QUOTE(opyte @ 2007 11 02, 14:44)
deja
sios plotis 59 cm, o as tik varganus 55 turiu
o virš skalbyklės negalėtum pakabint? Nes mano l.l.l. maža vonia, bet pakabinau virš skalbyklės, tai ne tik geras daiktas , bet dar ir vietos atsirado. Ant skalbylės viršuas pasidedu drabužius, o ant džiovyklės- skalbimo miltelius ir rankšluosčius
Papildyta:
QUOTE(šviesuolė @ 2007 11 02, 00:51)
Merginos, gal galit smulkiau apie tą slkabinių džiovinimą papasakot? Pvz. džinsus džiovinat ir nesusitraukia? O akrelaniniai megztinukai? O liemenukai ir kelnaitės?
Kaip atsirinkti, ką džiovinti? Nes pvz.vilnonių megztinių ir skalbti su skalbimo mašinom nerekomenduoja, bet aš skalbiu visus (tikriausiai ne grynos vilnos) ir nieko jiems neatsitinka.
Vienintelis daiktas kurio neskalbiu, tai mano pėdkelnės
. O visos džiovyklės, mačiau, turi vilnos džiovinimo programas.
Džiovinu VISKĄ, net nailonines kojines. Tiesiog vilnai, megztukams nustatau sintetikos džiovinimo programą ir dar sumažinu temperatūrą- viskas čiki
O džinsai, tai visada išplovus traukiasi, bet prasitampo. Skirtumo nematau jokio, tarp džiovintų lauke, kambaryje, ar džiovyklėje. Ai, tiesa, vienas yra - jei turi džiovyklę, tai, išpurvinus džinsus jau po 3 val. galėsi eit su švarutėliais ( 1,5 val. skalbimas ir 1,5 val. džiovinimas
). Jei gyvenčiau Ispanijoj kokioj, tai tokio daikto gal ir nereikėtų, bet kai pas mus net vasarą skalbiniai nedžiūna, tai daiktas vertas savo kainos be jokių kalbų....
O kai pagalvoju... Vyras 2 mėn. zyzė, kad mums reikia tokio daikto, o aš- neeee, apseisiu, ne problema, išdžius ir taip.... Tai man nieko nesakęs, nuėjo ir užsakė
O dabar tai neatsidžiaugiu abiem - ir vyru, ir džiovykle...
Net nežinau, kuriuo labiau