Kurmiuke, o gal dar galėtum išduoti kiek tokia džiovyklė kainuoja?
QUOTE(segtukas @ 2007 10 25, 09:04)
Kumiuke, o kokie jos išmatavimai? Kokia klasė? Nurodytame adresiuke apie tai nerašo.
O tarp kitko, tai viskas buvo tame tinklalapyje Skaitykit atidžiau...
http://www.electrolu...sp?ProdId=30224
O kainavo 1500 Lt., pirkau Ginvesta, Gedimino g. 64, Vilnius (įėjimas iš Goštauto gatvės, visai netoli Seimo )
as irgi turiu dziovykle tai labai dziaugiuosi! rubai tampa minksti, be pukeliu, tik svarbu atrinkti ko negalima karstu oru dziovinti! jau teko pora megztiniu paaukot
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 10 26, 11:05)
O tarp kitko, tai viskas buvo tame tinklalapyje Skaitykit atidžiau...
O kainavo 1500 Lt., pirkau Ginvesta, Gedimino g. 64, Vilnius (įėjimas iš Goštauto gatvės, visai netoli Seimo )
O per kiek laiko skalbinius išdžiovina toks daiktas?
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 15:42)
O per kiek laiko skalbinius išdžiovina toks daiktas?
Na, vakar, pavyzdžiui, 3 kg sausų medvilninių skalbinių, išskalbtų ir išgręžtų 800 aps., išdžiovino visiškai sausai per nepilnas 2 val.
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 10 29, 16:39)
Na, vakar, pavyzdžiui, 3 kg sausų medvilninių skalbinių, išskalbtų ir išgręžtų 800 aps., išdžiovino visiškai sausai per nepilnas 2 val.
O ar garsiai veikia, kai džiovina?
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 17:41)
O ar garsiai veikia, kai džiovina?
Labai panašiai, kaip skalbimo mašina (tik mano modelis skalbyklės nenaujas , INDESIT, tai šiek tiek girdisi), bet mano galva, tai normaliai, netrukdo labai
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 10 29, 16:44)
Labai panašiai, kaip skalbimo mašina (tik mano modelis skalbyklės nenaujas , INDESIT, tai šiek tiek girdisi), bet mano galva, tai normaliai, netrukdo labai
Tuoj susigundysiu nauju pirkiniu
Gerai būtų tokia džiovyklė, kuri dar ir kojines išrūšiuotų į poras Tai išvis skalbimas būtų vienas malonumas
Acacia, garsas panašus į skalbyklės
O aš pasigirsiu. Jau visą savaitę turiu Electroluxo džiovyklę Iron Aid. NEREALUS daiktas Visas tas dienas skalbiu po kokių 2-3 kartus (šeimyna mano didelė, kai kurie dar naktimis keliasi šlapi arba ant puodo nespėja pasiprašyti, plius remontas namie, dulkini drabužiai dažnai). Nė karto per tą savaitę rankose lygintuvo neturėjau
Trikotažą iš viso sumetu visus 6 kg vienu kartu džiovinti su paprasta džiovinimo programa. Išimu, sulankstau ir į spintą. O jeigu reikia patalynę ar normalius drabužius (kelnes, marškinius) padžiovint, jungiu lengvo lyginimo programą. Tada ištraukus skalbiniai dar mažumėlę drėgni nuo garų būna, bet ant pakabos pakabinti greitai išdžiūna. O kad lygint nereikia, aš pati netikėjau. Šiaip esu gan pedantiška dėl lyginimo ir netikėjau jokiais stebuklais, kol pati neišbandžiau. Žodžiu, dar nė minutės nesigailėjau tų sumokėtų 2700. Darbo su skalbiniais sumažėja nerealiai
Va, beveik užsakomasis straipsnis gavosi
Papildyta:
Pirk Iron Aid, bent jau lygint nereiks
O kas mane labiausiai 'veža', tai kad pūkus išsiurbia. Kiekvieną kartą nuo filtro nuimu gerą veltinio sluoksnį, o skalbiniai būna minkštutėliai švelnutėliai. Net džiovyklės instrukcijoje parašyta, kad skalbiant nereikia minkštiklio, ir taip skalbiniai po džiovinimo būna malonūs
Jeigu ką, galėsiu tamstai asmeniškai demonstraciją surengti
O aš pasigirsiu. Jau visą savaitę turiu Electroluxo džiovyklę Iron Aid. NEREALUS daiktas Visas tas dienas skalbiu po kokių 2-3 kartus (šeimyna mano didelė, kai kurie dar naktimis keliasi šlapi arba ant puodo nespėja pasiprašyti, plius remontas namie, dulkini drabužiai dažnai). Nė karto per tą savaitę rankose lygintuvo neturėjau
