Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(Kurmiukė @ 2007 11 02, 11:00)
Skirtumo nematau jokio, tarp džiovintų lauke, kambaryje, ar džiovyklėje. Ai, tiesa, vienas yra - jei turi džiovyklę, tai, išpurvinus džinsus jau po 3 val. galėsi eit su švarutėliais

o aš dar vieną skirtumą matau - jeigu džiovini paprastai, ant skalbinių dulkių prisikaupia, o džiovyklė turi pūkų ir dulkelių nusiurbimo funkciją (automatiškai), skalbinius išsitrauki minkštutėlius, švelnutėlius. Nė vienas skalbinių minkštiklis tokio efekto neduoda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svencele @ 2007 11 04, 21:30)
Na as  irgi viska dziovinu,ir daug ko nereikia lyginti thumbup.gif

o aš iš viso nelyginu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 11 02, 21:13)
Kiek pinigeliu kainuoja si dziovykle. Kaip tik samatele buitinei technikai kurpiu. Dekui

Pirkom Aviteloj 2500Lt.kainuoja apie2999 bet nuolaida padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 05, 09:42)
Pirkom Aviteloj 2500Lt.kainuoja apie2999 bet nuolaida padare  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif , gal dar galit elektros sąnaudas pakomentuot, nes internete visi labai mėgsta tik klasę nurodyt, bet pas vienus C-4,5 o pas kitus 3,2. O mano vienas pažįstamas pasakė, kad kažkokiem jo draugam džiovyklė "kelnias mauna". Mano vyriškis jau ir rauko nosį verysad.gif .o mano šeimynėlė nemaža- mes penkiese, tai ir džiovint yra ką,bet ir pinigais nelyja blush2.gif
Atsakyti
Noriu dziovykles. taciau tik neseniai pradejau konkretesne paieska. Esu kiek pasimetusi tarp firmu ir modeliu. ar firma labai itakoja? Ir norint isigyti normalu daikta, ar teks atsisveikinti su didelia suma Lt? Siaip kainu maciau pradedant 800 ir baigiant ...keleta tukstanciu. Domina kondensacine.

Privalumais asmeniskai teko pasinaudoti (ne LT). kai reikia kazka nedaug ir greit issidziovinti, tai neuztrunka ne valandos. Lyginimas, pamirstas reikalas. Rubai minksti. kai pagalvoju apie dar viena Lietuviska ilga ziema ir skalbiniais nudziaustytus namus....nupurto.

I ka patartumete atkreipti demesi renkantis dziovykle.

Butu puikiausia kaledine dovana ir man ir visai seimai. ar verta laukti kalediniu nolaidu?
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2007 11 09, 12:03)
Noriu dziovykles. taciau tik neseniai pradejau konkretesne paieska. Esu kiek pasimetusi tarp firmu ir modeliu. ar firma labai itakoja? Ir norint isigyti normalu daikta, ar teks atsisveikinti su didelia suma Lt? Siaip kainu maciau pradedant 800 ir baigiant ...keleta tukstanciu. Domina kondensacine.

Privalumais asmeniskai teko pasinaudoti (ne LT). kai reikia kazka nedaug ir greit issidziovinti, tai neuztrunka ne valandos. Lyginimas, pamirstas reikalas. Rubai minksti. kai pagalvoju apie dar viena Lietuviska ilga ziema ir skalbiniais nudziaustytus namus....nupurto.

I ka patartumete atkreipti demesi renkantis dziovykle.

Butu puikiausia kaledine dovana ir man ir visai seimai. ar verta laukti kalediniu nolaidu?

Aš siūlau pirkti Electrolux Iron Aid, nes ten yra džiovinimas + lyginimas thumbup.gif Kiek žinau, kol kas ji viena tokia smile.gif Ten yra įvairios programos (tame tarpe ir vilnos bei šilko), be to nerealus dalykas - atšviežinimo funkcija (įmeti kokį nors prisigėrusį kvapų drabužėlį ir per 17 min kaip ką tik išskalbtas thumbup.gif ) Parduotuvėse ji kainuoja virš 3000 Lt, tačiau galima nusipirkti ir už 2700 Lt rolleyes.gif Turime ją nuo balandžio, tai lygintuvo rankose dar neturėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Energijos tikrai nemažai vartoja, pas mus klasės C. Bet yra pirkti ir klasės A thumbup.gif Electrolux artai AEG mačiau. Pirmą mėnesį kaip ėmėm viską džiovinti, tai pasijautė ant sąskaitos doh.gif Bet apskui rutinoje, taip kažkaip nebesijaučia, bet mes tik 2 tai ir džiovinimų ne taip ir daug.

Eglejtree, jeigu tau tereikia, kad išdžiovintų, tai ir pigiausias modelis tą padarys, tačiau geresnių firmų modeliai gaminami iš geresnių medžiagų - AEG ir Miele aišku thumbup.gif Electrolux irgi neblogai (nors žemesnės klasės). Visokie gorenje ar ardo turi prastesnę reputacija. Pas mus gorenje, bet už tą kainą ir Elextroluxą kokį galima buvo pajamti doh.gif (ką dabar tikrai daryčiau) Šiaip agregatas veikia, esukedo nei nieko ir išdžiovina, nors su tuo išlyginimu tai nepasakyčiau, kad thumbup.gif Rūbai minkšti, lygesni, tačiau vistiek lyginimo prašosi wink.gif
Kas link nuolaidų, tai manau verta palaukti kalėdų (nor mes irgi laukėm ir per kalėdas pirkom ir jokios nuolaidos nesulaukėm biggrin.gif ), o dar labiau sausio, nes kiek žinau, būtent po naujųjų firmos atlaisvina sandėlius ir tada būna didžiausios nuolaidos wink.gif
Atsakyti
O kokiu principu tvirtinasi džiovyklė ant skalbyklės? Ar jų dydžiai turi sutapti?
Atsakyti
ohoho net virs 3000. man kiek brangoka siuo metu. jei rengciausi jau savus namus...

dabar noreciau kaip ir kaledoms padovanoti tevams ir sau. ir jiems butu gerai ir man, kol pas juos gyvenu.
Atsakyti
Paaiškinkit prašau išsamiau (blush2.gif , bet tik dabar pradėjau domėtis), kokias funkcijas turi džiovinimo spinta, o kokias dž. būgnas. Nejaugi ir būgne galima lygint skalbinius lotuliukas.gif Atsiprašau, jei klausimas skamba kvailai ax.gif
Atsakyti
Čia visur kalbama apie džiovinimą ir lyginimą būgnuose, džiovinimo spintos man regis nieks neturi, o jei turi, būtų įdomu išgirsti atsiliepimus. bigsmile.gif
Atsakyti