Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

Kurmiuke, o gal dar galėtum išduoti kiek tokia džiovyklė kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2007 10 25, 09:04)
Kumiuke, o kokie jos išmatavimai? Kokia klasė? Nurodytame adresiuke apie tai nerašo.

O tarp kitko, tai viskas buvo tame tinklalapyje tongue.gif Skaitykit atidžiau...

http://www.electrolu...sp?ProdId=30224

O kainavo 1500 Lt., pirkau Ginvesta, Gedimino g. 64, Vilnius (įėjimas iš Goštauto gatvės, visai netoli Seimo 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 26 spalio 2007 - 10:13
as irgi turiu dziovykle tai labai dziaugiuosi! rubai tampa minksti, be pukeliu, tik svarbu atrinkti ko negalima karstu oru dziovinti! jau teko pora megztiniu paaukot biggrin.gif
Atsakyti
mes visai neseniai nusipirkom 2in 1. bet kad ta dziovykle visai nedziovina, kokius istrauki isgrestus tokius pat ir isdziovintus doh.gif as galvojau kad cia kaltas tas 2 in 1, kad masina tik viena darba atlikti sugeba doh.gif bet ziuriu kad nusipirkom is karto su broku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 10 26, 11:05)
O tarp kitko, tai viskas buvo tame tinklalapyje  tongue.gif Skaitykit atidžiau...

http://www.electrolu...sp?ProdId=30224

O kainavo 1500 Lt., pirkau Ginvesta, Gedimino g. 64, Vilnius (įėjimas iš Goštauto gatvės, visai netoli Seimo  4u.gif )

O per kiek laiko skalbinius išdžiovina toks daiktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 15:42)
O per kiek laiko skalbinius išdžiovina toks daiktas?  g.gif

Na, vakar, pavyzdžiui, 3 kg sausų medvilninių skalbinių, išskalbtų ir išgręžtų 800 aps., išdžiovino visiškai sausai per nepilnas 2 val. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 10 29, 16:39)
Na, vakar, pavyzdžiui, 3 kg sausų medvilninių skalbinių, išskalbtų ir išgręžtų 800 aps.,  išdžiovino visiškai sausai per nepilnas 2 val.  bigsmile.gif

O ar garsiai veikia, kai džiovina?
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 17:41)
O ar garsiai veikia, kai džiovina?

Labai panašiai, kaip skalbimo mašina (tik mano modelis skalbyklės nenaujas ax.gif , INDESIT, tai šiek tiek girdisi), bet mano galva, tai normaliai, netrukdo labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 10 29, 16:44)
Labai panašiai, kaip skalbimo mašina (tik mano modelis skalbyklės nenaujas  ax.gif , INDESIT, tai šiek tiek girdisi), bet mano galva, tai normaliai, netrukdo labai  biggrin.gif

Tuoj susigundysiu nauju pirkiniu smile.gif
Gerai būtų tokia džiovyklė, kuri dar ir kojines išrūšiuotų į poras lotuliukas.gif Tai išvis skalbimas būtų vienas malonumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 29 spalio 2007 - 15:58
Acacia, garsas panašus į skalbyklės mirksiukas.gif

O aš pasigirsiu. Jau visą savaitę turiu Electroluxo džiovyklę Iron Aid. NEREALUS daiktas thumbup.gif Visas tas dienas skalbiu po kokių 2-3 kartus (šeimyna mano didelė, kai kurie dar naktimis keliasi šlapi arba ant puodo nespėja pasiprašyti, plius remontas namie, dulkini drabužiai dažnai). Nė karto per tą savaitę rankose lygintuvo neturėjau tease.gif

Trikotažą iš viso sumetu visus 6 kg vienu kartu džiovinti su paprasta džiovinimo programa. Išimu, sulankstau ir į spintą. O jeigu reikia patalynę ar normalius drabužius (kelnes, marškinius) padžiovint, jungiu lengvo lyginimo programą. Tada ištraukus skalbiniai dar mažumėlę drėgni nuo garų būna, bet ant pakabos pakabinti greitai išdžiūna. O kad lygint nereikia, aš pati netikėjau. Šiaip esu gan pedantiška dėl lyginimo ir netikėjau jokiais stebuklais, kol pati neišbandžiau. Žodžiu, dar nė minutės nesigailėjau tų sumokėtų 2700. Darbo su skalbiniais sumažėja nerealiai cool.gif

