Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

Kažkada domėjausi, tai pigiausia lyg ir eurobuitis.lt - 2779, neriba.lt - 2979, o dar kažkur 3180. Čia kalbu apie EDI9615.

Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2008 01 17, 10:09)
Kažkada domėjausi, tai pigiausia lyg ir eurobuitis.lt - 2779, neriba.lt - 2979, o dar kažkur 3180. Čia kalbu apie EDI9615.

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors gali pasidalinti pastebėjimais apie šias džiovykles: Electrolux EDI 96150 ir Miele T 9466 . Man patinka abi, bet Electrolux pigesnė daugiau kaip tūkstančiu litų ir turi lyginimo funkciją, o Miele - lyginimo funkcijos neturi. Bet gal kas nors žino kitus Miele privalumus?
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 01 17, 09:10)
Kad jau čia yra profesionalių komentuotojų, tai ir aš pasinaudosiu proga biggrin.gif. Gal žinote, kur galima įsigyti džiovyklę Iron aid (tingiu rašyti visą pavadinimą) ir kiek ji kainuoja? Kokie atsiliepimai apie ją. O gal geriau rinktis iš Miele produkcijos?

Turim Electrolux Iron aid mašiną, tokia tinginių mašina thumbup.gif . Vaikų drabužėlių jau nelyginu iš viso, bet va vyriškus marškinius tai ne visus išlygina, tik kai kuriuos, bet turim vienus kur idealiai išlygina thumbup.gif Mano kostiumėlio kelnes gerai išlygina, švarką gražiai išlygino ir išdžiovino:)
Ir dar drabužėliai tokie minkšti būna.
Didžiausia problema su drabuželiais, kurių džiovinti negalima doh.gif , bet kartais surizikuoju, nu kol kas nieko nesugadinau.
Tik kiek pamenu elektros sąnaudų C klasė, va čia tai blogai, bet stengiuosi kitur elektrą pataupyti, tai nelabai jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnutės @ 2008 01 20, 22:38)
Turim Electrolux Iron aid mašiną, tokia tinginių mašina thumbup.gif . Vaikų drabužėlių jau nelyginu iš viso, bet va vyriškus marškinius tai ne visus išlygina, tik kai kuriuos, bet turim vienus kur idealiai išlygina thumbup.gif Mano kostiumėlio kelnes gerai išlygina, švarką gražiai išlygino ir išdžiovino:)
Ir dar drabužėliai tokie minkšti būna.
Didžiausia problema su drabuželiais, kurių džiovinti negalima doh.gif , bet kartais surizikuoju, nu kol kas nieko nesugadinau.
Tik kiek pamenu elektros sąnaudų C klasė, va čia tai blogai, bet stengiuosi kitur elektrą pataupyti, tai nelabai jaučiasi.

Jei randu ženkliuką kad džiovinti džiovyklėje negalima, dedu vilnos programą ir tikrai nieko dar nesugadino.
Greičiau susitraukia medvilnė ant medvilnės programos. Tad jei tai ne rankšluosčiai ar patalynė siūlyčiau džiovinti ant mišrios/sintetikos programos
Atsakyti
o man medvilniniai susitraukia ant mišrios/sintetikos programos g.gif dičkiui jau keli bliuzonai pasitraukė doh.gif mažiaus maikikės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaiva: 21 sausio 2008 - 18:31
Išgąsdinot blink.gif Pakalbėkim apie drabužių traukimąsi, džiovinant džiovykle. Kadangi aš mėgstu naturalius pluoštus, tai, įsigijus džiovyklę, teks dietos laikytis? bigsmile.gif
Aš tai galiu, bet mano MB schmoll.gif
Atsakyti
visiskai susisuko galva renkantis dziovintuva. sakykite kas turit tokias galimybes - ar daznai naudojate atzviezinimo funkcijas ?
ir siaip, domina A energijos klases dziovintuvai, ar be AEG yra kas juos siulo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 01 21, 20:31)
Išgąsdinot  blink.gif Pakalbėkim apie drabužių traukimąsi, džiovinant džiovykle. Kadangi aš mėgstu naturalius pluoštus, tai, įsigijus džiovyklę, teks dietos laikytis? bigsmile.gif
Aš tai galiu, bet mano MB  schmoll.gif

reikia žiūrėti į ženkliukus ant drabužių. Kai kuriuos ir natūralius galima džiovinti, o kai kurių negalima. Dar turbūt ir nuo džiovinimo mašinos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnutės @ 2008 01 24, 00:36)
reikia žiūrėti į ženkliukus ant drabužių. Kai kuriuos ir natūralius galima džiovinti, o kai kurių negalima. Dar turbūt ir nuo džiovinimo mašinos priklauso.

Jei ziuresi zenkliukius visus, manau neliks ka dziovinti.
Labai daug drabuziu pagal zenkliukus negalima dziovinti.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 01 22, 00:06)
visiskai susisuko galva renkantis dziovintuva. sakykite kas turit tokias galimybes  - ar daznai naudojate atzviezinimo funkcijas ?
ir siaip, domina A energijos klases dziovintuvai, ar be AEG yra kas juos siulo ?  ax.gif

Retai naudoju atzviežinimo funkciją.
Su A energijos klase yra du AEG modeliai.
Mielės eina su B. Bet jei pasigilintumėt, tai su A klase, elektros energijios max. sunaudojimas yra 2,8 kWh, o Miele su B klase, elektros energijios max. sunaudojimas yra 2,85 kWh
T.y. skirtumas tikrai nedidelis
Na, dar yra su A klase turkiškas Blomberg....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 24 sausio 2008 - 09:53
Gal galit čia įdėt atšviežinimo f-jos ženkliuką? Džiovyklės instrukcijos skandinavų kalbomis, o lietuvišku vertimu nelabai pasitikiu.
Atsakyti