Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(gabituka @ 2008 07 30, 10:48)
O gal tas Blomberg taip išdžiovina kad net lyginti nereikia  g.gif Nesu aš jau ir taip super duper lygintoja kad viską idealiai išlyginčiau  blush2.gif

Na, kas liečia medvilnę, tai ir su paprasta džiovykle išdžiovinus lyginti nereikia, bet marškinukai ir švarkai, čia jau lyginimo sisitemos darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 07 30, 12:19)
Na, kas liečia medvilnę, tai ir su paprasta džiovykle išdžiovinus lyginti nereikia, bet marškinukai ir švarkai, čia jau lyginimo sisitemos darbas smile.gif

Jo, marškinių neturim, (tik proginiai vieni blush2.gif ) švarkai tik du :)ale ir su skalbimo mašina išplovus padžiovus nė lyginti nereikia smile.gif
o patalynei ir nereikia gal tos lyginimo f-jos?Gal ir taip gerai išdžiūna kad nieko nebereikia?
Ir kuri tada geresnė būtų blomberg ar ta aeg...o gal dar pigesnių yra bigsmile.gif Tik vat kokybės ir norėtųsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabituka: 30 liepos 2008 - 12:48
QUOTE(gabituka @ 2008 07 30, 14:45)
Jo, marškinių neturim, (tik proginiai vieni  blush2.gif ) švarkai tik du :)ale ir su skalbimo mašina išplovus padžiovus nė lyginti nereikia smile.gif
o patalynei ir nereikia gal tos lyginimo f-jos?Gal ir taip gerai išdžiūna kad nieko nebereikia?
Ir kuri tada geresnė būtų blomberg ar ta aeg...o gal dar pigesnių yra  bigsmile.gif Tik vat kokybės ir norėtųsi  ax.gif

Na jei po skalbykles lyginti nereikia biggrin.gif tai tada AEG. Bus ir kokybė ir A klasė thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mamaitės, gal galite kuri nors pagelbėti: nusipirkome džiovyklę Electrolux EDI-96150-W Iron Aid, bet pirkome iš ekspozicijos ir nėra instrukcijos lietuvių kalba, yra rusiškai, bet man sunkiai skaitosi blush2.gif Gal kuri žinot, kur galima rasti internete, o gal kuri netyčia turit kompiuterinį varinatą ir galėtumėt atsiųsti, būčiau labai dėkinga 4u.gif
sonjieta@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SONJIETA: 31 liepos 2008 - 09:50
QUOTE(SONJIETA @ 2008 07 31, 11:49)
Laba diena,

Mamaitės, gal galite kuri nors pagelbėti: nusipirkome džiovyklę Electrolux EDI-96150-W Iron Aid, bet pirkome iš ekspozicijos ir nėra instrukcijos lietuvių kalba, yra rusiškai, bet man sunkiai skaitosi blush2.gif Gal kuri žinot, kur galima rasti internete, o gal kuri netyčia turit kompiuterinį varinatą ir galėtumėt atsiųsti, būčiau labai dėkinga 4u.gif
sonjieta@yahoo.com

O kokiam mieste esat, nes vis tik kompiuterinio varianto jos nelabai kur rasi.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 08 01, 10:57)
O kokiam mieste esat, nes vis tik kompiuterinio varianto jos nelabai kur rasi.

Ačiū už rūpestį, jau turiu, pakėliau vėją parduotuvėje, kur pirkom, iš pradžių akis draskė, po to atrado, matyt suprato, kad nenusileisiu blush2.gif
Šiaip iš Vilniaus, o prie vardo nesimato??? g.gif
Atsakyti
noreciau perspeti visas dziovykliu naudotojas- atsargiai su medvilniniais rubais smile.gif o tai po keleto menesio naudojimo , kazkaip labai sumazejo dauguma musu naudojamu rubu doh.gif lotuliukas.gif mums su vyru tai dar niekis, ale va mazojo bodziukai visi mazi doh.gif
Atsakyti
O kaip miele džiovyklės? Ar jos vienintelės turi korinius būgnus?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 08 01, 16:40)
noreciau perspeti visas dziovykliu naudotojas- atsargiai su medvilniniais rubais smile.gif o tai po keleto menesio naudojimo , kazkaip labai sumazejo dauguma musu naudojamu rubu  doh.gif  lotuliukas.gif mums su vyru tai dar niekis, ale va mazojo bodziukai visi mazi  doh.gif

Tai gal vaikas užaugo, o ne rūbai sumažėjo lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 08 06, 20:05)
Tai gal vaikas užaugo, o ne rūbai sumažėj lotuliukas.gif.

Sumazejo ir man medvilnines kelnes doh.gif Jeigu butu tik per siauros tai dar pagalvociau, kad pastorejau, bet gi ir per trumpos tapo doh.gif Vargu ar savo amziuje as dar augu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 08 06, 18:47)
Sumazejo ir man medvilnines kelnes  doh.gif Jeigu butu tik per siauros tai dar pagalvociau, kad pastorejau, bet gi ir per trumpos tapo  doh.gif Vargu ar savo amziuje as dar augu  lotuliukas.gif

sumažėja dažniausiai nekokybiški audiniai. Man pvz. daug Maximose pirktų drabužių sumažėjo. O kokybiški - nė kiek schmoll.gif
Beje, yra šioks toks triukas, kad "sumažinimo" išvengti. Kai dedat iš skalbimo mašinos į džiovyklę, pratampykit drabužius. Gal net šiek tiek su jėga (kokius džinsus ar marškinėlius)... mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad drabužių susitraukimo galima išvengti į džiovyklę dedant tik tuos kuriuos galima - reikia pažiūrėti etiketę. Mes irgi nustebome pamatę, kad labai didelei daliai tai uždrausta. Deja, pradėjom žiūrėti tik po to kai neįlindau į džinsus unsure.gif
Atsakyti