Va, beveik užsakomasis straipsnis gavosi hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 13:57)
Tuoj susigundysiu nauju pirkiniu  smile.gif
Gerai būtų tokia džiovyklė, kuri dar ir kojines išrūšiuotų į poras  lotuliukas.gif  Tai išvis skalbimas būtų vienas malonumas  lotuliukas.gif

Pirk Iron Aid, bent jau lygint nereiks mirksiukas.gif

O kas mane labiausiai 'veža', tai kad pūkus išsiurbia. Kiekvieną kartą nuo filtro nuimu gerą veltinio sluoksnį, o skalbiniai būna minkštutėliai švelnutėliai. Net džiovyklės instrukcijoje parašyta, kad skalbiant nereikia minkštiklio, ir taip skalbiniai po džiovinimo būna malonūs wub.gif

Jeigu ką, galėsiu tamstai asmeniškai demonstraciją surengti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kasiopėja, o pas tave kojinių nerūšiuoja? biggrin.gif
O lygintuvas tai iš tiesų yra vienas iš siaubų namie... negaliu pakęsti šito proceso, tai MB perkam marškinius, ant kurių parašyta "needs no ironing", kitaip pravalas būtų, turbūt susiglamžęs vaikščiotų, arba marškinių nebenešiotų biggrin.gif
Tai jei jau ta džiovyklė toks protingas aparatas, kad išlygintus drabužius išsiimi iš jos... tai reiškias bus kitas mano pirkinys 4u.gif
Manau Electrolux galėtų jums kokį mokestį sumokėt už reklamą biggrin.gif
Nors šiaip ar taip, ir pas mano tėvus, ir pas mane beveik visa technika Electroluxo, tai ir džiovyklė bus ne kitokia rolleyes.gif

O demonstracija, aišku, prie progos irgi nepamaišytų biggrin.gif
Galima su nelygintų marškinių krūva į demonstraciją atvykt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 29 spalio 2007 - 16:12
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 14:08)
Kasiopėja, o pas tave kojinių nerūšiuoja? biggrin.gif
O lygintuvas tai iš tiesų yra vienas iš siaubų namie... negaliu pakęsti šito proceso, tai MB perkam marškinius, ant kurių parašyta "needs no ironing", kitaip pravalas būtų, turbūt susiglamžęs vaikščiotų, arba marškinių nebenešiotų biggrin.gif
Tai jei jau ta džiovyklė toks protingas aparatas, kad išlygintus drabužius išsiimi iš jos... tai reiškias bus kitas mano pirkinys  4u.gif

Demonstracija, aišku, prie progos irgi nepamaišytų  biggrin.gif

Rūšiuoja... priedas toks yra prie džiovyklės... Šponkė vardu... surūšiuoja ir skyles prakramto, kad turėtum ką adyti lotuliukas.gif

Ir dar vienas momentas, reikia rūšiuoti skalbinius maždaug pagal medžiagos tipą ir storį. Džinsų ir trikotažinių marškinėlių nerekomenuojama dėti kartu. Ir dar, jeigu nori, kad tikrai nereiktų lygint, reikia iš karto išimti, kai tik išdžiūna (aš kartais nespėju ar pamirštu, tada tenka iš naujo džiovinti).

Šiaip labai protingas aparatas. Turi 5 lengvo lyginimo programas, vilnos/šilko džiovinimo programą, drabužių atšviežinimą ir t.t. Daro praktiškai viską, tik sagų neįsiuva.
O į demonstrciją prašom, tik reiktų iš anksto registruotis ir nepamiršti "magdės" pyrago prie arbatos bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 14:08)
O demonstracija, aišku, prie progos irgi nepamaišytų  biggrin.gif
Galima su nelygintų marškinių krūva į demonstraciją atvykt?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laisvai 4u.gif lygina ir sausus daiktus 4u.gif
Ji atsirenka, jeigu įdedi šlapią daiktą, tai prieš lyginimą jį išdžiovina ir tik tada garus pučia. O jeigu sausą - tada iš karto garus pučia biggrin.gif
Atsakyti