Apie tokias dar negirdejau O kokiu budu tas vanduo susirenka tame bakelyje?
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 24, 08:57)
Apie tokias dar negirdejau O kokiu budu tas vanduo susirenka tame bakelyje?
Na, kaip cia paaiskinus... Na, pvz. skalbimo masinoje yra ta tokia kaip ir dezute, i kuria pilame skalbimo miltelius ir minkstikli. Ji yra masinos sone, virsuje. O dziovinimo masinoje toje pat vietoje yra tas vandens bakelis, kuris dziovinimo metu prisipildo vandens is dziovinamu skalbiniu. Bakeli istustinti reikia, tiesiog istraukiant ji is masinos. Bakelio gale yra skyle ir pro ja vandeni ispilti galima pvz. i kriaukle. Labai patogu ir paprasta.
QUOTE(Germante @ 2005 04 24, 13:44)
Na, kaip cia paaiskinus... Na, pvz. skalbimo masinoje yra ta tokia kaip ir dezute, i kuria pilame skalbimo miltelius ir minkstikli. Ji yra masinos sone, virsuje. O dziovinimo masinoje toje pat vietoje yra tas vandens bakelis, kuris dziovinimo metu prisipildo vandens is dziovinamu skalbiniu. Bakeli istustinti reikia, tiesiog istraukiant ji is masinos. Bakelio gale yra skyle ir pro ja vandeni ispilti galima pvz. i kriaukle. Labai patogu ir paprasta.
Neeee, sita tai as suprantu
Bet kondensacinese, tas kondensatas susirenka del to, kad yra tas saltas daiktas, ant kurio nuseda rasa del to, kad jis toks saltas, ir tas vandenukas subega i rezervuara, is kurio po to ir yra ispilamas. O tavo atveju pagal koki principa tas vandenukas susikaupia? Gal ten koks "saldiklis" idetas automatinis, ar dar kas nors, kad kai tu dziovini, ten kaip nors ta kondensata surenka?
Mes turim Whirpool 2 in 1, skalbia 5kg, dziovina 2.5kg, yra spec. programa skalbti ir dziovinti vilnai, tuomet reikia deti tik 1 kg. Ilgiausias dziovinimo ciklas 2 val., trumpiausias 20 min. Is viso 13 programu, ilgiausios trukme 2.28 min, vilnos 48 min.Patarimas- isdziovinus iskart isimti ir suvynioti, tuomet nebus taip sulamdyta. Be abejo, geriausia dziovinti kieme, bet kai nera salygu, gerai ir dziovykleje. Man fainiausiai isdziusta frotiniai ranksluosciai, buna tokie minksti.
O filtras yra apacioje desineje puseje, ji bet kada galima isimti ir isvalyti, instrukcijoje rekomenduojama 2-3 kartus per metus
O filtras yra apacioje desineje puseje, ji bet kada galima isimti ir isvalyti, instrukcijoje rekomenduojama 2-3 kartus per metus
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 24, 13:00)
Neeee, sita tai as suprantu
Bet kondensacinese, tas kondensatas susirenka del to, kad yra tas saltas daiktas, ant kurio nuseda rasa del to, kad jis toks saltas, ir tas vandenukas subega i rezervuara, is kurio po to ir yra ispilamas. O tavo atveju pagal koki principa tas vandenukas susikaupia? Gal ten koks "saldiklis" idetas automatinis, ar dar kas nors, kad kai tu dziovini, ten kaip nors ta kondensata surenka?
Geda prispazinti, bet apie tuos dalykus as nenusimanau Paklausiu vyro, kai pareis, tada parasysiu.
Na, va, grizo. Paklausiau
Sake, principas panasus kaip ir ventiliacinese masinose. Tik ventiliacinese garai iseina lauk, t.y., reikia skyles lange, ar kur kitur, kad jie iseitu. O kondensacineje garai tuo paciu principu kaip ir ventiliacinese, sueina i ta mano mineta bakeli, kur virsta vandeniu.
Maniskis sake, niekada negirdejes apie dziovinimo masinas, kuriu kazkokia dali reiketu deti i saldikli.
Beje, kai masina dziovina, labai prisyla ta patalpa, kurioje dziovinimo masina yra (jei patalpa nera didele). Pas mus pvz. vonios kambarys. Bet tai tik pliusas. Man patinka kai vonios kambaryje yra silta.
Sake, principas panasus kaip ir ventiliacinese masinose. Tik ventiliacinese garai iseina lauk, t.y., reikia skyles lange, ar kur kitur, kad jie iseitu. O kondensacineje garai tuo paciu principu kaip ir ventiliacinese, sueina i ta mano mineta bakeli, kur virsta vandeniu.
