Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Giedriene @ 2008 04 07, 15:14)
O AEG-Elektrolux T 58840 ?????ar čia tas pats variantas kur siūlote ?  4u.gif

Taip tas pats, tik jis skaitosi AEG-Elektrolux, tai ir yra AEG, o ne Electrolux.
Atsakyti
Jau gal pusę metų turiu Elektrolux Iron Aid , puikumėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , gaila, kad tik vyriškų kelnių kantų nesulygina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . dabar Donato ir Monikos noriu paklausti ne į temą: ar jūs neprekiaujate sulčiaspaudėmis Stollar? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 12 balandžio 2008 - 13:56
QUOTE(Asese @ 2008 04 12, 15:55)
Jau gal pusę metų turiu Elektrolux Iron Aid , puikumėlis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , gaila, kad tik vyriškų kelnių kantų nesulygina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . dabar Donato ir Monikos noriu paklausti ne į temą: ar jūs neprekiaujate sulčiaspaudėmis Stollar? ax.gif

Ne tokių neturim blush2.gif
Atsakyti
Ką galėtumėt pasakyti apie džiovyklę Siemens WT46S512DN ? Kažkaip per lietuvišką Google nieko neišmeta g.gif .
Atsakyti
Sveiki,

Planuojame įsigyti džiovyklę. Labai sudomino "Airon Aid" funkcija.
Beieškodamas info apie tą elektroliuksą, senukų puslapyje radau, kad kilmės šalis Lenkija. Norėjau paklausti visų besinaudojančių ar nesusidūrėte su kokybės problemomis? Gal kam jau kokius 2 metus atitarnavo?
Atsakyti
QUOTE(HMM @ 2008 04 15, 08:28)
Sveiki,

Planuojame įsigyti džiovyklę. Labai sudomino "Airon Aid" funkcija.
Beieškodamas info apie tą elektroliuksą, senukų puslapyje radau, kad kilmės šalis Lenkija. Norėjau paklausti visų besinaudojančių ar nesusidūrėte su kokybės problemomis? Gal kam jau kokius 2 metus atitarnavo?

Mes turim panašiai apie porą metų, gal kiek daugiau 4u.gif
Daiktas yra super, ir tikrai vertas, kad jį įsigyti 4u.gif
Jau pamiršom, ką reiškia džiovyklėlės, apkarstyti gyvatukai, radiatoriai ir pan.
Išskalbi, išdžiovini ir po poros valandų galima vilktis, jei baisingai skubu 4u.gif
Atsakyti
Jau kaip ir nusprendėm, kad reiks Airon Aid, tik dar vienas klausimėlis-kiek laiko panašiai džiovina medvilnę su ta lyginimo funkcija, kai išskalbta 1300 apsukomis.
Atsakyti
Aš gal ir kvailo klausimo paklausiu, bet vis tiek man reikia žinoti blush2.gif (atsiprašau, jei kartosis, bet visos temos neskaičiau blush2.gif ). Taigi, situacija tokia, kad mes turim Miele skalbimo mašiną ir aš jau seniai noriu džiovyklės ax.gif tačiau kyla klausimas, ar aš galiu rinktis iš kitų firmų (vyro brolis turi Elektrolux su lyginimo funkcija ir labai ją gyrė), ar vis tik iš Miele, nes į mano skalbyklą antras "aparatas" vargiai tilptų - reiktų krauti vieną ant kitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2008 04 21, 13:21)
Jau kaip ir nusprendėm, kad reiks Airon Aid, tik dar vienas klausimėlis-kiek laiko panašiai džiovina medvilnę su ta lyginimo funkcija, kai išskalbta 1300 apsukomis.

