Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Aii @ 2007 12 23, 00:59)
O per kiek laiko patalyne sausai isdziovina? Ar garsiai veikia dziovykle?
Kaip ta atsviezinimo funkcija? Ar naudojat?

Labai aciu uz atsakymus 4u.gif

Patalyne visiškai sausai išdžiovina kažkur per dvi valanda... išdžiovina puikiai ir be lyginimo galima iškart vilkti, būna švelni ir kvapni...
Garsumas? Na jei su sagtelėm (nors dėti pagal instrukciją negalima) ar metalinėm sagom skalbinių nepridedu, tai nėra garsiai, bet čia labai sunku pasakyti... visiems skirtingai. Pas mus džiovyklė vonioje ir dar ant skalbyklės, bet paleidžiu ir nakčiai (miegamas už sienos) man netrugdo, bet kiti gali ir nemiegoti, čia negaliu taip vienareikšmiškai sakyti.
Anksčiau turėjau paprastą ir senesnę gerokai, tai dirbo kur kas garsiau, čia jau nėra ko lyginti...

O atšviežinima naudoju retai, bet kai pareini iš kurnors "prakvipus" rūkalais... tai kokio švarko neneši į valyklą... metu į džiovyklę ir atšviežinu...
Atsakyti
Gal kas turit Miele T4463 C?

Noriu pirkti Miele, bet nieks nieko apie jas nerašo. Gal ką teko girdėti?
Žinau, kad brangios, bet jei randi 3000 electroluxui, tai rasiu dar kelis šimtus ir nusipirksiu Miele.

Ką manote jūs?
Atsakyti
QUOTE(sakas.lt @ 2007 12 20, 16:19)
Tai dar kartą aš čia...

po ilgų diskusijų pas pardavėjus apsisprendžiau kad reik rinktis tarp
MIELE T8423 C arba AEG LAVATERM T59800.

gal kas naudojates šiais modeliais? aš labiau linkstu prie Miele's, nes dažnai skalbiu, tai ir dažnai džiovinsiu. Labai svarbu kad būtu atidėjimas pradžios, nes nakti elektra pas mus pigiau.

labas,zinok miele tai jau nera tokios geros,kaip anksciau.jos atvirai pasakius nebevertos savo kainos.o apie aeg tai mano drauge turi ir l patenkinta.ir be to turbut zinai,kad dziovikles yra 2 rusiu vienos su iseinamu oru ,kur turi buti pritvirtinamas tos popierinis vamzdis ar kaip jis ten vadinamas,o kitos kur be. tai tos be yra praktiskesnes ,nebent tu giveni name ir nori daryti skyle sienoje,nes pro langa tai iskisti irgi nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 12 23, 14:04)
Patalyne visiškai sausai išdžiovina kažkur per dvi valanda... išdžiovina puikiai ir be lyginimo galima iškart vilkti, būna švelni ir kvapni...
Garsumas? Na jei su sagtelėm (nors dėti pagal instrukciją negalima) ar metalinėm sagom skalbinių nepridedu, tai nėra garsiai, bet čia labai sunku pasakyti... visiems skirtingai. Pas mus džiovyklė vonioje ir dar ant skalbyklės, bet paleidžiu ir nakčiai (miegamas už sienos) man netrugdo, bet kiti gali ir nemiegoti, čia negaliu taip vienareikšmiškai sakyti.
Anksčiau turėjau paprastą ir senesnę gerokai, tai dirbo kur kas garsiau, čia jau nėra ko lyginti...

O atšviežinima naudoju retai, bet kai pareini iš kurnors "prakvipus" rūkalais... tai kokio švarko neneši į valyklą... metu į džiovyklę ir atšviežinu...

O kaip su megztiniu dziovinimu ir pukeliu nurinkimu?
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 12 26, 20:13)
O kaip su megztiniu dziovinimu ir pukeliu nurinkimu?

Puikiai thumbup.gif
Uždedi "vilnos" programą ir turi visai neblogą rezutatą, na truputuką drėgną, bet labai nedaug ir pakanka šiek tiek palaikyti ant pakabos
Pukų praktiškai nebebūna, po to kai išimi iš džiovyklės. Na burbuliukų nenurankioja smile.gif, bet pūkus puikiai...
Atsakyti
QUOTE(sakas.lt @ 2007 12 25, 23:50)
Gal kas turit Miele T4463 C?

Noriu pirkti Miele, bet nieks nieko apie jas nerašo. Gal ką teko girdėti?
Žinau, kad brangios, bet jei randi 3000 electroluxui, tai rasiu dar kelis šimtus ir nusipirksiu Miele.

