Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(kuuzia @ 2007 10 18, 10:31)
Atsiprašau, bet kas yra lipdukai?

Kaip suprantu čia tokie, kaip ant batų užsegimai būna. Iš drabužių pas mus tik viena vaikiška striukė su tais lipdukais irnesakyk.gif. Turiu idėją - tuos lipdukus siuvimo reikmenyse parduoda, tai jei nusipirkti ir džiovinimo metu laikinai priklijuoti, gal tada gerai būtų unsure.gif.

Merginos, o jūs striukes su neperšlampančiu viršumi džiovinate džiovyklėje?

QUOTE(Milli @ 2007 10 18, 10:47)
Turiu klausimėlį  4u.gif
Ar galima skalbinių džiovintuvą laikyti balkone ,ar žiemą jam minusinė temperatūra nepakenks  g.gif Mano balkonas įstiklintas,na bet vistiek žiemą jame būna šalta ,o kur padėti nelabai turiu  unsure.gif Labai būtų įdomu sužinoti  ax.gif

Negalima schmoll.gif. Dar neturiu džiovyklės, bet atsisiunčiau iš interneto instrukciją. Parašyta, kad temperatūra turi būti nuo 0 iki 25. Ir yra perspėjimas, kad jei vanduo užšals, tai gali sugadinti džiovyklę. Man tai dar įdomu dėl tų 25 laipsnių, juk vasarą kartais ir daugiau įkaista butas g.gif. Bet ten parašyta, kad kai per karšta, tai didesnės elektros sąnaudos, tai gal nieko baisaus - svarbiausia, kad nesugęstų.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 10 18, 11:46)
Parašyta, kad temperatūra turi būti nuo 0 iki 25. Ir yra perspėjimas, kad jei vanduo užšals, tai gali sugadinti džiovyklę. Man tai dar įdomu dėl tų 25 laipsnių, juk vasarą kartais ir daugiau įkaista butas  g.gif. Bet ten parašyta, kad kai per karšta, tai didesnės elektros sąnaudos, tai gal nieko baisaus - svarbiausia, kad nesugęstų.

he, vasaromis nesinaudoju džiovykle, žymiai greičiau skalbiniai išdžiūva tiesiog padžiauti.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 18, 11:54)
he, vasaromis nesinaudoju džiovykle, žymiai greičiau skalbiniai išdžiūva tiesiog padžiauti.

na taip, išdžiūva gal ir greičiau, ypač jei lauke. bet jei nėra galimybės džiaut lauke, tai kambariuose vistiek jie būna tokie kieti... ir lygint reikia doh.gif o džiovyklėj thumbup.gif va tik papildomas karštis vasarą nuo džiovyklės tai uiiii kaip nereikalingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 10 18, 11:56)
na taip, išdžiūva gal ir greičiau, ypač jei lauke. bet jei nėra galimybės džiaut lauke, tai kambariuose vistiek jie būna tokie kieti... ir lygint reikia doh.gif o džiovyklėj thumbup.gif va tik papildomas karštis vasarą nuo džiovyklės tai uiiii kaip nereikalingas biggrin.gif

na žinai, gal ir yra tokių daiktų, kurių nelyginu, bet ir džiovyklė nėra lyginimo aparatas, o pagrindinė paskirtis - išdžiovinti. Taip ar taip lyginu tongue.gif
Atsakyti
o aš kokių 90proc rūbų visai nebelyginu ax.gif svarbiausia juos dar šiltus išėmus sulankstyt tvarkingai ir thumbup.gif va tik man darbo prisidėjo, nes iki džiovyklos dičkis turėdau padžiaus ir "nudžiaut" rūbus, bet dabar jau nebepatikiu išiminėt ir lankstyt, nes tada tai tikrai prisidėtų ir jų lyginimas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 10 18, 11:46)
Negalima  schmoll.gif.

