o kokios tarpinės man ieškoti (ir kur) jei pas mane ir skalbyklė ir džiovyklė Mielės ?
QUOTE(SoJa @ 2008 02 05, 17:55)
o kokios tarpinės man ieškoti (ir kur) jei pas mane ir skalbyklė ir džiovyklė Mielės ?
WTV 407
WTV 412
WTV 414
Priklausomai nuo džiovyklės ir skalbyklės. Galima nusipirkti Ogminoje.
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 05, 16:13)
WTV 407
WTV 412
WTV 414
WTV 412
WTV 414
Ačiū
Tada dar tokį kvailą klausimą užduosiu o ta tarpinė užsideda tik ant skalbiankės ar tie šonai dar ir prie sienų turi prisitvirtinti ?
QUOTE(SoJa @ 2008 02 05, 18:27)
Ačiū
Tada dar tokį kvailą klausimą užduosiu o ta tarpinė užsideda tik ant skalbiankės ar tie šonai dar ir prie sienų turi prisitvirtinti ?
Niekur nesitvirtina, tiesiog užsidega ant skalbyklės ir tada į ją įsistato džiovyklė.
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 05, 16:55)
Niekur nesitvirtina, tiesiog užsidega ant skalbyklės ir tada į ją įsistato džiovyklė.
Ačiū labai
O šita tarpine ir yra ištraukiamas stalas skalbiniams, ar yra dar kokiu?
Atsiprašau jei kvailai paklausiu, nes ne viską perskaičiau Kokia džiovyklė verčiausia dėmesio su lyginimo funkcija, su vilnos programa ir kad vandenį surinkinėtų į stalčiuką ar panašiai, o nereikėtų jokių šlangučių
p.s. jei pas mus Boshas skalbiankė ir norėtumėm ant viršaus džiovyklę statyti, tai reikėtų irgi tik Bosh'o Nors mums nebūtinai ant viršaus, bet gal būtų nieko - vietos susitaupytų
p.s. jei pas mus Boshas skalbiankė ir norėtumėm ant viršaus džiovyklę statyti, tai reikėtų irgi tik Bosh'o Nors mums nebūtinai ant viršaus, bet gal būtų nieko - vietos susitaupytų
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 06, 17:38)
Atsiprašau jei kvailai paklausiu, nes ne viską perskaičiau Kokia džiovyklė verčiausia dėmesio su lyginimo funkcija, su vilnos programa ir kad vandenį surinkinėtų į stalčiuką ar panašiai, o nereikėtų jokių šlangučių
Vandenį surinkinėia į stalčiuką kondensacinės džiovyklės
Jei Boshas skalbiankė ir nori dėti su originalia tarpine, taip turi pirkti Bosch džiovyklę.
Arba perki džiovyklę kokią nori, o kreipiesi pas baldininkus, kad padarytų tarpinę.
Ogminoj man sake,kad galima skalbianke su dziovykle ir taip viena ant kitos statyt ,cia mes apie MIELE kalbejom,gal tik joms taip?? nes jos gi gerokai sunkesnes ir stabilesnes uz kitas
QUOTE(happy @ 2008 02 06, 19:13)
Ogminoj man sake,kad galima skalbianke su dziovykle ir taip viena ant kitos statyt ,cia mes apie MIELE kalbejom,gal tik joms taip?? nes jos gi gerokai sunkesnes ir stabilesnes uz kitas
Jau minėjau, miele tarpinės yra WTV 407, WTV 412, WTV 414
AEG - Electrolux TRZ 903
Siemens, Bosch turi savas tarpine.
Kiekvienas gamintojas gamina pagal savo produkciją.
Univeralių, kaip ir nėra.
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 06, 17:45)
Vandenį surinkinėia į stalčiuką kondensacinės džiovyklės
Jei Boshas skalbiankė ir nori dėti su originalia tarpine, taip turi pirkti Bosch džiovyklę.
Arba perki džiovyklę kokią nori, o kreipiesi pas baldininkus, kad padarytų tarpinę.
O tai čia gerai ar blogai?
O kokia skalbiankė atitiktų daugmaž tokius reikalvimus, nebūtinai Boshas ?
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 06, 19:20)
O tai čia gerai ar blogai?
Manu, kad patogu
O tokių džiovyklių dauguma
Pasidairyk:
http://www.eurobuiti...index.php?id=59
Čia jos visos kondensacinės