Maniskis sake, niekada negirdejes apie dziovinimo masinas, kuriu kazkokia dali reiketu deti i saldikli.
Beje, kai masina dziovina, labai prisyla ta patalpa, kurioje dziovinimo masina yra (jei patalpa nera didele). Pas mus pvz. vonios kambarys. Bet tai tik pliusas. Man patinka kai vonios kambaryje yra silta.
QUOTE(Germante @ 2005 04 24, 16:28)
Musu is viso mazyte vonia, tai sildysiuos
Mano džiovintuvas Bosch Maxx (rašiau šiek tiek anksčiau) - kondensacinis. Turi jei gerai pamenu 22 programas + vilnos programa (žinoma ir krepšys). Nieko ten nereikė papildomai šaldyti - tiesiog įjungi ir viskas. Paskui tik išpili iš bakelio sukauptą vandenį, maždaug kas trečią džiovinimą išvalau pūkų surinkimo fitrą. Yra papildomų mygtukų režimui sušvelninti ar kad paliktų daugiau drėgmės. Skalbinių sausumą nustatai nuo drėgnų iki visiškai sausų, yra įvairios programos skirtingų tipų audiniams. Plius yra energijos taupymas tokiu būdu, kad jei skalbinių nėra daug ir jie išdžiūsta greičiau nei baigiasi programa, mašina nustato, jog jie jau sausi ir išsijungia. Yra skystųjų kristalų displėju, taip pat garsinis signalas baigus džiovinti ir dar kurį laiką mašina vis pavarto skalbinuis, kad nesukristų, jei iš karto neišsiimi. Veikia tyliai - girdisi faktiškai tik oro šniokštimas ir užtrauktukų bildėjimas į sieneles .
Mokėjom Senukuose preiš maždaug metus laiko apie 2400 Lt. Beja labai panašus variantas yra Siemens'as, bet man nepatiko dizainas.
Žodžiu esu baisiai patenkinta - net nežinau, ko dar daugiau galima būtų norėti iš džiovintuvo
Mokėjom Senukuose preiš maždaug metus laiko apie 2400 Lt. Beja labai panašus variantas yra Siemens'as, bet man nepatiko dizainas.
Žodžiu esu baisiai patenkinta - net nežinau, ko dar daugiau galima būtų norėti iš džiovintuvo
Maat, o Siemens'o kaina kokia ?ir koks tas dizainas ar labai baisus?
As vakar nusipirkau Siemens Ermitaze. Su ventiliacija, yra kelios programos, tas "pametymas". kad nesiglamzytu. Dar iki galo neisnagrinejau, tik sivakar gausiu.
Atrodo visai normaliai, nelabai ten tas dizainas man svarbus, o ir skiriasi nelabai kuo nuo kitu. Atrodo kaip skalbianke, tik kad dangtis, kur skalbinius kist, ne permatomas, o baltas. Kainavo visai nedaug - 1299Lt, dar + nuoliada gavom, tai apie 1140 susimokejm Dar nedziovinau nieko, tai kad is manes kol kas atsiliepimu jokiu. Po to parasysiu, kai isbandysiu
Atrodo visai normaliai, nelabai ten tas dizainas man svarbus, o ir skiriasi nelabai kuo nuo kitu. Atrodo kaip skalbianke, tik kad dangtis, kur skalbinius kist, ne permatomas, o baltas. Kainavo visai nedaug - 1299Lt, dar + nuoliada gavom, tai apie 1140 susimokejm Dar nedziovinau nieko, tai kad is manes kol kas atsiliepimu jokiu. Po to parasysiu, kai isbandysiu
QUOTE(Tuja @ 2005 04 25, 09:19)
Maat, o Siemens'o kaina kokia ?ir koks tas dizainas ar labai baisus?
Tas Siemens'as pagal charakteristikas labai panašus į mano Boscha ir kaina tokia pat, bet rankenėlės ir mygtukai man kažkaip nelabai gražiai pasirodė kai pamačiau natūroj, nors paveikslėlyje atrodė neblogai. Be to su jo tvirtinimu ant skalbenkės man rodos būtų buvę problemų - jis pritaikytas dėti ant Siemenso, o pas mus skalbimo mašina Gorenje. Žodžiu senukuose gavome tokį universalų tvirtinimo komplektą, kuris tinka ant bet kokios pagal išmatavimus tinkančios sk. mašinos ir kainavo gal 15 Lt, tuo metu kai specialus Siemenso rėmelis - apie 200 ir dar neaišku ar būrų tikęs... Dėl to tvirtinimo reikėtų išsiaiškinti, jei ruošiatės statyti ant skalbimo mašinos.