2 in 1 tai sakyčiau gal labiau tinka vienišiems, na pas ką neprisikaupia daug rūbų arba jeigu nėra vietos, nors džiovyklę gi ant skalbyklės pastatai. O šiaip jeigu rūbų nemažai paprastai prisikaupia, tai tik du atskirus daiktus, eina konvejeris, vienas skalbia kitas džiovina ir tai dar spėk viską praskalbt
QUOTE(1000inis @ 2007 10 01, 22:22)
na ka as zinau, jei 2in1 kainuoja 6000Lt, garantija 5 m., tai galvociau, kad apskaiciuota po kiekv skalbimo ir isdziovint bei masinkai nenumirt O kad po 5 m. ir geras masinas keicia O kai tiek skalbia ir tiek pat dziovina, o dar ir perdeti nereikia, tai manau 2in1 geresnis variantas
Idomu, kas suteikia 5 metu garantija????
Gal tik eilinis reklaminis triukas, kuris suteikia garantija nejudamoms dalims.
O uz 6000 Lt, tai manau iseina 2 atskiros Mieles: skalbykle ir dziovykle.
O as ir nesuprantu kam du (kad kam pasakyt ar, kad tik turet?), jei yra analogiskas vienas su kuriuo maziau rupesciu
taip as snekejau apie miele, tik modelio nr reik nuvaziuot ir uzsirasyt (kazkaip nebuvo butinumo tam kartui), o manau, ir siemens analoga gal surasiu palyginimui o gal ir ne, tikrai pranesiu
Papildyta:
dar noriu paklausti, o kaip dziovyklese po baltu drabuziu dziovinimo ar po to dziovinant tamsius, pastarieji neapsivelia baltais pukeliais?
taip as snekejau apie miele, tik modelio nr reik nuvaziuot ir uzsirasyt (kazkaip nebuvo butinumo tam kartui), o manau, ir siemens analoga gal surasiu palyginimui o gal ir ne, tikrai pranesiu
Papildyta:
dar noriu paklausti, o kaip dziovyklese po baltu drabuziu dziovinimo ar po to dziovinant tamsius, pastarieji neapsivelia baltais pukeliais?
QUOTE(1000inis @ 2007 10 02, 16:51)
O as ir nesuprantu kam du (kad kam pasakyt ar, kad tik turet?), jei yra analogiskas vienas su kuriuo maziau rupesciu
Papildyta:
Papildyta:
Dauguma meistru rekomenduotu pirkti du atskirus dalykus.
Kaip kazkas minejo, nera geru 2 dalyku viename, kaip pvz. sampunas ir balzamas, monitorius ir televizorius, netgi toks dalykas kaip printeris-skaneris-faksas (kaip skaneris dirba prastai).
Nebent reiketu dziovinti rubus retai, tada pateisinu toki varianta 2in1, bet priesingu atveju as rinkciausi 2 atskirus daiktus.
Taciau jum pirkti, jum rinktis
as neneigiu, kad atskiri daiktai tai atskiri, o 2in 1, tai pilnai nei tas nai tas Bet jei as skalbiu per diena 1 karta, tai man patogiau- vakare idejai, ryte issiemiai (ir dar sausus. As slapiu nesugebu tuoj pat padziaut, tai sausus issiimt po keliu valandu- man lyg ir geresnis variantas butu. oi, galvos skausmas, niekaip neapsisprendziu, nors labai noriu 2in1 Kai pagalvoji, ot gyvenimas atejo, is ko problemas darom
QUOTE(1000inis @ 2007 10 03, 21:40)
as neneigiu, kad atskiri daiktai tai atskiri, o 2in 1, tai pilnai nei tas nai tas Bet jei as skalbiu per diena 1 karta, tai man patogiau- vakare idejai, ryte issiemiai (ir dar sausus. As slapiu nesugebu tuoj pat padziaut, tai sausus issiimt po keliu valandu- man lyg ir geresnis variantas butu. oi, galvos skausmas, niekaip neapsisprendziu, nors labai noriu 2in1 Kai pagalvoji, ot gyvenimas atejo, is ko problemas darom
Jeigu tikrai taip darysi, tai tau ir apsimoka tada 2 in 1, be to atidėsi pradžią tiek, kad procesas baigųsi kai keliesi ir išimsi sausus nesusiglamžiusius, tačiau stipriai abejoju, kad taip sėkmingai į dieną po kartą ir skalbsi
O kas link kainos, tai jeigu 2in1 kainuoja tiek už kiek 2 atskirus galima nupirkti, tai tikrai geriau 2 pirk.
