Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 19, 17:24)
Gal geriau teks užsimerkti į C klasę ir džiovinti/lyginti tik naktimis, kai tarifas mažesnis, nes jei nebus lyginimo, tai vyras neleis pirkti džiovyklės  doh.gif  biggrin.gif

bet po dziovinimo reik greit isimt-kitaip vel susiglamzys.. tai kazin ar noresis anksti ryte begt skalbiniu tvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 20, 15:03)
bet po dziovinimo reik greit isimt-kitaip vel susiglamzys.. tai kazin ar noresis anksti ryte begt skalbiniu tvarkyti  doh.gif

Nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 20, 19:01)
Nepagalvojau  doh.gif

Taip čia tikra tiesa, yra kurį tai laiką palikoma neglamžymo funkcija (t.y. skalbiniai vis pavartomi) bet rezultate jie vis tiek apsigamžo.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 22, 13:16)
Taip čia tikra tiesa, yra kurį tai laiką palikoma neglamžymo funkcija (t.y. skalbiniai vis pavartomi) bet rezultate jie vis tiek apsigamžo.

na taip, jei ilgiau neišimi, tai jie apsiglamžo, ypač kai pravėsta, bet jei išimi tik išdžiūvusius ir iš kart sulankstai tai rezultatas thumbup.gif net ir be lyginimo funkcijos
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit BOSCH džiovyklę, viena man patiko, norėčiau nusipirkti. Dabar renku info ar gerai "tarnauja" ar ne. Žinot, juk pardavėjai vasada sako, kad viskas OK, norėtusi iš naudotojų žodelį išgirsti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 24, 17:02)
Sveiki, gal kas turit BOSCH džiovyklę, viena man patiko, norėčiau nusipirkti. Dabar renku info ar gerai "tarnauja" ar ne. Žinot, juk pardavėjai vasada sako, kad viskas OK, norėtusi iš naudotojų žodelį išgirsti... g.gif

Bosch kaip ir Siemes yra BSH konceno gaminys, kurios vis dar gaminamos Vokietijoje. Manau tikrai verta rinktis šiuos prekinius ženklus.
Pvz. (ji komplekte turi tarpinę, uždėjimui ant skalbimo mašinos)
Bosch WTE 86302
Atsakyti
o gal yra kokiu sausu minstikliu ar kvapu dedamu i dziovykles?
Atsakyti
QUOTE(fiksas @ 2008 03 12, 12:38)
o gal yra kokiu sausu minstikliu ar kvapu dedamu i dziovykles?

Yra, bet deja ne Lietuvoj verysad.gif . Mes specialiai vezemes is JAV kai suplanavom kad pirksim dziovykle. Tai yra tokios kaip serveteles, kurias reikia ideti kartu su skalbiniais i dziovykle, priduoda minkstumo ir gaivu malonu kvapa. Gal netycia kas nors matet ka nors panasaus pirkti ir artimesnese salyse, kur nors Europos ribose? O Lietuvoj tai isvis nieko panasaus nemaciau.
Papildyta:
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 24, 16:02)

Na mes pagaliau irgi išsirinkom ir įsigijom džiovyklę, ir kaip tik BOSCH. Naudojom kol kas dar tik kokius 3 kartus, bet esame visiškai ja patenkinti. Vyriškų marškinių tai praktiškai lyginti neberekia, nors mūsų džiovyklės modelis nėra kažkoks ypatingas su "lyginimo" funkcijomis. Dėl patvarumo aišku kol kas nelabai galiu ką pasakyti kol nauja, parašysiu po kelerių metelių tongue.gif
Atsakyti
supratau.teks kitaip kvepintis g.gif
Atsakyti
Man kaip tai užtenka ir to kad skalbdama pilu minkštiklio. Po džiovinimo kvapas lieka, aišku jis mažesnis nei tik išėmus iš skalbyklės.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 03 14, 13:07)
Man kaip tai užtenka ir to kad skalbdama pilu minkštiklio. Po džiovinimo kvapas lieka, aišku jis mažesnis nei tik išėmus iš skalbyklės.

o kokio minkstiklio.koks pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(fiksas @ 2008 03 17, 15:05)
o kokio minkstiklio.koks pavadinimas?

Nors ne manęs klausei, atsakysiu. Tinka bet koks minkštiklis, tik jį reikia pilti į skalbyklę, o džiovinant nieko nereikia, o rezultatas thumbup.gif
Atsakyti