Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(CeRu @ 2008 01 28, 11:03)
O gal kartais turi instrukciją Electrolukso Airon Aid lietuvių kalba?

Turiu... klausk kas domina, nes turiu popieriuje, atsiūsti nelabai galėsiu
Atsakyti
Donatas ir Monika planuoju pirkti ddžiovinimo mašiną, gal gali pasiūlyti koki modelį geresnį, kad galima būtu statyti ant skalbimo mašinos ir jau kartu skalbimo mašinos modelį. Geriau būtu kad A klasės, kad mažiau elektros naudotu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 28, 11:54)
Donatas ir Monika planuoju pirkti ddžiovinimo mašiną, gal gali pasiūlyti koki modelį geresnį, kad galima būtu statyti ant skalbimo mašinos ir jau kartu skalbimo mašinos modelį. Geriau būtu kad A klasės, kad mažiau elektros naudotu. 4u.gif

Jei A klasės, tai yra tik du AEG modeliai:
AEG T 59840
T 59800
Dar turėtumėt apsvarstyti ar dėsit su tarpine, tada skalbimo mašina ir džiovyklė turi būti vieno gamintojo.
Tačiau kaip jau minėjau anksčiau, Miele B klasė, pagal elektros sunaudojimą skiriasi per 0,05.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 28, 10:33)

Tačiau kaip jau minėjau anksčiau, Miele B klasė, pagal elektros sunaudojimą skiriasi per 0,05.

o gal zinai kur internete rasti Miele dziovintuvu aprasymus ? o tai kazkaip jokios normalios info nerandu ar palyginimu, modeliu ivairove kainos zveriskos o kokie privalumai neaisku g.gif
Atsakyti
Ačiū. O ar yra skirtumas dėti su tarpine ar ne. Šeip skalbimo mašiną irgi pirksiu nauja, nes mano jau senute. Bet šituose modeliuose nėra lyginimo programos g.gif
AEG T 59840
T 59800
A gal jinai vis dėlto nelabai reikalinga. Ir jeigu nesunku, jau tuo pačiu kokia salbimo mašina, kad gautusi grąžus komplektukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 01 28, 13:47)
o gal zinai kur internete rasti Miele dziovintuvu aprasymus ? o tai kazkaip jokios normalios info nerandu ar palyginimu, modeliu ivairove kainos zveriskos o kokie privalumai neaisku  g.gif

www.miele.co.uk
www.miele.ru
www.miele.de
Papildyta:
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 28, 14:18)
Ačiū. O ar yra skirtumas dėti su tarpine ar ne. Šeip skalbimo mašiną irgi pirksiu nauja, nes mano jau senute. Bet šituose modeliuose nėra lyginimo programos g.gif
AEG T 59840
T 59800
A gal jinai vis dėlto nelabai reikalinga. Ir jeigu nesunku, jau tuo pačiu kokia salbimo mašina, kad gautusi grąžus komplektukas 4u.gif

Pagal dizainą tiktų
AEG 74850 skalbimo mašina
ir tarpinė TRZ 903
Paprastai uždėti vieną ant kitos negalima, reikalinga tarpinė arba baldininkų pagaminta pagal Jūsų interjerą atitinkama plokštė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 28 sausio 2008 - 13:01
Aš norėčiau užduoti klausimą turintiems džiovinimo mašinos. Jus iš skalbimo mašinos išimat drabužius ir papraščiausiai įkyšat į džiovyklę, nesudedat ju grąžiai? Nes kažkaip įdomiai, jeigu bile kaip įkišant nereikia lyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 01 31, 10:42)
Aš norėčiau užduoti klausimą turintiems džiovinimo mašinos. Jus iš skalbimo mašinos išimat drabužius ir papraščiausiai įkyšat į džiovyklę, nesudedat ju grąžiai? Nes kažkaip įdomiai, jeigu bile kaip įkišant nereikia lyginti  g.gif

Būtent bile kaip lotuliukas.gif Nėra prasmės ką nors gražiai sudėdinėti (na nebent kokiu jautrius daiktus į maišelį), nes gi veikai panašiai kaip skalbyklė, būgnas sukasi, skalbiniai vartosi tik tiek, kad karštas oras į juos pučiamas ax.gif
Atsakyti
sveikos,

aš tai prieš kišdama skalbinius į džiovyklę juos perkratau: pvz, kartais kojines sulenda i rankoves, tai po džiovinimo kojines lieka dar drėgnos ir nebedėsi jų vėl džiovinti, bet ir į spintą nekiši (taip apsidraudžiu nuo džiaustymo ant virvelių - nes tai užkniso juodai) arba po grežimo labai susiplaka . paprastai ši procedūra užtrunka vos keletą akimirkų.

