Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Lapyna @ 2006 11 05, 01:35)
Nu va, jau turiu savo žaisliuką. clap.gif
Miele T7744C. Pasiblaškiau tarp AEG T59800 ir šitos ir pasirinkau Miele.
...

Dar nežinau, ką galvosiu apie savo "žaislą" po metų. g.gif  Bet kol kas tai džiaugiuosi kaip mažas vaikas. biggrin.gif

Lapyna, jei prisijungsi, parašyk kaip įspūdžiai po metų. Ar galima su taviške Miele atšviežinti rūbus?
Atsakyti
ar verta rinktis
sita dziovykle? ar yra joje programos vilnai ir pan? ar joje tiesiog reikia nustatyti temperatura ar turi kokias nors programas?
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 01 11, 11:51)
na tai kai šviežios žinios, tai papasakok, kas gerai su ta džiovykle. Aš niekada nesinaudojau, bet dabar jau baigiu užsikabinti už idėjos, kad ją reikia nusipirkti biggrin.gif

Na pirmiausia tai patogu todėl, kad drabužius iš karto gali naudoti, nereikia laukti kol išdžius ant šniūro, bet to, minkštučiai ir purūs kokie - joks mnkštiklis taip nepadarys. O dar kai pamačiau kas džiovyklės filtre susikaupia blink.gif Dulkių be proto daug..... O be džiovyklės džiovinant jos lieka mūsų drabužiuose, patalynėje ir rankšluosčiuose......
Atsakyti
CeRu,o kokią džiovyklę pirkai? na niekaip neapsispręndžiu kokią pirkti. blush2.gif
Atsakyti
Mergaites ir man patarkite, ka manot apie miele T9466C
kazkaip neradau, kad butu nurodyta jog yra ten lyginimo f-ja, raso kad dziovina "lygius skalbinius" tai kas cia per daiktas? gal patalyne?

Iki siol naudojuosiu pries 10 metu pirkta "Ariston" masina 2 in 1
Veikia neblogai, bet ir dziovinu tik retkarciais...

Dabar seimyna pagauses tai tikrai noriu pataupyt laiko, kuri sugaistu su lygintuvu...pakanka rubeliu ir vyro baltiniu... o pagalvojus dar apie patalyne doh.gif

Bandziau patalyne nesti i skalbykla doh.gif doh.gif doh.gif
parsinesu kaip ir nelyginta, daznai dregna... tai sakau per ta laiko taupyma patalyne sugadinsiu galutinai, nes supelys...

Tiesa dar vienas klausimas, ar labai reikalingas atskiras krepsys svelniems audiniams dziovinti? cia turiu omeny ta, kur sulankstyta megztini idedi ir jis ne po visa bugna malasi, o tiesiog aplink savo asi sukasi?
Mano issirinktoje dziovykloje tokio nera, tai dabar emiau abejoti savo pasirinkimu...

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2008 01 14, 11:01)
Mergaites ir man patarkite, ka manot apie miele T9466C
kazkaip neradau, kad butu nurodyta jog yra ten lyginimo f-ja, raso kad dziovina "lygius skalbinius" tai kas cia per daiktas? gal patalyne?

Iki siol naudojuosiu pries 10 metu pirkta "Ariston" masina 2 in 1
Veikia neblogai, bet ir dziovinu tik retkarciais...

Dabar seimyna pagauses tai tikrai noriu pataupyt laiko, kuri sugaistu su lygintuvu...pakanka rubeliu ir vyro baltiniu... o pagalvojus dar apie patalyne  doh.gif

Bandziau patalyne nesti i skalbykla  doh.gif  doh.gif  doh.gif
parsinesu kaip ir nelyginta, daznai dregna... tai sakau per ta laiko taupyma patalyne sugadinsiu galutinai, nes supelys...

Tiesa dar vienas klausimas, ar labai reikalingas atskiras krepsys svelniems audiniams dziovinti? cia turiu omeny ta, kur sulankstyta megztini idedi ir jis ne po
visa bugna malasi, o tiesiog aplink savo asi sukasi?
Mano issirinktoje dziovykloje tokio nera, tai dabar emiau abejoti savo pasirinkimu...

