o gal galit paaiskint kas cia per ismatavimai ar cia klaida eurobuityje isivele
T 7744 C
Išmatavimai: 85x59,5x64
Papildyta:
o dziovykl. EDI 96150 panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu
ir dar Miele T 7744 C yra programos vilnai ir kt. ?
Puikias konsultacijas duoda "Ginvesta" kur prie moksleiviu tech.centro Žirmūnuose (.http://www.electrolux.dev.lt/index.php?lnid=lt&tema=katalogas&gr1=kompanija&gr2=ELECTROLUX)
Kalbejau su drauge, kuri turejo ir paprasta dziovykle ir Airon aid (EDI 96150), tai pastaroji nera ko ir lyginti , kiek geresne- drabuziai puikiai islyginti,neperdziovinti.Ji pati nusistato santykini dregnuma , esanti viduje, ir pagal tai baigia darba.manu, kad pirksiu Airon su lyginimu
Kalbejau su drauge, kuri turejo ir paprasta dziovykle ir Airon aid (EDI 96150), tai pastaroji nera ko ir lyginti , kiek geresne- drabuziai puikiai islyginti,neperdziovinti.Ji pati nusistato santykini dregnuma , esanti viduje, ir pagal tai baigia darba.manu, kad pirksiu Airon su lyginimu
QUOTE(1000inis @ 2008 02 15, 01:41)
o gal galit paaiskint kas cia per ismatavimai ar cia klaida eurobuityje isivele
T 7744 C
Papildyta:
o dziovykl. EDI 96150 panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu
T 7744 C
Papildyta:
Klaidos nėra, išmatavimai centimetrais (Išmatavimai: 85x59,5x64)
"o dziovykl. EDI 96150 panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu " instrukcijoje net parašyta, kad po lyginimo programos drabužiai turi pakabėti ant pakabos bent 15 min. Gali kabinti į spintą, bet nesuspausti.
Miele T 7744 C turi medvilnės, sintetikos, vilnos, šilko ir k.t. džiovinomo prosgramas
Lyginant:
EDE 56150
EDC 66150 papilldomai turi džiovinimą pagal laiką, vilnos džiovinimas, atšviežinimą
EDE 56150
EDC 66150 papilldomai turi džiovinimą pagal laiką, vilnos džiovinimas, atšviežinimą
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 19, 11:49)
Klaidos nėra, išmatavimai centimetrais (Išmatavimai: 85x59,5x64)
"o dziovykl. EDI 96150 panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu " instrukcijoje net parašyta, kad po lyginimo programos drabužiai turi pakabėti ant pakabos bent 15 min. Gali kabinti į spintą, bet nesuspausti.
Miele T 7744 C turi medvilnės, sintetikos, vilnos, šilko ir k.t. džiovinomo prosgramas
nu as visai jau, bet niekaip nesuprantu to matmens 5x64 (Išmatavimai: 85x59,5x64)
aciu
QUOTE(1000inis @ 2008 02 19, 13:06)
nu as visai jau, bet niekaip nesuprantu to matmens 5x64 (Išmatavimai: 85x59,5x64)
aciu
aciu
Čia ne 5, o 59,5 cm
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 19, 12:10)
Čia ne 5, o 59,5 cm
net paciai juokas sueme! nieko nepadarysi- nuo durnumo vaistu nera aciu
QUOTE(1000inis @ 2008 02 19, 13:18)
net paciai juokas sueme! nieko nepadarysi- nuo durnumo vaistu nera aciu
Visiems pasitaiko
Aš tai turbūt nemoku rinktis, nu man kažkaip daug norų mažai suderinami, arba nematau nes nemoku matyt
A-B klasė, kondesacinė, nesuper brangi, su lyginimo funkcija, ir kad būtų programa vilnai - aš kažkaip visko viename nlb įžiūriu arba gal tik nesuprantu
A-B klasė, kondesacinė, nesuper brangi, su lyginimo funkcija, ir kad būtų programa vilnai - aš kažkaip visko viename nlb įžiūriu arba gal tik nesuprantu
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 19, 18:51)
Aš tai turbūt nemoku rinktis, nu man kažkaip daug norų mažai suderinami, arba nematau nes nemoku matyt
Beveik visus kriterijus atitinka tik Electrolux EDI 96150, bet jos energijos sąnaudos C
Nes tai, lyg džiovyklės sąnaudos + lygintuvo sąnaudos.
Nenorėkit, kad lygintų be sąnaudų, juk lygintuvas nemažai energijos naudoja
Bet jei norit, kad būtų A-B teks atsisakyti lyginimo
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 19, 18:03)
Beveik visus kriterijus atitinka tik Electrolux EDI 96150, bet jos energijos sąnaudos C
Gal geriau teks užsimerkti į C klasę ir džiovinti/lyginti tik naktimis, kai tarifas mažesnis, nes jei nebus lyginimo, tai vyras neleis pirkti džiovyklės
Labai atsiprašau už kvailą klausimą, bet kas ta likutinė dregmė?