus gal ir Siemens tiktu? Kazkaip nesinori 200Lt paklot vien uz rema, ir vien uz tai, kad jis yra firminis Siemenso unsure.gif
Pas mus ir skalbianke ir dziovykle Siemens, siaip neblogai kartu ziurisi, nes net mygtukai vienodai atrodo thumbup.gif
Mano biski kitaip dziovykle atrodo, nes mano ne kondensacine, bet panasiai. Dar nedziovinau, tai negaliu pasidalinti ispudziais doh.gif
Skalbianke tai va tokia, dziovykle panasiai atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 27, 10:59)
O tas universalus gal ir Siemens tiktu? Kazkaip nesinori 200Lt paklot vien uz rema, ir vien uz tai, kad jis yra firminis Siemenso  unsure.gif
Pas mus ir skalbianke ir dziovykle Siemens, siaip neblogai kartu ziurisi, nes net

Tiesiog reiktų nuvažiuoti pažiūrėti tas tvirinimo detales ir įvertinti džiovinimo mašinos atramones kojeles. Tos detalės, tai tokie atskiri kampučiai, kurie prisigręžia ant skalbimo mašinos viršaus ir į juos įsistato džiovituvo kojelės.
Reiktų gal tiesiog bandyti nusipirkti tas detales, susitariant, kad galėsit grąžint jei ką wink.gif. O gal jų bus ten, kur tą Siemens'ą pirkot?
Atsakyti
Merginos, jei skalbimo masinos ir dziovintuvo ismatavimai atitinka - galima labai sekmingai apseit be tu tvirtinimu. Kam tvirtinimai reikalingi - tipo, kad nuo masinos nenukristu. Siaip jei gera masina - ji grezimo metu (o tuo labiau skalbimo) nevibruoja tiek, kad ta dziovintuva nuo saves numesti. Pas mano systra Bauknecht technika. Stovi ant virsaus ir vargi nemato - BE jokiu laikikliu.
Manau laikikliu BUTINUMAS - tai eilinis pardaveju triukas padaryti apyvarta.
Na aisku visko gali atsitikti - pvz sugedo masina, tarkim ten tokie svoriai atsikabintu - ta masina imtu sokineti, tada gal ir numestu. Bet as kai pirksiu tikrai nesiruosiu 200 litu ismesti tiems laikikliams.
Atsakyti
QUOTE(Maat @ 2005 04 27, 11:07)
Tiesiog reiktų nuvažiuoti pažiūrėti tas tvirinimo detales ir įvertinti džiovinimo mašinos atramones kojeles. Tos detalės, tai tokie atskiri kampučiai, kurie prisigręžia ant skalbimo mašinos viršaus ir į juos įsistato džiovituvo kojelės.
Reiktų gal tiesiog bandyti nusipirkti tas detales, susitariant, kad galėsit grąžint jei ką wink.gif. O gal jų bus ten, kur tą Siemens'ą pirkot?

Skalbianke pirkom is neriba.lt, o dziovykle - Ermitaze... Nezinau, gal Ermitaze ir rastume, bet kazkaip abejoju blush2.gif Gal geriau nueiti i kokia Ogmina ar TopoCentra, jie gal jau turetu tureti? Jei nebus, tai tikrai zinau, kad Vilkpedes bazese bus ax.gif
Atsakyti
frosted berry, tai Tave reikia su pirkiniu pasveikint drinks_cheers.gif tikrai visai normaliai sumokėjot,aš irgo pirkčiau tokią, laukiam atsiliepimų
o tas vilnos maišas yra?
Atsakyti
Labas mano vardas Gintautas as dirbu sioje srityje tad gali kreiptis i mane ir as tau patarsiu
Atsakyti
Klok tada tiesiai šviesiai kokią pirktum, ne pačia brangiausią tokią per vidurį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 04 27, 11:13)
Manau laikikliu BUTINUMAS - tai eilinis pardaveju triukas padaryti apyvarta.
Na aisku visko gali atsitikti - pvz sugedo masina, tarkim ten tokie svoriai atsikabintu - ta mašina imtu sokineti, tada gal ir numestu. Bet as kai pirksiu tikrai nesiruosiu 200 litu ismesti tiems laikikliams.
Kol skalbimo mašina stovi viena, ji tikrai atrodo nedaug vibruoja, bet kai atsiranda "bokštas ant galvos", tai ta vibracija kur kas labiau juntama, plius tuo pačiu metu įjungus gręžtuvą, tas drebėjimas gali rezonuoti. Šeip jau pas mus irgi visa "konstrukcija" nedreba tiek, kad džiovintuvas nukristų, bet negi rizikuosi, kad jei kada kas sugestų, nukristų ant vonios ar žemės. Manau, geriau jau išleisti tuos 15 Lt laikikliams wink.gif
Atsakyti
tai jei 15lt, tai aisku, kad verta mirksiukas.gif Bet va 200 litu butu gaila. Tuo labiau, kad mano sesuo jau senokai turi taip pastatytus daiktus - jokiu problemu.
Atsakyti
Hmmm aš vat irgi mąstau pirkti ar ne, o gal geriau balkoniuką pasidaryti?
Dabar tai kambaryje džiovinam ir lygint aišku reikia....
O kaip ta džiovyklė tuos rūbus nesuglamžyti sugeba, jeigu jau iš skalbimo mašinos ištrauki (jeigu išgręžtus) susiglamžiusius susiglamžiusius??? Ar negręžti reikia?

Aplamai neįsivaizduoju kaip tas agegatas veikia? Maniau kad Kaitina kokį būgną, sukasi ten ar panašiai, o čia paskaičius atrodo, kad su vandeniu džiovina, tik 24l. vandens sunaudoja hmmm

Nu labai painu...

dar skaičiau, kad gali būti su prijungimu prie kanalizacijos, čia electrolux artai AEG.
http://www.electrolu...s&gr1=produktas

O gal geriau džiovinimo spint???? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papooga: 27 balandžio 2005 - 15:15
Kas liecia dziovinimo principa - tai dziovina oru. Vandens tikrai nereikia biggrin.gif Vandens sanaudos buna tik tuomet, kai yra variantas 2 in 1.
Atsakyti