T9466C labai geras pasirinkimas, tik ji neturi lyginimo prosgramos.
Kaip anksčiau minėjau jas turi tik Electrolux EDI 9615 ir Aeg Electrolux T88800, kitokių modelių ar kitų gamintojų nėra.
Kas dėl vilnonių drabužių, jei yra normali vilnos programa, nereikia jokių papildomų krepšių.
Su T9466C, tikrai turėsi visai kitą rezultatą, nei su "Ariston" 2 in 1, tai tiesiog nesulygintini dalykai.
O ar tau būtina lyginimo programa, reikės apsispręsti pačiai.
Atsakyti
Dar norėjau paklausti blush2.gif ,ar atšviežinimo funkciją turi tik electroluxo modeliai,kur lygina su garais,ar ir kiti modeliai gali ją turėti?Kažkaip ta funkcija man aktuali atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 14, 07:34)
O ar tau būtina lyginimo programa, reikės apsispręsti pačiai.

Būsimai daugiavaikei tikrai rekomenduoju lyginimo funkciją thumbup.gif Normalius savo drabužius (kelnes, sijonus ir pan.) su ja džiovinu. O trikotažą džiovinu paprasta programa ir skalbinius išimu visai nesusiglamžiusius. Nuo to momento, kai turiu electrolux'ą Iron Aid (maždaug pusę metų), rankose lygintuvo neturėjau assa.gif
Atsakyti
Na del tos lyginimo f-jos klausiau konsultanto, tai jis man paaiskino taip:
jei skalbsiu su miele skalbykle (koriniu bugnu) ir dziovinsiu su pasirinkta dziovykle - rezultatas bus tas pats kaip isdziovinus su lyginimo f-ja, kadangi tiek viena tiek kita yar su koriniu bugnu ir nesuglamzo rubu.
Kazi kiek cia tos tiesos?
Atsakyti
Laba diena, seku forume šią tėmelę ir iškilo klausimėlis. Atsakykite prašom, kas naudojatės dživykle. neturiu vietos kur statyti džiovyklės, bet vistiek ji reikalinga, nes nusibodo kaip vištai su viščiukais taip man su skalbiniais nešiotis iš kampo į kampą, kad išdžiovinti. Ar džiovyklei reikalingas koks vandens nutekėjimas? - vamzdžių prijungimas prie kanalizacijos, ar ji visai nuo to nepriklausoma?

Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2008 01 15, 13:58)
Laba diena, seku forume šią tėmelę ir iškilo klausimėlis. Atsakykite prašom, kas naudojatės dživykle. neturiu vietos kur statyti džiovyklės, bet vistiek ji reikalinga, nes nusibodo kaip vištai su viščiukais taip man su skalbiniais nešiotis iš kampo į kampą, kad išdžiovinti. Ar džiovyklei reikalingas koks vandens nutekėjimas? - vamzdžių prijungimas prie kanalizacijos, ar ji visai nuo to nepriklausoma?

Ačiū už atsakymą.

Priklauso nuo dziovykles tipo.
Jeigu kondensacine, nieko nereikia.
Jeigu ventiliacine, reikalingas ortakis i lauka.
Taciau yra naujo tipo dziovykliu, kurios turi lyginimo funkcijas ar kazka panasaus, kitu dziovykliu kondencatoriai vedinami vandeniu, tai tokio tipo dziovyklems reikalingas vandens padavimas.
Tiesiog reikia ziureti konkrecia dziovykle.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2008 01 15, 13:05)
Na del tos lyginimo f-jos klausiau konsultanto, tai jis man paaiskino taip:
jei skalbsiu su miele skalbykle (koriniu bugnu) ir dziovinsiu su pasirinkta dziovykle - rezultatas bus tas pats kaip isdziovinus su lyginimo f-ja, kadangi tiek viena tiek kita yar su koriniu bugnu ir nesuglamzo rubu.
Kazi kiek cia tos tiesos?

Negali būti tas pats, nes veikimo principas skiriasi, o kiek skiriasi rezultatas????
Pati taip pat naudoju su lyginimo sistema.
Bet nenaudojau Miele su koriniu būgnu, tad žinau tik pusė.
Smalsu ar konsultantas bent išbandęs nors bet kokią ar kalba tik iš teorinės pusės?
Mat lygindama džiovykė naudoja karštus garus, kaip lygintuvas. O korinis būgnas... tai tik ne taip suplaka drabužius... Bet į Miele jau nebedėsi suglažytų marškinių...? O su lyginimo programa net ir užsigulėjusius gali lyginti?
Iš kitos pusės Miele yra Miele smile.gif
Papildyta:
QUOTE(segtukas @ 2008 01 15, 15:58)

Ačiū už atsakymą.

Mažiausia vietos užimanti ir jukių išvedimų nereikalaujanti, ant sienos kabinama arba pastatoma džiovyklė yra ši:
Electrolux EDC 3250
Atsakyti