Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

taigi dziovykle ne lygintuvas, ji tik dziovina ir padeda ne taip susiglamzyt skalbiniams mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(dovy @ 2008 01 05, 21:44)
Dar norėjau paklausti-tai lyginimo funkciją turi tik vienintelis modelis elektroliukso,kur ale lygina su karštais garais?
  Kažkaip man visai siemens firmos patiko,ten dar kažkokios grotelės dedasi per vidurį,tik ji neturi tos lyginimo funkcijos.Na niekaip neapsisprendžiu ar tą su garais pirkti ar paprastesnį variantą,nes konsultantė sakė,kad kur su garais,tai ilgiau vyksta džiovinimas,atitinkamai ir sąnaudos didesnės.

norejau pasiteirauti del tu garu.... cia apie masinu tipa (kondensacine ir kita) ar apie kazkokias f-jas blush2.gif Mat kiek jas analizavau, ziurejau, nieks apie tokius dziovinimo budus (jei apie f-jas) neuzakcentavo g.gif
Atsakyti
Sveikos

ir aš negaliu atsidžiaugti savo džiovykle. kažkaip net keista kai nereikia lakstyti žiūrėti ar jau ant virvės skalbiniai išdžiuvo. ir šuniui patinka kai ji džiovina: mėgsta atsigulti priešais ir pasišildyti smile.gif
aš marškinius vistiek lyginu, taip neišligins jokia mašina, o vyro išleisti su suglamžytais marškiniais į darbą būtų gėda man mirksiukas.gif

dar neilgai aš naudojuos, tai vis dar bandau visokiais būdais. Teko girdėti kad yra kažkokios servetėlės skirtos džiovyklėms, neva suteikia minkštumo ir kvapą. Gal kas naudojates? o kur jų yra pirkti?
pakolkas aš pilu minkštikli skalbdama, bet džiovinant kvapas išblėsta. o dėl minkšumo nežinau ar jie būtų tokie pat minkšti, kai nepilčiau minkštiklio ir išdžiovinčiau.

Gal dar kokiu priedų dedat į džiovykles? o kaip su standinimu (nors niekad nedariau to ir nežinau kada tai galima panaudoti)

Atsakyti
po naudojimosi džiovykle lieka minkštiklių kvapas, bet apie servetėles norėčiau taip pat sužinot daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau ar jau lt tokiu yra, reikes pasidomet, bet tos serveteles buna ir su antistatinem savybem. man tai ypac aktualu, nes "elektrinasi" man be proto daug doh.gif
Atsakyti
buvau nulėkus iki Drogo, tai nusipirkau kažkias Swirl. reiks pabandyti. kainavo apie 8 lt - 36 servetėlės (18 kartų). rašo kad tinka džiovyklėms, batams kvepinti, į spintas dėti. Nu žiūrėsim.

Atsakyti
QUOTE(sakas.lt @ 2008 01 07, 13:56)
buvau nulėkus iki Drogo, tai nusipirkau kažkias Swirl. reiks pabandyti. kainavo apie 8 lt - 36 servetėlės (18 kartų). rašo kad tinka džiovyklėms, batams kvepinti, į spintas dėti. Nu žiūrėsim.

Būtinai pasidalink įspūdžiais... aš pilu minkštiklį, man visai gerai, kvapas pasilpsta, bet ir nenorėčiau, kad jis iš tolo jaustųsi...
Atsakyti
Su servetelem Lietuvoje problema. Esu uzsipirkus is kitu saliu,kur jos pigesnes. Kazkada esu maciusi Tomo Philips'o parduotuvese.
Atsakyti
Noriu mergino paklausti blush2.gif . Parsigabenom džiovyklę thumbup.gif KAžkaip sunkiai sukasi jos būgnas. Ar taip turi būti, ar mes kokios transportavimo apsaugos nenuėmėm. Iš būgno viską iškrapštėm, bet gal dar kur nors užslėpta. Kaip pas jus, ar būgnas su ranka pasukus sukasi taip pat lengvai, kaip ir skalbiankės g.gif
Sorry, kad kvailas klausimas, bet....
Atsakyti
QUOTE(CeRu @ 2008 01 10, 13:14)
Noriu mergino paklausti blush2.gif . Parsigabenom džiovyklę thumbup.gif KAžkaip sunkiai sukasi jos būgnas. Ar taip turi būti, ar mes kokios transportavimo apsaugos nenuėmėm. Iš būgno viską iškrapštėm, bet gal dar kur nors užslėpta. Kaip pas jus, ar būgnas su ranka pasukus sukasi taip pat lengvai, kaip ir skalbiankės g.gif
Sorry, kad kvailas klausimas, bet....

Pas mane taip pat sunkiai sukasi smile.gif
Taip turi būti.
Jokios apsaugos trasportavimui nėra.
Naudok drąsiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2006 01 25, 23:30)
Sveikos,skalbėjėlės 4u.gif Nusipirkom skalbyklę AEG oko lavamat ir džiovyklę aeg lavatherm atskiras,neatsidžiaugiu thumbup.gif Labai liuks funkcija"pukų nurinkimas",įmečiau paltelį sezoną spintoj kabėjusį truputį apsipukavusį,po 15 min išėmiau tokį "atsinaujinusį",kaip ir ryškesnį,susilamdymai visi dingsta...

Kažkaip niekur aprašymuose neradau tokios funkcijos, net pas AEG. Gal čia taip veikia atšviežinimo funkcija?
Ir dar norėjau paklausti, kas turite Electrolux EDI 96150, ar joje galima būtų taip paltuką "nupūkinti".
Ir dar dėl tos Electrolux: ar tiek elektros ima ir tuomet, kai lyginimas nėra įjungtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnavaida: 11 sausio 2008 - 09:54
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 10, 12:29)
Pas mane taip pat sunkiai sukasi smile.gif
Taip turi būti.
Jokios apsaugos trasportavimui nėra.
Naudok drąsiai  drinks_cheers.gif

Aciu. Jau išbandėm. Labai geras daiktas tos džiovyklės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CeRu @ 2008 01 11, 10:57)
Aciu. Jau išbandėm. Labai geras daiktas tos džiovyklės thumbup.gif

na tai kai šviežios žinios, tai papasakok, kas gerai su ta džiovykle. Aš niekada nesinaudojau, bet dabar jau baigiu užsikabinti už idėjos, kad ją reikia nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti