QUOTE(Tuja @ 2005 04 22, 12:21)
nežinau ar apie tuos maišelius eina kalba, bet aš turiu tokius su užtrauktuku.Informaciniame lapelyje parašyta, jog į juos galima sukišti kojines ,kitus smulkius skalbinius kad neišsimėtytų.Pilno maišelio nereikia prigrūsti,turi užimti trečdalį jo vietos megztukus taip pat galima į juos dėti, tada jie nesivadaluoja po visą būgną
Sitie maiseliai naudojami, kad visokie smulkus daiktai butu vienoj vietoj ir neissimetytu. Pas mus viena karta kazkokiu budu kojine itrauke i ten, kur vanduo nusipila,. po to teko ardyt, aisku, visas vanduo, kuris nenubego, atsidure ant grindu, is kojines mazai kas liko, gerai, kad nors skalbiankes nesugadonim
QUOTE(Tuja @ 2005 04 22, 15:27)
tai jeigu renkuosi kondensacinę,skylės nereikia kirsti?
pas mane būtų galima grindyse iškirsti, apačioje naudojamų patalpų nėra, tik kažkoks oro tarpas
JAV kainos 200-400 dol kodėl pas mus jos tokios brangios
Tuja, kondensacinese yra toks daikciukas isidedantis, kuri pries dziovinant tu atsaldai saldiklyje, ir jis surenka tuos garus, jie tiesiog susirenka kaip kondensatas ant langu ziema
Jei renkiesi ne kondensacine, tai yra toks slangiukas (jau buna idetas dziovyklese bugne parduotuvese), ir ji tiesiog pritvirtini prie skyles is galo dziovykles ir kita gala isvedi i ventiliacijos skyle, kuri vonioj visada buna
Tik nezinau, ar tada dalis tu garu gal vis tiek i vonia papuola ar ne?
Kas turi dziovykles, pasakykit, kokias turit, kas jose gero ir kur ir uz kiek jus jas pirkot, ka? Kokia ta dziovykle su vilna, nemaciau ne vienos... Man jau nusibodo ziuret, patiko Miele, bet
6000Lt
JAV kainos is viso pasakiskai mazos, ypac technikai, o palyginus pas mus ir pas juos santyki kainos/atlyginimai tai
...