Nepilną valandą, džiovyklė iš pradžių rodo daugiau kaip val., bet paskui pati susimažina. Čia kai aš gręžiu ant 1000. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 04 21, 16:00)
Aš gal ir kvailo klausimo paklausiu, bet vis tiek man reikia žinoti  blush2.gif  (atsiprašau, jei kartosis, bet visos temos neskaičiau blush2.gif ). Taigi, situacija tokia, kad mes turim Miele skalbimo mašiną ir aš jau seniai noriu džiovyklės  ax.gif  tačiau kyla klausimas, ar aš galiu rinktis iš kitų firmų (vyro brolis turi Elektrolux su lyginimo funkcija ir labai ją gyrė), ar vis tik iš Miele, nes į mano skalbyklą antras "aparatas" vargiai tilptų - reiktų krauti vieną ant kitos  g.gif

Galima rinktis iš visokių, tik reikia pažiūrėti kokį tvirtinimo rėmelį džiovyklė turi. Jei jis netiks, tai teks kažką konstruoti. Kažkur skaičiau postą (tik nepamenu kur), kad tokį galima pasidaryti iš medžio plokštės
Atsakyti
QUOTE(sakas.lt @ 2007 12 25, 22:50)
Gal kas turit Miele T4463 C?

Noriu pirkti Miele, bet nieks nieko apie jas nerašo. Gal ką teko girdėti?
Žinau, kad brangios, bet jei randi 3000 electroluxui, tai rasiu dar kelis šimtus ir nusipirksiu Miele.

Ką manote jūs?

Cia senas modelis,dabar yra naujas MIELE W 4466 WPS Visiðkai elektroninis SOFTTRONIC valdymas. Patentuotas KORINIS bûgnas. Skalbiniø talpa 6 kg. Centrifugavimas nuo 400 iki 1600 aps./min. Didelis grafinis displëjus. Pagal skalbiniø tipà ir kieká automatiðkai maþinamos vandens ir elektros sànaudos.
Automatinë, Medvilniniø skalbiniø, Lengvai priþiûrimø skalbiniø, Sintetikos, Marðkiniø, Dþinsø, Sportiniø drabuþiø, Tamsiø skalbiniø, Rankomis skalbiamø audiniø/Vilnos, Ðilko, Uþuolaidø, Pagalviø, Virðutiniø rûbø, Impregnavimo,
Greita, Papildomo skalavimo bei Standinimo programos. Likusio darbo laiko indikacija. Starto atidëjimas iki 24 h. Paros laiko indikacija. Bûgno LED apðvietimas Skalbiniø ákrovos 'atpaþinimo' bei Skalbimo priemoniø dozavimo indikacijos

Puiki skalbyklė jos kaina parduotuveja 5879 lt,- o as galiu pasiulyti uz 5100-5000 lt,- nauja su gamykline 2 metu garantija.
Atsakyti
QUOTE(Vytautas_buitine @ 2008 05 06, 12:09)
Cia senas modelis,dabar yra naujas MIELE  W 4466 WPS Visiðkai elektroninis SOFTTRONIC valdymas. Patentuotas KORINIS bûgnas. Skalbiniø talpa 6 kg. Centrifugavimas nuo 400 iki 1600 aps./min. Didelis grafinis displëjus. Pagal skalbiniø tipà ir kieká automatiðkai maþinamos vandens ir elektros sànaudos.       
Automatinë, Medvilniniø skalbiniø, Lengvai priþiûrimø skalbiniø, Sintetikos, Marðkiniø, Dþinsø, Sportiniø drabuþiø, Tamsiø skalbiniø, Rankomis skalbiamø audiniø/Vilnos, Ðilko, Uþuolaidø, Pagalviø, Virðutiniø rûbø, Impregnavimo,                         
Greita, Papildomo skalavimo bei Standinimo programos. Likusio darbo laiko indikacija. Starto atidëjimas iki 24 h. Paros laiko indikacija. Bûgno LED apðvietimas Skalbiniø ákrovos 'atpaþinimo' bei Skalbimo priemoniø dozavimo indikacijos                   

Puiki skalbyklė jos kaina parduotuveja 5879 lt,- o as galiu pasiulyti uz 5100-5000 lt,- nauja su gamykline 2 metu garantija.

Šiaip tai ši tema skirta ne pardavimams blush2.gif
Atsakyti