Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 04, 14:17)
...Laineris rase kad pagalves purena, o as ne tik purenu, as isskalbiu skalbenkeje, o paskui isdziovinu, siaip tai dziusta tikrai ilgai, bet po to buna purutes, kvepencios ir svarios  ax.gif , laaaaaaabai patogu

drinks_cheers.gif aš irgi neseniai pagalves išskalbiau bei išdžiovinau džiovyklėj - liux thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(triule @ 2007 10 04, 14:43)
.... o istiklintame balkone turbut nieks nelaiko ax.gif ?

jei balkonas nešiltintas ir žiemą ten temperatūros svyruoja iki pat minusinės, tai tikrai negerai bus, šiaip ar taip elektrinis prietaisas.... sakyčiau netgi instrukcijose visų elektrinių prietaisų būna nurodyta. kad jie turi būti eksploatuojami tam tikrose sąlygose ir tikrai ne žemose temperatūrose... unsure.gif
Atsakyti
Iron aid- nu smagus daiktas smile.gif aisku, ne butinybe, bet palengvina gyvenima.
beje, pukiniu pagalviu nepatartina kist i dziovintuva, nes tokie daiktai "kaupia siluma ir gali uzsidegti dziovintuve" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 09 30, 12:29)
beje,jos kaina 2700lt.mes tiek mokejom,o elektromarkete...3400 doh.gif  doh.gif  doh.gif

gal galite išduoti geras viečikes,kur tokios kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulione @ 2007 10 12, 23:46)
gal galite išduoti geras viečikes,kur tokios kainos? ax.gif

pasiskaitynek va CIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2007 10 14, 09:58)

aciuks.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2007 10 14, 09:58)

Labai labai ačiū
aciuks.gif
Atsakyti
Dziovykle tai tikrai didelis patogumas kas neturi vietos ar laiko padziauti rubu .. o vat as jau atsikandau jos.. parasysiu pora nusiskundimu ax.gif

1 labai nemegstu lyginti bet dziovykleje isdziovinta patalyne buna susukta i desra ir visa suglamzyta ..
2 niekada nedziovinu apatiniu liemeneliu ar kitokiu rubu kurie man patinka nes tas puku isrinkimas reiskia kad jusu mylimas megstukas ar kas kita praranda savo patvaruma isitampo ir plysta.. patikekit kelis jau sudirbau - daugiau nebenoriu .. schmoll.gif

Bet is kitos puses labai reikalingas daigtas buityje .. ax.gif
Atsakyti
kai jau, visgi, itikino pirkt atskiras masinas, pagaliau sulaukiau minusu is dziovykles biggrin.gif . Na, bet paklausiu, gal koks labai paprastas modelis, gal senas? Kazkaip keista, nes beveik 100% atsiliepimuose jokiu neigiamu nusiskundimu g.gif O gal geda savo preke peikt?
Atsakyti
QUOTE(sidra @ 2007 10 15, 23:04)
Dziovykle tai tikrai didelis patogumas kas neturi vietos ar laiko padziauti rubu ..  o vat as jau atsikandau jos..  parasysiu pora nusiskundimu  ax.gif

1 labai nemegstu lyginti bet dziovykleje isdziovinta patalyne buna susukta i desra ir visa suglamzyta ..
2 niekada nedziovinu apatiniu liemeneliu ar kitokiu rubu kurie man patinka nes tas puku isrinkimas reiskia kad jusu mylimas megstukas ar kas kita praranda savo patvaruma isitampo ir plysta.. patikekit kelis jau sudirbau - daugiau nebenoriu ..  schmoll.gif
Bet is kitos puses labai reikalingas daigtas buityje ..  ax.gif

na niekaip neįsivaizduoju kaip džiovyklė sugeba susukti ir suglamžyti skalbinius blink.gif Pas mane pats pigiausias primityviausias ARDO modelis be jokių įmantrių funkcijų, bet labiausiai ir džiaugiuosi išpurentais skalbiniais, ypač puriais frotiniais rankšluosčiais, megztiniais, trikotažiniais blizuonais, kuriuos šiaip džiovinant tai ir apačia ir rankogaliai išsitampydavo...
o patalynė irgi labai gerai išdžiovinama, niekada nebuvo susukta į dešrą, gal tik viena smulkmena, kad ilgiau palikus neišimtą tai šiek tiek susiguli raukšlės kur ne kur, o jei išimi ką tik išdžiovintą ti jokių problemų. Na gal ir nuo audinio sudėties kiek priklauso, reikia neperdžiovinti...
Beje, pagal kažkieno neseniai užduotą mintį savaitgalį išskalbiau ir išdžiovinau pagalves - fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 16 spalio 2007 - 07:39
QUOTE(sidra @ 2007 10 15, 22:04)
Dziovykle tai tikrai didelis patogumas kas neturi vietos ar laiko padziauti rubu ..  o vat as jau atsikandau jos..  parasysiu pora nusiskundimu  ax.gif

2 niekada nedziovinu apatiniu liemeneliu ar kitokiu rubu kurie man patinka nes tas puku isrinkimas reiskia kad jusu mylimas megstukas ar kas kita praranda savo patvaruma isitampo ir plysta.. patikekit kelis jau sudirbau - daugiau nebenoriu ..  schmoll.gif
Bet is kitos puses labai reikalingas daigtas buityje ..  ax.gif

Pabandyk pasirinkti lengvesne programa, jeigu imanoma zemesne temperatura (nevisos dziovyklos turi temperaturos pasirinkima).
Tiesiog isbandyti galimus variantus.
Atsakyti
Kondensacinėj džiovyklėje surinktą vandenį naudoju lyginant lygintuvu ax.gif Man tai vienas iš privalumų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 16, 08:10)
Kondensacinėj džiovyklėje surinktą vandenį naudoju lyginant  lygintuvu  ax.gif Man tai vienas iš privalumų  biggrin.gif

Gera ideja, turetu buti vanduo be kalkiu.
Atsakyti