Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

o gal galit paaiskint kas cia per ismatavimai blush2.gif ar cia klaida eurobuityje isivele

T 7744 C
Išmatavimai: 85x59,5x64
Papildyta:

o dziovykl. EDI 96150 panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu g.gif

ir dar doh.gif Miele T 7744 C yra programos vilnai ir kt. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 14 vasario 2008 - 23:46
Puikias konsultacijas duoda "Ginvesta" kur prie moksleiviu tech.centro Žirmūnuose (.http://www.electrolux.dev.lt/index.php?lnid=lt&tema=katalogas&gr1=kompanija&gr2=ELECTROLUX)
Kalbejau su drauge, kuri turejo ir paprasta dziovykle ir Airon aid (EDI 96150), tai pastaroji nera ko ir lyginti , kiek geresne- drabuziai puikiai islyginti,neperdziovinti.Ji pati nusistato santykini dregnuma , esanti viduje, ir pagal tai baigia darba.manu, kad pirksiu Airon su lyginimu
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 02 15, 01:41)
o gal galit paaiskint kas cia per ismatavimai  blush2.gif  ar cia klaida eurobuityje isivele

T 7744 C
Išmatavimai: 85x59,5x64
Papildyta:
o  dziovykl. EDI 96150  panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu  g.gif

ir dar doh.gif  Miele T 7744 C  yra programos vilnai ir kt. ?

Klaidos nėra, išmatavimai centimetrais (Išmatavimai: 85x59,5x64)
"o dziovykl. EDI 96150 panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu g.gif" instrukcijoje net parašyta, kad po lyginimo programos drabužiai turi pakabėti ant pakabos bent 15 min. Gali kabinti į spintą, bet nesuspausti.
Miele T 7744 C turi medvilnės, sintetikos, vilnos, šilko ir k.t. džiovinomo prosgramas
Atsakyti
Lyginant:
EDE 56150
EDC 66150 papilldomai turi džiovinimą pagal laiką, vilnos džiovinimas, atšviežinimą
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 19, 11:49)
Klaidos nėra, išmatavimai centimetrais (Išmatavimai: 85x59,5x64)
"o  dziovykl. EDI 96150  panaudojus lyginimo programa iskart galima det skalbinius i spinta ar juos dar reik pametyt kad pradziutu  g.gif" instrukcijoje net parašyta, kad po lyginimo programos drabužiai turi pakabėti ant pakabos bent 15 min. Gali kabinti į spintą, bet nesuspausti.
Miele T 7744 C turi medvilnės, sintetikos, vilnos, šilko ir k.t. džiovinomo prosgramas

nu as visai jau, bet niekaip nesuprantu to matmens 5x64 (Išmatavimai: 85x59,5x64)

aciu
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 02 19, 13:06)
nu as visai jau, bet niekaip nesuprantu to matmens 5x64  (Išmatavimai: 85x59,5x64)

aciu

Čia ne 5, o 59,5 cm
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 19, 12:10)
Čia ne 5, o 59,5 cm

doh.gif doh.gif doh.gif net paciai juokas sueme! nieko nepadarysi- nuo durnumo vaistu nera doh.gif biggrin.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2008 02 19, 13:18)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  net paciai juokas sueme! nieko nepadarysi- nuo durnumo vaistu nera  doh.gif  biggrin.gif  aciu

Visiems pasitaiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai turbūt nemoku rinktis, nu man kažkaip daug norų mažai suderinami, arba nematau nes nemoku matyt doh.gif
A-B klasė, kondesacinė, nesuper brangi, su lyginimo funkcija, ir kad būtų programa vilnai - aš kažkaip visko viename nlb įžiūriu unsure.gif arba gal tik nesuprantu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 19, 18:51)
Aš tai turbūt nemoku rinktis, nu man kažkaip daug norų mažai suderinami, arba nematau nes nemoku matyt  doh.gif
A-B klasė, kondesacinė, nesuper brangi, su lyginimo funkcija, ir kad būtų  programa vilnai - aš kažkaip visko viename nlb įžiūriu  unsure.gif arba gal tik nesuprantu  g.gif  blush2.gif

Beveik visus kriterijus atitinka tik Electrolux EDI 96150, bet jos energijos sąnaudos C
Nes tai, lyg džiovyklės sąnaudos + lygintuvo sąnaudos.
Nenorėkit, kad lygintų be sąnaudų, juk lygintuvas nemažai energijos naudoja smile.gif
Bet jei norit, kad būtų A-B — teks atsisakyti lyginimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 19, 18:03)
Beveik visus kriterijus atitinka tik Electrolux EDI 96150, bet jos energijos sąnaudos C
Nes tai, lyg džiovyklės sąnaudos + lygintuvo sąnaudos.
Nenorėkit, kad lygintų be sąnaudų, juk lygintuvas nemažai energijos naudoja smile.gif
Bet jei norit, kad būtų A-B — teks atsisakyti lyginimo  ax.gif

Gal geriau teks užsimerkti į C klasę ir džiovinti/lyginti tik naktimis, kai tarifas mažesnis, nes jei nebus lyginimo, tai vyras neleis pirkti džiovyklės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau už kvailą klausimą, bet kas ta likutinė dregmė?
Atsakyti