Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Zilvinas @ 2008 01 24, 11:45)
Jei ziuresi zenkliukius visus, manau neliks ka dziovinti.
Labai daug drabuziu pagal zenkliukus negalima dziovinti.

Galiu pasidalinti patirtimi, kad jei ir yra ženkliukas, kad džiovinti džiovykle negalima, dedu vilnos arba šilko programą ir tikrai nebesusitraukia. Tik jei išdžiovinti medvilnės rėžimu... na, bet čia kaip ir su skalbimu... juk nededi vilnai 90 laipsniu temperatūros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 24, 11:56)
Gal galit čia įdėt atšviežinimo f-jos ženkliuką? Džiovyklės instrukcijos skandinavų kalbomis, o lietuvišku vertimu nelabai pasitikiu.

Bent jau pas mane Electrolux EDI, atšviežinimo funkcijos ženkliukas, segtukais pagabinti marškinėliai ir užrašyta Refresh
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 01 21, 22:06)
visiskai susisuko galva renkantis dziovintuva. sakykite kas turit tokias galimybes  - ar daznai naudojate atzviezinimo funkcijas ?
ir siaip, domina A energijos klases dziovintuvai, ar be AEG yra kas juos siulo ?  ax.gif

Nesinaudoju, vieną kart gal pabandžiau ir tai nesu tikra biggrin.gif , bet kažkaip jei jau prismirsta nuo kokių rūkalų tai į skalbyklę keliauja rūbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 01 24, 10:45)
Jei ziuresi zenkliukius visus, manau neliks ka dziovinti.
Labai daug drabuziu pagal zenkliukus negalima dziovinti.

blink.gif net taip būna g.gif . O koks ženkliukas rodo, kad negalima džiovinti?
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 01 24, 16:29)
blink.gif  net taip būna  g.gif . O koks ženkliukas rodo, kad negalima džiovinti?

http://www.whirlpool...ocs/AWZ3303.pdf

5 puslapyje nurodyta zenkliukai
Atsakyti
o, nuorodoj radau pažįstamus ženkliukus: lygintuvą, spintą, medvilnė, sintetika. Domintų, ką reiškia bliuskė su skaičiuku "vienas", drabužis ant pakabos, kažkas panašaus į mezgimo siūlus su per vidurį esančia etikete ir laikrodis su paukščio plunksna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 01 24, 19:22)

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 24, 20:32)
o, nuorodoj radau pažįstamus ženkliukus: lygintuvą, spintą, medvilnė, sintetika. Domintų, ką reiškia bliuskė su skaičiuku "vienas", drabužis ant pakabos, kažkas panašaus į mezgimo siūlus su per vidurį esančia etikete ir laikrodis su paukščio plunksna  smile.gif

Kokio gamintojo pas Jus džiovyklė?
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 25, 17:15)
Kokio gamintojo pas Jus džiovyklė?

Blomberg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 25, 19:23)
Blomberg  4u.gif

Atsiprašau, bet tokių instrukcijų neturiu blush2.gif
Tad nelabai padėsiu.
Atsakyti
Siemens
Papildyta:
dziovinu visk a ant vieno rezimo kur tamsi spinta man uzima 47 min visa kita man perilgai laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 01 25, 19:02)
Siemens
Papildyta:
dziovinu visk a ant vieno rezimo kur tamsi spinta man uzima 47 min visa kita man perilgai laukt 4u.gif

O nesutraukia drabužių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 25 sausio 2008 - 18:33
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 25, 18:34)
Atsiprašau, bet tokių instrukcijų neturiu  blush2.gif
Tad nelabai padėsiu.

O gal kartais turi instrukciją Electrolukso Airon Aid lietuvių kalba?
Atsakyti