QUOTE(kuuzia @ 2007 10 18, 10:31)
Atsiprašau, bet kas yra lipdukai?
Kaip suprantu čia tokie, kaip ant batų užsegimai būna. Iš drabužių pas mus tik viena vaikiška striukė su tais lipdukais . Turiu idėją - tuos lipdukus siuvimo reikmenyse parduoda, tai jei nusipirkti ir džiovinimo metu laikinai priklijuoti, gal tada gerai būtų .
Merginos, o jūs striukes su neperšlampančiu viršumi džiovinate džiovyklėje?
QUOTE(Milli @ 2007 10 18, 10:47)
Turiu klausimėlį
Ar galima skalbinių džiovintuvą laikyti balkone ,ar žiemą jam minusinė temperatūra nepakenks Mano balkonas įstiklintas,na bet vistiek žiemą jame būna šalta ,o kur padėti nelabai turiu Labai būtų įdomu sužinoti
Ar galima skalbinių džiovintuvą laikyti balkone ,ar žiemą jam minusinė temperatūra nepakenks Mano balkonas įstiklintas,na bet vistiek žiemą jame būna šalta ,o kur padėti nelabai turiu Labai būtų įdomu sužinoti
Negalima . Dar neturiu džiovyklės, bet atsisiunčiau iš interneto instrukciją. Parašyta, kad temperatūra turi būti nuo 0 iki 25. Ir yra perspėjimas, kad jei vanduo užšals, tai gali sugadinti džiovyklę. Man tai dar įdomu dėl tų 25 laipsnių, juk vasarą kartais ir daugiau įkaista butas . Bet ten parašyta, kad kai per karšta, tai didesnės elektros sąnaudos, tai gal nieko baisaus - svarbiausia, kad nesugęstų.