Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

o kokios tarpinės man ieškoti (ir kur) jei pas mane ir skalbyklė ir džiovyklė Mielės ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 02 05, 17:55)
o kokios tarpinės man ieškoti (ir kur) jei pas mane ir skalbyklė ir džiovyklė Mielės ?

WTV 407
WTV 412
WTV 414
Priklausomai nuo džiovyklės ir skalbyklės. Galima nusipirkti Ogminoje.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 05, 16:13)
WTV 407
WTV 412
WTV 414
Priklausomai nuo džiovyklės ir skalbyklės. Galima nusipirkti Ogminoje.

Ačiū 4u.gif
Tada dar tokį kvailą klausimą užduosiu blush2.gif o ta tarpinė užsideda tik ant skalbiankės ar tie šonai dar ir prie sienų turi prisitvirtinti ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 02 05, 18:27)
Ačiū  4u.gif
Tada dar tokį kvailą klausimą užduosiu  blush2.gif o ta tarpinė užsideda tik ant skalbiankės ar tie šonai dar ir prie sienų turi prisitvirtinti ?

Niekur nesitvirtina, tiesiog užsidega ant skalbyklės ir tada į ją įsistato džiovyklė.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 05, 16:55)
Niekur nesitvirtina, tiesiog užsidega ant skalbyklės ir tada į ją įsistato džiovyklė.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
O šita tarpine ir yra ištraukiamas stalas skalbiniams, ar yra dar kokiu?
Atsakyti
Atsiprašau jei kvailai paklausiu, nes ne viską perskaičiau blush2.gif Kokia džiovyklė verčiausia dėmesio su lyginimo funkcija, su vilnos programa ir kad vandenį surinkinėtų į stalčiuką ar panašiai, o nereikėtų jokių šlangučių g.gif rolleyes.gif

p.s. jei pas mus Boshas skalbiankė ir norėtumėm ant viršaus džiovyklę statyti, tai reikėtų irgi tik Bosh'o g.gif Nors mums nebūtinai ant viršaus, bet gal būtų nieko - vietos susitaupytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 06, 17:38)
Atsiprašau jei kvailai paklausiu, nes ne viską perskaičiau  blush2.gif  Kokia džiovyklė verčiausia dėmesio su lyginimo funkcija, su vilnos programa ir kad vandenį surinkinėtų į stalčiuką ar panašiai, o nereikėtų jokių šlangučių  g.gif  rolleyes.gif

p.s. jei pas mus Boshas skalbiankė ir norėtumėm ant viršaus džiovyklę statyti, tai reikėtų irgi tik Bosh'o  g.gif Nors mums nebūtinai ant viršaus, bet gal būtų nieko - vietos susitaupytų  ax.gif

Vandenį surinkinėia į stalčiuką — kondensacinės džiovyklės
Jei Boshas skalbiankė ir nori dėti su originalia tarpine, taip turi pirkti Bosch džiovyklę.
Arba perki džiovyklę kokią nori, o kreipiesi pas baldininkus, kad padarytų tarpinę.
Atsakyti
Ogminoj man sake,kad galima skalbianke su dziovykle ir taip viena ant kitos statyt g.gif ,cia mes apie MIELE kalbejom,gal tik joms taip?? nes jos gi gerokai sunkesnes ir stabilesnes uz kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 06, 19:13)
Ogminoj man sake,kad galima skalbianke su dziovykle ir taip viena ant kitos statyt  g.gif ,cia mes apie MIELE kalbejom,gal tik joms taip?? nes jos gi gerokai sunkesnes ir stabilesnes uz kitas  g.gif

Jau minėjau, miele tarpinės yra WTV 407, WTV 412, WTV 414
AEG - Electrolux — TRZ 903
Siemens, Bosch turi savas tarpine.
Kiekvienas gamintojas gamina pagal savo produkciją.
Univeralių, kaip ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 06, 17:45)
Vandenį surinkinėia į stalčiuką — kondensacinės džiovyklės
Jei Boshas skalbiankė ir nori dėti su originalia tarpine, taip turi pirkti Bosch džiovyklę.
Arba perki džiovyklę kokią nori, o kreipiesi pas baldininkus, kad padarytų tarpinę.

O tai čia gerai ar blogai? g.gif

O kokia skalbiankė atitiktų daugmaž tokius reikalvimus, nebūtinai Boshas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 06, 19:20)
O tai čia gerai ar blogai?  g.gif

O kokia skalbiankė atitiktų daugmaž tokius reikalvimus, nebūtinai Boshas ? g.gif

Manu, kad patogu smile.gif
O tokių džiovyklių dauguma
Pasidairyk:
http://www.eurobuiti...index.php?id=59
Čia jos visos kondensacinės smile.gif
Atsakyti