Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(kasiopeja @ 2007 10 29, 17:23)

laisvai  4u.gif  lygina ir sausus daiktus  4u.gif
Ji atsirenka, jeigu įdedi šlapią daiktą, tai prieš lyginimą jį išdžiovina ir tik tada garus pučia. O jeigu sausą - tada iš karto garus pučia  biggrin.gif

Ok, varau Magdės pyragų ieškot ir nelygintų skalbinių susirinkt lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai jeigu greitu metu koks laisvesnis vakaras nusišvies be planų, užsiregistruosiu iš anksto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 14:26)
Ok, varau Magdės pyragų ieškot ir nelygintų skalbinių susirinkt  lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai jeigu greitu metu koks laisvesnis vakaras nusišvies be planų, užsiregistruosiu iš anksto  smile.gif  4u.gif

reikia dar mūsų augintinių temoj paskleisti, antrą mytą padarysim, tik su skalbiniais vietoj šunų lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit smulkiau apie tą slkabinių džiovinimą papasakot? Pvz. džinsus džiovinat ir nesusitraukia? O akrelaniniai megztinukai? O liemenukai ir kelnaitės?
Kaip atsirinkti, ką džiovinti? Nes pvz.vilnonių megztinių ir skalbti su skalbimo mašinom nerekomenduoja, bet aš skalbiu visus (tikriausiai ne grynos vilnos) ir nieko jiems neatsitinka. schmoll.gif Vienintelis daiktas kurio neskalbiu, tai mano pėdkelnės smile.gif. O visos džiovyklės, mačiau, turi vilnos džiovinimo programas.
Atsakyti
sakykit ar buna dziovykliu kuriu plotis mazesnis nei 60 cm? nes labai noriu sito stebuklo, bet ten kur galeciau savo degtuku dezutej-bute ja ikisti plotis yra 55 cm tik unsure.gif butu visai neblogai jei ji i auksti,o ne i ploti butu didesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2007 11 02, 01:54)
sakykit ar buna dziovykliu kuriu plotis mazesnis nei 60 cm? nes labai noriu sito stebuklo, bet ten kur galeciau savo degtuku dezutej-bute ja ikisti plotis yra 55 cm tik  unsure.gif  butu visai neblogai jei ji i auksti,o ne i ploti butu didesne  biggrin.gif

Prašom 4u.gif

http://www.electrolu...sp?ProdId=30224

O kainavo 1500 Lt.
Atsakyti
deja unsure.gif sios plotis 59 cm, o as tik varganus 55 turiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2007 11 02, 14:44)
deja  unsure.gif  sios plotis 59 cm, o as tik varganus 55 turiu  verysad.gif

o virš skalbyklės negalėtum pakabint? Nes mano l.l.l. maža vonia, bet pakabinau virš skalbyklės, tai ne tik geras daiktas , bet dar ir vietos atsirado. Ant skalbylės viršuas pasidedu drabužius, o ant džiovyklės- skalbimo miltelius ir rankšluosčius 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(šviesuolė @ 2007 11 02, 00:51)
Merginos, gal galit smulkiau apie tą slkabinių džiovinimą papasakot? Pvz. džinsus džiovinat ir nesusitraukia? O akrelaniniai megztinukai? O liemenukai ir kelnaitės?
Kaip atsirinkti, ką džiovinti? Nes pvz.vilnonių megztinių ir skalbti su skalbimo mašinom nerekomenduoja, bet aš skalbiu visus (tikriausiai ne grynos vilnos) ir nieko jiems neatsitinka. schmoll.gif  Vienintelis daiktas kurio neskalbiu, tai mano pėdkelnės  smile.gif. O visos džiovyklės, mačiau, turi vilnos džiovinimo programas.

Džiovinu VISKĄ, net nailonines kojines. Tiesiog vilnai, megztukams nustatau sintetikos džiovinimo programą ir dar sumažinu temperatūrą- viskas čiki 4u.gif O džinsai, tai visada išplovus traukiasi, bet prasitampo. Skirtumo nematau jokio, tarp džiovintų lauke, kambaryje, ar džiovyklėje. Ai, tiesa, vienas yra - jei turi džiovyklę, tai, išpurvinus džinsus jau po 3 val. galėsi eit su švarutėliais ( 1,5 val. skalbimas ir 1,5 val. džiovinimas mirksiukas.gif ). Jei gyvenčiau Ispanijoj kokioj, tai tokio daikto gal ir nereikėtų, bet kai pas mus net vasarą skalbiniai nedžiūna, tai daiktas vertas savo kainos be jokių kalbų....

O kai pagalvoju... Vyras 2 mėn. zyzė, kad mums reikia tokio daikto, o aš- neeee, apseisiu, ne problema, išdžius ir taip.... Tai man nieko nesakęs, nuėjo ir užsakė hihihi.gif O dabar tai neatsidžiaugiu abiem - ir vyru, ir džiovykle... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net nežinau, kuriuo labiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 02 lapkričio 2007 - 13:03
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 11 02, 13:00)
o virš skalbyklės negalėtum pakabint? Nes mano l.l.l. maža vonia, bet pakabinau virš skalbyklės, tai ne tik geras daiktas , bet dar ir vietos atsirado. Ant skalbylės viršuas pasidedu drabužius, o ant džiovyklės- skalbimo miltelius ir rankšluosčius  4u.gif  ax.gif

deja jei virs skalbykles tai galeciau ir normalaus dydzio pasistatyti, bet tada vonioje netureciau ne spintutes nei veidrodzio unsure.gif matai pas mus vonia yra super mazo dydzio, joje telpa wc, vonia ir skalbykle verysad.gif ta isumasciau kad musu mazam butelyje as ja galeciau koridoriuje pastyti, nes jis pas mus didelis ir ne visi kampai dar isnaudoti. ax.gif
Atsakyti
Musu va tokia džiovykle nu daiktas superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 02, 18:59)
Musu va tokia džiovykle nu daiktas superinis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Kiek pinigeliu kainuoja si dziovykle. Kaip tik samatele buitinei technikai kurpiu. Dekui
Atsakyti
QUOTE(šviesuolė @ 2007 11 01, 20:51)
Kaip atsirinkti, ką džiovinti? Nes pvz.vilnonių megztinių ir skalbti su skalbimo mašinom nerekomenduoja, bet aš skalbiu visus (tikriausiai ne grynos vilnos) ir nieko jiems neatsitinka. schmoll.gif  Vienintelis daiktas kurio neskalbiu, tai mano pėdkelnės  smile.gif. O visos džiovyklės, mačiau, turi vilnos džiovinimo programas.

niekas nesusitraukia schmoll.gif
ir sintetiką džiovinu, ir gryną vilną, ir visokius kitokius niekus (tik pukų nedėjau ir porolono, nes instrukcijoj pasakyta, kad negalima, tai aš ir patikėjau rolleyes.gif ). Reikia tik tinkamą programą nustatyti biggrin.gif
Fainiausia, tai kad kelnaites ir kojines ištrauki kaip išlygintas hihihi.gif

o dėl kainos, jau rašiau, kad Iron Aid (5 lengvo lyginimo programos) man kainavo 2700...
Atsakyti
Na as irgi viska dziovinu,ir daug ko nereikia lyginti thumbup.gif
Atsakyti