Ką manote jūs?

Vis tik siūlyčiau T 7744 C pigesnė, B energijos sąnaudų klasė, su koriniu būgnu.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 12 22, 13:39)
Gera džiovyklė, lygiai tokia pat kaip ir Electrolux EDI 96150, jos abi pagamintos ten pat ir avi vienodom funkcijos, tik vadinasi skirtingai Aeg Electrolux T88800 ir kainuoja daug brangiau kokiais 600 litų
O naudotis siūlyčiau taip:
Pirma išdiovinti, po to perrinkti ką lyginsi ir paleisti lyginimo programą
Šiaip galima dėti iškart lyginimą, bet čia jau rezultatas prastas. Pati naudoju Electrolux EDI 96150
Galit klausti, pakonsultuosiu smile.gif

Mes taip pat nusiziurejome EDI96150. O tu gali detaliau papasakoti, kai drabuzius isdziovina, juos reikia lyginti, ta prasme ne apie marskinius kalbu, o tarkim maikutes vaiku, bliuzeles medvilnines. Ar reikia dar papildomai lyginimo programa paleisti? Niekada džiovyklės neturėjome, tai nelabai. Ar verta mums ja pirkti, jei man aktualiausia, kad lyginti nereiketu blush2.gif Ir ta el. sąn. klasė C (noretųsi A), bet su lyginimo funkcija nemačiau A klasės.
Labai būsiu dėkinga už komentarus...
Atsakyti
QUOTE(CeRu @ 2007 12 28, 12:15)
Mes taip pat nusiziurejome EDI96150. O tu gali detaliau papasakoti, kai drabuzius isdziovina, juos reikia lyginti, ta prasme ne apie marskinius kalbu, o tarkim maikutes vaiku, bliuzeles medvilnines. Ar reikia dar papildomai lyginimo programa paleisti? Niekada džiovyklės neturėjome, tai nelabai. Ar verta mums ja pirkti, jei man aktualiausia, kad lyginti nereiketu blush2.gif Ir ta el. sąn. klasė C (noretųsi A), bet su lyginimo funkcija nemačiau A klasės.
Labai būsiu dėkinga už komentarus...

Vaikiškus (medvilninius) drabužius nebereikia lyginti ir be lyginimo programos, jie būna švelnučiai, minkštučiai ir lyginti nereikia. Lyginimo programa aktuali, kai kalbama apie patalynę (net ir glamžytą) rezultatas nesulyginamas, kokį švarką, kurį išlyginti keblu, belieka tik padailinti lygintuvu siūlytes, nes būna papurę...
A klasės džiovyklių dar nėra, o C yra dėl to, kad turi džiovyklę + lygintuvą, tai ir sąnaudos didesnės.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą. Dabar jau tikrai nusprendžiau pirkti, nes taip tai nueinam su vyru i parduotuvę, apžiūrim, kuri čia mums tiktų. vyras klausia, ar tikrai mums jos reikia. O aš ir nežinau g.gif Dabar jau žinau.
Atsakyti
as tai tarp mieles ir siemens metausi, nors kainos panasios. Prie Siemens pridetas batu ir megztiniu krepsys, mielei 150 lt reik primoket
Atsakyti
Ir aš susigundžiau džiovinimo mašina,tik nenusprendžiu ar būtina lyginimo funkcija ar ne,nes be lyginimo man rodos daugiau mašinų,ar geriau su ta funkcija,ar tikrai patalynė labai susiglamžiusi?O gal jeigu patalus greit po išdžiovinimo išimti ir iškratyti,tai taip pat nereikia lyginti?
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2007 12 29, 15:48)
Ir aš susigundžiau džiovinimo mašina,tik nenusprendžiu ar būtina lyginimo funkcija ar ne,nes be lyginimo man rodos daugiau mašinų,ar geriau su ta funkcija,ar tikrai patalynė labai susiglamžiusi?O gal jeigu patalus greit po išdžiovinimo išimti ir iškratyti,tai taip pat nereikia lyginti?

Kas liečia patalyne, priklauso nuo to kokia ji, jei naudoji "glamžytą", ji bus puiki ir po džiovinimo, bet vaikiukų paprasta, netrodo gerai be lyginimo...
O išimti iš karto reikia iš bet kurios džiovyklės, nes kitaip net ir išlyginta susiglamžo. Po lyginimo palaiko lygtai 15 min. vartymo funkciją, kad nesusiglamžytų.
Atsakyti