aš nusipirkau Miele ir tuo labai džaiugiuosi, nors nėra lyginimo funkcijos. man svarbu kokybė, o ne po to kylančios problemos (turiu skaudžios patirties).

dar esu kažkada užsiminus, kad yra specialios servetėlės džiovinimo mašinoms (tipo minkština). padandžiau vienas (droge pirkau) ir nieko gero negaliu pasakyti. geriau daugiau minkštiklio pilti skalbiant. geresnis efektas. o po to su tuo vandeniu, kurį surenka, aš dar grindis praplaunu (2 in 1). Lieka malonus kvapas.

Bet pats didžiausias privalumas džiovyklės - kad rankšluoščiai vėl tapo minkšti ir purūs.
Atsakyti
QUOTE(sakas.lt @ 2008 02 01, 12:32)
sveikos,

aš tai prieš kišdama skalbinius į džiovyklę juos perkratau: pvz, kartais kojines sulenda i rankoves, tai po džiovinimo kojines lieka dar drėgnos ir nebedėsi jų vėl džiovinti, bet ir į spintą nekiši (taip apsidraudžiu nuo džiaustymo ant virvelių - nes tai užkniso juodai) arba po grežimo labai susiplaka . paprastai ši procedūra užtrunka vos keletą akimirkų.

aš nusipirkau Miele ir tuo labai džaiugiuosi, nors nėra lyginimo funkcijos. man svarbu kokybė, o ne po to kylančios problemos (turiu skaudžios patirties).

dar esu kažkada užsiminus, kad yra specialios servetėlės džiovinimo mašinoms (tipo minkština). padandžiau vienas (droge pirkau) ir nieko gero negaliu pasakyti. geriau daugiau minkštiklio pilti skalbiant. geresnis efektas. o po to su tuo vandeniu, kurį surenka, aš dar grindis praplaunu (2 in 1). Lieka malonus kvapas.

Bet pats didžiausias privalumas džiovyklės - kad rankšluoščiai vėl tapo minkšti ir purūs.

Kadangi dar vis renkuosi džiovyklę, tai paklausiu: ar tu manai kad su džiovykle su lyginimo funkcija galima turėti daugiau problemų, nei be jos? Aš esu apsižiūrėjusi džiovyklę Electrolux EDI 96150 su lyginimo funkcija ir Miele T 9466C be lyginimo funkcijos ir dar vis neapsisprendžiu, kas geriau biggrin.gif Miele vis tik apie 1 200 Lt brangesnė...
Bet juk ir džiovyklę turint šį bei tą reikia džiovinti ant virvutės, ar ne? juk ne visus skalbinius galima džiovinti...
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 02 01, 13:45)
Kadangi dar vis renkuosi džiovyklę, tai paklausiu: ar tu manai kad su džiovykle su lyginimo funkcija galima turėti daugiau problemų, nei be jos? Aš esu apsižiūrėjusi džiovyklę Electrolux EDI 96150 su lyginimo funkcija ir Miele T 9466C be lyginimo funkcijos ir dar vis neapsisprendžiu, kas geriau biggrin.gif Miele vis tik apie 1 200 Lt brangesnė...
Bet juk ir džiovyklę turint šį bei tą reikia džiovinti ant virvutės, ar ne? juk ne visus skalbinius galima džiovinti...

Aš ant virvutės nebekabinu nieko smile.gif
Electrolux EDI 96150 turi vilnai ir šilkui programą, tai visada gali atsirinkti ir džiovinti švelniai. Tad visada yra ką pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 01, 13:53)
Aš ant virvutės nebekabinu nieko smile.gif
Electrolux EDI 96150 turi vilnai ir šilkui programą, tai visada gali atsirinkti ir džiovinti švelniai. Tad visada yra ką pasirinkti

O kaip su skalbinių kiekiais. Ar yra koks nors apribojimas, kad negalima dėti mažiau nei... Jei pvz. aš išskalbsiu 2 kg, o džiovyklėj telpa 6 kg. Nebus problemų? Ir ar skalbinių rūšiavimas džiovinant toks pat turi būti kaip drabužius skalbiant? Ir kiek laiko džiovina skalbinius?
Atsakyti