Na nežinau, pas mus gulėdami grabužiai džiovyklėje nesusilamdo. Jie juk ten guli
išpurenti. Aišku, kai išdžiovinu vyro marškinius ar savo "krutesnius" rūbus, tai
stengiuosi iškart išimti. Bet va vaikučio rūbai jau guli porą dienų (kažkaip
neprireikė skalbti ir džiovinti nieko), tai aš kai prireikia ištraukiu tai džemperį, tai
kelnias ar kojinytes. Žodžiu, kaip pripratom prie gero gyvenimo, tai jau ir tingisi
rūbus iškart į spintą sudelioti.
Ir dar nebloga įdėja. Mes miegame ant plunksnų pūkų pagalvių. Tai aš retkarčiais
20 min. įmetu į džiovyklę, tai taip išpurena, kad pagelvė padidėja porą kartų. Taip
pat, kas turi velvetinių ar pūkus pritraukiančių rūbų. Trumpam kad ir sausus įmeti - pūkų kaip nebūtą.
išpurenti. Aišku, kai išdžiovinu vyro marškinius ar savo "krutesnius" rūbus, tai
stengiuosi iškart išimti. Bet va vaikučio rūbai jau guli porą dienų (kažkaip
neprireikė skalbti ir džiovinti nieko), tai aš kai prireikia ištraukiu tai džemperį, tai
kelnias ar kojinytes. Žodžiu, kaip pripratom prie gero gyvenimo, tai jau ir tingisi
rūbus iškart į spintą sudelioti.
Ir dar nebloga įdėja. Mes miegame ant plunksnų pūkų pagalvių. Tai aš retkarčiais
20 min. įmetu į džiovyklę, tai taip išpurena, kad pagelvė padidėja porą kartų. Taip
pat, kas turi velvetinių ar pūkus pritraukiančių rūbų. Trumpam kad ir sausus įmeti - pūkų kaip nebūtą.
QUOTE(Laineris @ 2007 10 04, 11:16)
Na nežinau, pas mus gulėdami grabužiai džiovyklėje nesusilamdo. Jie juk ten guli
<...> Taip pat, kas turi velvetinių ar pūkus pritraukiančių rūbų. Trumpam kad ir sausus įmeti - pūkų kaip nebūtą.
<...> Taip pat, kas turi velvetinių ar pūkus pritraukiančių rūbų. Trumpam kad ir sausus įmeti - pūkų kaip nebūtą.
vau gera idėja
miegam po tokiu pusvilnoniu storu "adijalu", atsibosta pervilkinėjant patalynę iš užvalkalo kampų krapštyti prisivėlusius pūkų burbulus, vis rezgiau mintį, kad reikėtų atiduoti valyklon tą adijalą valyti, o va gal reikės pabandyt džiovyklėj tegul prakedena jį jeigu tilps
QUOTE(jolaxus @ 2007 10 04, 11:28)
vau gera idėja
miegam po tokiu pusvilnoniu storu "adijalu", atsibosta pervilkinėjant patalynę iš užvalkalo kampų krapštyti prisivėlusius pūkų burbulus, vis rezgiau mintį, kad reikėtų atiduoti valyklon tą adijalą valyti, o va gal reikės pabandyt džiovyklėj tegul prakedena jį jeigu tilps
pas mane su dziovinimu problemos, nes balkono neturiu pasiskaiciau temele ir mastau, kokia dziovykle labiausiai vertetu isigyti
QUOTE(1000inis @ 2007 10 02, 17:51)
pas mane dziovintuvas atskirai, tai as niekada neziuriu kas po ko, ir jokiu pukeliu nebuna, nes viska surenka i filtra
Laineris rase kad pagalves purena, o as ne tik purenu, as isskalbiu skalbenkeje, o paskui isdziovinu, siaip tai dziusta tikrai ilgai, bet po to buna purutes, kvepencios ir svarios , laaaaaaabai patogu
jo, pasiskaiciau ir as uzsimaniau. tik kur statyt nzn o istiklintame balkone turbut nieks nelaiko ?