Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(fleita @ 2007 11 12, 16:58)
O kokiu principu tvirtinasi džiovyklė ant skalbyklės? Ar jų dydžiai turi sutapti?

Taip, dydžiai turi būti suderinami. Bent jau Miele tarp jų dedami tokie adapteriai - kaip tik ieškau naujos skalbyklės po savo džiovykle, nes senas Aristonas nusibaigė. Tai va, su mano Miele džiovykle ne visos Miele skalbyklės tinka.
Atsakyti
QUOTE(Papooga @ 2007 11 12, 21:57)
Čia visur kalbama apie džiovinimą ir lyginimą būgnuose, džiovinimo spintos man regis nieks neturi, o jei turi, būtų įdomu išgirsti atsiliepimus.  bigsmile.gif

Gal pabuvot Skandinavijoj?
"Spintai" reikia daug vietos, ir Lietuvoje itin nepopuliarios...
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 13, 12:42)
Gal pabuvot Skandinavijoj?
"Spintai" reikia daug vietos, ir Lietuvoje itin nepopuliarios...

Draugai turi spintą, reiks paklausinėt, kaip ten kas ir kaip ax.gif ...
... o kad būgne skalbiniai lyginasi, tai čia kažkas įdomaus - nepatikėsiu kol nepamatysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 11 10, 02:45)
Aš siūlau pirkti Electrolux Iron Aid, nes ten yra džiovinimas + lyginimas  thumbup.gif Kiek žinau, kol kas ji viena tokia  smile.gif  Ten yra įvairios programos (tame tarpe ir vilnos bei šilko), be to nerealus dalykas - atšviežinimo funkcija (įmeti kokį nors prisigėrusį kvapų drabužėlį ir per 17 min kaip ką tik išskalbtas  thumbup.gif ) Parduotuvėse ji kainuoja virš 3000 Lt, tačiau galima nusipirkti ir už 2700 Lt  rolleyes.gif  Turime ją nuo balandžio, tai lygintuvo rankose dar neturėjau  bigsmile.gif

O kur ieskoti tos dziovykles uz 2700???? Internete visur duoda vienoda kaina 3399 Lt.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 11 13, 22:47)
Draugai turi spintą, reiks paklausinėt, kaip ten kas ir kaip  ax.gif ...
... o kad būgne skalbiniai lyginasi, tai čia kažkas įdomaus - nepatikėsiu kol nepamatysiu  lotuliukas.gif

Kiek žinau jos paskirtis visai kitokia, tiesiog į ją kabinami lauko drabužiai (kai pareini sulijęs ar pan.) Bet galiu ir klysti. Čia jau reikėtų pasidomėti atskirai
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2007 10 14, 08:58)
pasiskaitynek va CIA thumbup.gif

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirjam @ 2007 11 14, 10:29)
O kur ieskoti tos dziovykles uz 2700????  Internete visur duoda vienoda kaina 3399 Lt.

Aviteloj paklausk smile.gif
Atsakyti
Žinau kur gauti už 2800 Lt (truputį jau pabrango)
Ir į namus nemokamai pristato smile.gif
Atsakyti
ziuriu pamirsta tema g.gif pasakykit jus man koks skirtumas tarp ventiliacines ir kondensacines dziovykles g.gif galvojam kuria rinktis, na del ventiliacijos jokiu problemu, ji yra ir iseina tiesiai i lauka, bet galvoju kurios geresnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 29, 03:30)
ziuriu pamirsta tema g.gif pasakykit jus man koks skirtumas tarp ventiliacines ir kondensacines dziovykles g.gif galvojam kuria rinktis, na del ventiliacijos jokiu problemu, ji yra ir iseina tiesiai i lauka, bet galvoju kurios geresnes g.gif

Ventiliacines reikia jungti prie ventiliacijos. O kondensacinės viską surenka į talpyklą.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 11 13, 19:47)
... o kad būgne skalbiniai lyginasi, tai čia kažkas įdomaus - nepatikėsiu kol nepamatysiu  lotuliukas.gif

Viskas paprasta biggrin.gif Būgnas didelis (telpa apie 6 kg džiovinti su paprasta programa), o su lyginimo funkcija skalbinių dedi kokius 3-4 marškinius. Tada mašina pučia garus ir kažkaip būgnas įdomiai sukasi, skalbiniai tarsi kedenami. Įtariu, kad visas 'fintas' yra būgno sukimosi greitis ir karšti garai. Išsitrauki marškinius maloniai šiltus ir lengvai drėgnus, bet be raukšlelių. Tada kabini ant pakabos ir jie galutinai išdžiūna per kokią valandą. Ir dar, marškiniai būna labai švelnūs, tarsi su minkštikliu apdoroti. Aš pati netikėjau, kol nepamačiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 29, 09:46)
Ventiliacines reikia jungti prie ventiliacijos. O kondensacinės viską surenka į talpyklą.

o daugiau jokiu skirtumu nera?na kad tarkim ventiliacine blogiau isdziovina, greiciau genda ar pan g.gif
Atsakyti