QUOTE(sakas.lt @ 2008 02 01, 12:32)
sveikos,
aš tai prieš kišdama skalbinius į džiovyklę juos perkratau: pvz, kartais kojines sulenda i rankoves, tai po džiovinimo kojines lieka dar drėgnos ir nebedėsi jų vėl džiovinti, bet ir į spintą nekiši (taip apsidraudžiu nuo džiaustymo ant virvelių - nes tai užkniso juodai) arba po grežimo labai susiplaka . paprastai ši procedūra užtrunka vos keletą akimirkų.
aš nusipirkau Miele ir tuo labai džaiugiuosi, nors nėra lyginimo funkcijos. man svarbu kokybė, o ne po to kylančios problemos (turiu skaudžios patirties).
dar esu kažkada užsiminus, kad yra specialios servetėlės džiovinimo mašinoms (tipo minkština). padandžiau vienas (droge pirkau) ir nieko gero negaliu pasakyti. geriau daugiau minkštiklio pilti skalbiant. geresnis efektas. o po to su tuo vandeniu, kurį surenka, aš dar grindis praplaunu (2 in 1). Lieka malonus kvapas.
Bet pats didžiausias privalumas džiovyklės - kad rankšluoščiai vėl tapo minkšti ir purūs.
Kadangi dar vis renkuosi džiovyklę, tai paklausiu: ar tu manai kad su džiovykle su lyginimo funkcija galima turėti daugiau problemų, nei be jos? Aš esu apsižiūrėjusi džiovyklę Electrolux EDI 96150 su lyginimo funkcija ir Miele T 9466C be lyginimo funkcijos ir dar vis neapsisprendžiu, kas geriau
Miele vis tik apie 1 200 Lt brangesnė...
Bet juk ir džiovyklę turint šį bei tą reikia džiovinti ant virvutės, ar ne? juk ne visus skalbinius galima džiovinti...