Trikotažą iš viso sumetu visus 6 kg vienu kartu džiovinti su paprasta džiovinimo programa. Išimu, sulankstau ir į spintą. O jeigu reikia patalynę ar normalius drabužius (kelnes, marškinius) padžiovint, jungiu lengvo lyginimo programą. Tada ištraukus skalbiniai dar mažumėlę drėgni nuo garų būna, bet ant pakabos pakabinti greitai išdžiūna. O kad lygint nereikia, aš pati netikėjau. Šiaip esu gan pedantiška dėl lyginimo ir netikėjau jokiais stebuklais, kol pati neišbandžiau. Žodžiu, dar nė minutės nesigailėjau tų sumokėtų 2700. Darbo su skalbiniais sumažėja nerealiai
Va, beveik užsakomasis straipsnis gavosi
Papildyta:
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 13:57)
Tuoj susigundysiu nauju pirkiniu
Gerai būtų tokia džiovyklė, kuri dar ir kojines išrūšiuotų į poras Tai išvis skalbimas būtų vienas malonumas
Pirk Iron Aid, bent jau lygint nereiks
O kas mane labiausiai 'veža', tai kad pūkus išsiurbia. Kiekvieną kartą nuo filtro nuimu gerą veltinio sluoksnį, o skalbiniai būna minkštutėliai švelnutėliai. Net džiovyklės instrukcijoje parašyta, kad skalbiant nereikia minkštiklio, ir taip skalbiniai po džiovinimo būna malonūs
Jeigu ką, galėsiu tamstai asmeniškai demonstraciją surengti
Kasiopėja, o pas tave kojinių nerūšiuoja?
O lygintuvas tai iš tiesų yra vienas iš siaubų namie... negaliu pakęsti šito proceso, tai MB perkam marškinius, ant kurių parašyta "needs no ironing", kitaip pravalas būtų, turbūt susiglamžęs vaikščiotų, arba marškinių nebenešiotų
Tai jei jau ta džiovyklė toks protingas aparatas, kad išlygintus drabužius išsiimi iš jos... tai reiškias bus kitas mano pirkinys
Manau Electrolux galėtų jums kokį mokestį sumokėt už reklamą
Nors šiaip ar taip, ir pas mano tėvus, ir pas mane beveik visa technika Electroluxo, tai ir džiovyklė bus ne kitokia
O demonstracija, aišku, prie progos irgi nepamaišytų
Galima su nelygintų marškinių krūva į demonstraciją atvykt?
O lygintuvas tai iš tiesų yra vienas iš siaubų namie... negaliu pakęsti šito proceso, tai MB perkam marškinius, ant kurių parašyta "needs no ironing", kitaip pravalas būtų, turbūt susiglamžęs vaikščiotų, arba marškinių nebenešiotų
Tai jei jau ta džiovyklė toks protingas aparatas, kad išlygintus drabužius išsiimi iš jos... tai reiškias bus kitas mano pirkinys
Manau Electrolux galėtų jums kokį mokestį sumokėt už reklamą
Nors šiaip ar taip, ir pas mano tėvus, ir pas mane beveik visa technika Electroluxo, tai ir džiovyklė bus ne kitokia
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 14:08)
Kasiopėja, o pas tave kojinių nerūšiuoja?
Demonstracija, aišku, prie progos irgi nepamaišytų
Demonstracija, aišku, prie progos irgi nepamaišytų
Rūšiuoja... priedas toks yra prie džiovyklės... Šponkė vardu... surūšiuoja ir skyles prakramto, kad turėtum ką adyti
Ir dar vienas momentas, reikia rūšiuoti skalbinius maždaug pagal medžiagos tipą ir storį. Džinsų ir trikotažinių marškinėlių nerekomenuojama dėti kartu. Ir dar, jeigu nori, kad tikrai nereiktų lygint, reikia iš karto išimti, kai tik išdžiūna (aš kartais nespėju ar pamirštu, tada tenka iš naujo džiovinti).
Šiaip labai protingas aparatas. Turi 5 lengvo lyginimo programas, vilnos/šilko džiovinimo programą, drabužių atšviežinimą ir t.t. Daro praktiškai viską, tik sagų neįsiuva.
O į demonstrciją prašom, tik reiktų iš anksto registruotis ir nepamiršti "magdės" pyrago prie arbatos
Papildyta:
QUOTE(Acacia @ 2007 10 29, 14:08)
laisvai lygina ir sausus daiktus
Ji atsirenka, jeigu įdedi šlapią daiktą, tai prieš lyginimą jį išdžiovina ir tik tada garus pučia. O jeigu sausą - tada iš karto garus pučia