Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

[quote=sidra,2007 10 15, 23:04]
Dziovykle tai tikrai didelis patogumas kas neturi vietos ar laiko padziauti rubu .. o vat as jau atsikandau jos.. parasysiu pora nusiskundimu ax.gif
1 labai nemegstu lyginti bet dziovykleje isdziovinta patalyne buna susukta i desra ir visa suglamzyta ..
2 niekada nedziovinu apatiniu liemeneliu ar kitokiu rubu kurie man patinka nes tas puku isrinkimas reiskia kad jusu mylimas megstukas ar kas kita praranda savo patvaruma isitampo ir plysta.. patikekit kelis jau sudirbau - daugiau nebenoriu .. schmoll.gif
Na ir aš nesuprantu, kokią džiovyklę turite. Aš saviškėje viską džiovinu ir praktiškai pamiršau lygintuvą. Vyro mocherinis megztinis jau buvo praradęs spalvą, prie kaklo ir rankogaliai susiploję, tarsi be pukelių, o kai po skalbimo išdžiovinau, tai nors į vitriną kaip naują dėk - ir svalva atsigavo, visas purutis, pukai visi "atsistojo", o apie suglamžymą tai net kalbos nėra. Taip pat mamos chalatėlį tokį tarsi aksominį išdžiovinau, tai ji pareiškė, kad aš turbūt skalbdama sugadinau ir nupirkau jai naują. Tik chalatėlis turėjo mažą defektėlį, tai pagal jį atpažino, kad tai būtent jos. Patalynę ištraukiu, papurtau, sulankstau ir į spintą. Taip pat liemenėles džiovinu ir nieko dar nė vienai neatsitiko. Aš už džiovykles thumbup.gif
Atsakyti
tai aš džiovyklę praktiškai vien dėl to ir pirksiu, kad atkristų lyginimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidra @ 2007 10 15, 23:04)
Dziovykle tai tikrai didelis patogumas kas neturi vietos ar laiko padziauti rubu ..  o vat as jau atsikandau jos..  parasysiu pora nusiskundimu  ax.gif

Koks pas tave modelis (kad netyčia neužsiraučiau blush2.gif, bet gal neužsirausiu, nes planuoju Miele)?

Merginos, o jūs žiūrite į etiketes - ką galima džiovinti, ko negalima? Nes aš pažiūrėjau parduotuvėse, tai beveik visur yra ženklas, kad negalima džiovinti mašinoje blink.gif. O jūs, žiūriu, viską džiovinate, ir nieko neatsitinka unsure.gif.
Atsakyti
džiovyklė thumbup.gif dalykas beveik pamiršau ką reiškia lygintuvas thumbup.gif pas mane dar kedena rūbus ir po programos pasibaigimo, bet jei išimu dar šiltus tik po džiovinimo, tai fantastika

va tik vieną vyr bliuzončiką tai pagadinau.... kažkodėl jis pasitraukė iš ilgio g.gif tai dabar vyrui bamba šąla biggrin.gif bet vistiek nešioja

va tik problemikė būtent su rūbais, kurie turi lipukus, na tas "lipučkas" džiovinant,matyt, nuo karščio jie kiek pasimagnetina ar pan ir prisiklijuoja kitų smulkių rūbelių, na patampo medvilninę jų dalį. sumakalavau doh.gif kaži ar suprasit ką norėjau pasakyt g.gif va ką daryt su tais lipukais, gal reik užsegtus bandyt dėt g.gif

o etikečių nežiūriu, nes, tikrai pastebėjau, kad didžioji jų dauguma draudžia džiovinimą
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 10 16, 23:54)
Koks pas tave modelis (kad netyčia neužsiraučiau  blush2.gif, bet gal neužsirausiu, nes planuoju Miele)?

Merginos, o jūs žiūrite į etiketes - ką galima džiovinti, ko negalima? Nes aš pažiūrėjau parduotuvėse, tai beveik visur yra ženklas, kad negalima džiovinti mašinoje  blink.gif. O jūs, žiūriu, viską džiovinate, ir nieko neatsitinka unsure.gif.

Na jei pirksi MIELE, tai, manau, problemų neturėsi. O dėl etikečių, tai nekreipk dėmesio. Ištiesų vos ne visų rūbų negalima džiovinti - tai kam tada džiovykles gamina, o dar su tiek funkcijų. Aš tai džiovinu viską ir dar nei vieno rūbo nesugadinau, tik tuos su libdukais džiovinu žemesnėje temperatūroje. Ir dar man patinka pravėdinimo funkcija. Jei pabūnu rūkančių kompanijoje, tai net švarkelį įmetu, pravėdina ir jokio kvapelio. Taip pat pasikeitus sezonui, kai pvz. maikutes iš spintos sugulėtas ištraukiu - pravėdinu, jos išsipurena ir vėl šviežutės.
Atsakyti
Ačiū, Linaiva ir Laineri, nuraminot smile.gif. Ir už perspėjimą apie lipdukus ačiū. O džiovinant žemesnėje temperatūroje labai pailgėja džiovinimo laikas?
Atsakyti
atsiprašau, kad paklausiu ne į temą flirt.gif
tai jūs rūšiuojant ir skalbinius į "su lipdukais" ir "be lipdukų" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 18, 00:05)
atsiprašau, kad paklausiu ne į temą  flirt.gif
tai jūs rūšiuojant ir skalbinius į "su lipdukais" ir "be lipdukų"  unsure.gif

Na aš, pavyzdžiui, jei džiovinu rūbus medvilninius ar vilnonius ir tik vienas

įsimaišes su libduku, tai aš jį tiesiog anksčiau ištraukiu (mano džiovyklė rodo

kokioje stadijoje dabar procesas ir yra galimybė padaryti pauzę ir išimti rūbą, o

vėliau ji tęsia džiovinimą).
Atsakyti
Atsiprašau, bet kas yra lipdukai?
Atsakyti
Turiu klausimėlį 4u.gif
Ar galima skalbinių džiovintuvą laikyti balkone ,ar žiemą jam minusinė temperatūra nepakenks g.gif Mano balkonas įstiklintas,na bet vistiek žiemą jame būna šalta ,o kur padėti nelabai turiu unsure.gif Labai būtų įdomu sužinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2007 10 18, 10:31)
Atsiprašau, bet kas yra lipdukai?

jei gerai supratau, tai čia turima omeny tuos lipdukus, kurių viena dalis švelnesnė, o kita tokia šiukšti ir prisikabina.

QUOTE(Milli @ 2007 10 18, 10:47)
Turiu klausimėlį  4u.gif
Ar galima skalbinių džiovintuvą laikyti balkone ,ar žiemą jam minusinė temperatūra nepakenks  g.gif Mano balkonas įstiklintas,na bet vistiek žiemą jame būna šalta ,o kur padėti nelabai turiu  unsure.gif Labai būtų įdomu sužinoti  ax.gif

galima laikyti ir ant skalbimo mašinos, jei ji nėra per viršų įkraunama ir atitinka abiejų plotis ir ilgis.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 18, 11:00)
galima laikyti ir ant skalbimo mašinos, jei ji nėra per viršų įkraunama ir atitinka abiejų plotis ir ilgis.

Pas mus maža vonia,o jei dar ant skalbimo mašinos užkraučiau džiovintuvą,tai visai užkrauta būtų doh.gif Dabar ten visokių kitokių dalykėlių susidėjusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milli: 18 spalio 2007 - 10:35