Aišku mirksiukas.gif bandysim tada kažkur kitus įkišti unsure.gif
Atsakyti
prisiminiau savo praėjusio savaitgalio švaros akciją minkštiems žaislams. Buvo nukrauti visi dukters kambario kampai tais gauruotais dulkių surinkėjais doh.gif Liepiau dukrai juos surūšiuoti, atskirti tik tuos kur vien minkšti kailiniai, nėra didesnių plastmasinių detalių (pvz. pritvirtintų rankų, galvų ar pan), išskyrus aišku visokias akutes-sagutes, kurių gi neišiminėsi dėl tokio reikalo.
Tai va, išskalbiau, džiovyklėj išdžiovinau ir kad pražydo jie atgaivintomis spalvomis,kad pasišiaušė kailiukai, kambarys atrodo ir prašviesėjo ir pakvipo visai kitaip thumbup.gif
o ir dukrai kiek džiaugsmo buvo dėl atnaujintos "chebros" ir kaip pati noriai dalyvavo procese, visai kitaip, nei lieptum susitvarkyti išmėtytus žaislus thumbup.gif po visos procedūros tiems žaislams netgi pagarbesnė vieta atsirado - negi vėl mesi į kampą tokius gražuolius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milli @ 2007 10 18, 12:35)
Pas mus maža vonia,o jei dar ant skalbimo mašinos užkraučiau džiovintuvą,tai visai užkrauta būtų  doh.gif Dabar ten visokių kitokių dalykėlių susidėjusi  ax.gif

Milli, pas mane irgi maža vonia, bet klausimą išsprendžiau, kai užsisakiau Electroliux pakabinamą siaurą džiovyklę - vakar pakabinom thumbup.gif Liko tarpas tarp skalbimo mašinos, milteliams ir t.t. ir dar ant viršaus galima rankšluoščius sudėt. Likau super patenkinta, vonia visai neapsigriozdino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 10 24, 09:53)
Milli, pas mane irgi maža vonia, bet klausimą išsprendžiau, kai užsisakiau Electroliux pakabinamą siaurą džiovyklę - vakar pakabinom  thumbup.gif  Liko tarpas tarp skalbimo mašinos, milteliams ir t.t. ir dar ant viršaus galima rankšluoščius sudėt. Likau super patenkinta, vonia visai neapsigriozdino  tongue.gif

labai įdomu kaip ji atrodo. Gal galėtum modelį parašyti, gal rastumėm internete
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2007 10 24, 12:40)
labai įdomu kaip ji atrodo. Gal galėtum modelį parašyti, gal rastumėm internete

Prašom 4u.gif http://www.electrolu...sp?ProdID=30224, modelis Electrolux EDC3250, kainavo 1500 LT 4u.gif mirksiukas.gif

Pasaka, ypač toms, kurios neturi didelės vonios ax.gif Esu be galo patenkinta. Ir, kiek domėjausi, tai vienintelis iš visų gamintojų toks kompaktiškas meodeliukas.
Atsakyti
Kumiuke, o kokie jos išmatavimai? Kokia klasė? Nurodytame adresiuke apie tai nerašo.
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2007 10 25, 09:04)
Kumiuke, o kokie jos išmatavimai? Kokia klasė? Nurodytame adresiuke apie tai nerašo.

Prašom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gamintojas ELECTROLUX

Džiovinimo tipas kondensacinis

Elektroninis valdymas +

Džiovinamų skalbinių masė 3,4 kg

Džiovinimo temperatūros reguliavimas rankinis

Skystųjų kristalų ekranas -

Programos pradžios atidėjimas -

Garsinis įspėjimo signalas -

Apsaugos nuo glamžymo režimas +

Džiovinimo programos programos: džiovinimas, atvėsinimas, nesiglamžymo rėžimas

Būgno medžiaga nerūdijantis plienas

Energijos sąnaudos 1400 aps./min., trukmė 90 min: 2,3 kWh; 800 aps./min, trukmė 100 min.: 2,78 kWh

Energijos sąnaudų klasė D klasė (nors ant dėžės tai C parašyta, nžn g.gif )

Kita: galimybė pakabinti ant sienos, elektroninis drėgmės nustatymas, automatinis džiovinimas

Dydis (AxPxG) cm 685 x 600 x 420 mm

Svoris (kg) 32

Nu aš asmeniškai tikrai labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 26 spalio 2007 - 09:48