Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Saja @ 2008 08 06, 20:05)
Tai gal vaikas užaugo, o ne rūbai sumažėjo lotuliukas.gif.

na nea smile.gif as gi turiu berniuksu gimusius ta pati menesi beveik ta pacia diena tik 3 metu skirtumu, tai tai ka pvz pirmasis nesiojo 7 menesi, dabar jau 4 isaugo doh.gif nors ugiai ri svoriai ju beveik vienodi doh.gif

QUOTE(HMM @ 2008 08 07, 10:17)
Manau, kad drabužių susitraukimo galima išvengti į džiovyklę dedant tik tuos kuriuos galima - reikia pažiūrėti etiketę. Mes irgi nustebome pamatę, kad labai didelei daliai tai uždrausta. Deja, pradėjom žiūrėti tik po to kai neįlindau į džinsus  unsure.gif

tai taip, taciau isivaizduok , kaip nepatogu, nes mazojo galiu dizovinti tik vystykliukus ir patalyne o rubeliu beveik nieko negalima doh.gif o taip gaila, nes po dziovinimo dziovykleje jie buna minkstuciai ir beveik nesusiglamze, o kai isdziusta papratsai tai buna kietoki unsure.gif
Atsakyti
gal kas patarsit kur rasti instrukcija anglu ar LT kalba dziovyklei AEG 58840R?
rusiskai sunkiai skaitosi... biggrin.gif
ir dar norejau specu paklaust...vakar pirma karta isbandziau, tai uzsidege toks parodymas, kad tipo reikia ispilti vandeni is tos talpos ir laiko liko 0 minuciu, tai suprask jau baigtas dziovinimas, ar ji kazkoki signala duoda, kai baigta? gal as tiesiog neislaukiau iki galo? unsure.gif
Atsakyti
turejo dar rodyti kad nuvalyti puku filtra smile.gif o garsa, bent jau pas mane , reikia ijungti , jei neijungi tai nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 08 08, 10:29)
turejo dar rodyti kad nuvalyti puku filtra smile.gif o garsa, bent jau pas mane , reikia ijungti , jei neijungi tai nebuna.

o kokia džiovyklė pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 08 08, 10:29)

tai rode rode, bet nespejau isskaityt rusiskai bigsmile.gif
reikes ijungti garsa!
aciu, Bomba! 4u.gif
bet tai kai 0 minuciu rodo, tai viskas, ania? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 08 08, 10:35)
tai rode rode, bet nespejau isskaityt rusiskai  bigsmile.gif
reikes ijungti garsa!
aciu, Bomba! 4u.gif
bet tai kai 0 minuciu rodo, tai viskas, ania?  rolleyes.gif

tai pirmas kartas naudojimo ? bigsmile.gif
Atsakyti
mano AEG T59840. nuli rodo , viskas cia ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 08 08, 09:40)
gal kas patarsit kur rasti instrukcija anglu ar LT kalba dziovyklei AEG 58840R?
rusiskai sunkiai skaitosi... biggrin.gif

Anglišką rasi čia (patikrinau, tikrai yra). Pirmame užklausos laukelyje pasirink "AEG-Electrolux" (jei vien AEG, tai nesuras), antrame įrašyk T58840R (be T raidės irgi nesuras).
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 08 08, 11:43)
mano AEG T59840. nuli rodo , viskas cia ok smile.gif

Ir išsiverčiate be lyginimo programos? Nes niekaip neapsisprendžiu kokią pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabituka @ 2008 08 08, 14:27)
Ir išsiverčiate be lyginimo programos? Nes niekaip neapsisprendžiu kokią pirkti  g.gif

nu kaip, neturiu su kuo palyginti, siaip paglamzo biski, bet nieko baisaus, as ir siaip nelyginu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 08 08, 15:09)
nu kaip, neturiu su kuo palyginti, siaip paglamzo biski, bet nieko baisaus, as ir siaip nelyginu  blush2.gif  blush2.gif

o kaip apsisprendėte būtent aeg pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Sugalvojau nusipirkti dziovykle, bet kompaktiska radau tik Electrolux EDC 3250 arba 3150. Gal kas turite g.gif . Laukiu atsiliepimu.
Atsakyti