Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

QUOTE(juratike13 @ 2007 09 21, 19:02)
siandien ja isogijom,kai igusiu naudotis,parasysiu,nes kol kas tamsus miskas doh.gif

Sveikinu su pirkiniu! Lauksim įspūdžių! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 09 21, 19:02)
siandien ja isogijom,kai igusiu naudotis,parasysiu,nes kol kas tamsus miskas doh.gif

Juratike, llaukiu tavo įspūdžių, nes ir aš labai jos noriu, bet abejoju ax.gif , ar verta, o gal užtektų paprastesnės ir pigesnės....
Atsakyti
Aš tai nusivylaiu tuo daiktu schmoll.gif Labai jau drabužius suglamžo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2007 09 27, 13:01)
Aš tai nusivylaiu tuo daiktu schmoll.gif Labai jau drabužius suglamžo doh.gif

tai gal neišimi kai tik išdžiovina g.gif Nes aš kartais net sustabdau jei tik kokios 5 min būna likusios iki džiovinimo pabaigos , tai tada super skalbiniai būna, lygutėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 09 27, 13:05)
tai gal neišimi kai tik išdžiovina  g.gif Nes aš kartais net sustabdau jei tik kokios 5 min būna likusios iki džiovinimo pabaigos , tai tada super skalbiniai būna, lygutėliai  thumbup.gif

Išimu iš karto, bet pas mane toks paprastutis modelis ir negaliu matyti kiek dar laiko džiovins, o tuo pačiu ir sustabdyti. Nebent su minutinėm padalom bandyt sužaist, kad užtaikyt ant neprdžiūvusių g.gif Bet neseniai įsigyjau ir dar nepavyko jų taip "pagaut": jie būna arba dar drėgni, arba perdžiūvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 09 22, 20:34)
Sveikinu su pirkiniu! Lauksim įspūdžių!  drinks_cheers.gif

QUOTE(Asese @ 2007 09 24, 08:50)
Juratike, llaukiu tavo įspūdžių, nes ir aš labai jos noriu, bet abejoju ax.gif , ar verta, o gal užtektų paprastesnės ir pigesnės....

Laba,nagi si daikta isimylejau wub.gif (sorry brangusis),jau tik spejom pajungt,MB puole skalbti rubus kad isbandyt,esam abu labai patenkinti,nes pliusu tikrai daug ax.gif ,skalbiniai minkstuciai,dauguma atjauneje,ypac vaiko rubeliai,tokie super,papure visi,ranksluosciai t.p.dauguma net lyginimo programos jungt nereikia,is po dziovinimo buna kaip islyginti,tik su ranka perbraukiu ir viskas.Meciau pabandymui ir savo maikute su daug likros,ir nieko nesumazejo nei per grama,taigi dabar metu visus is eiles rubus bigsmile.gif ,kojines buna kaip islygintos,taip sudedi ir viskas.Aisku,dar reikia igusti,nes PVZ.kuo maziau rubu lygini,tuo jie geriau issilygina,ir ta programa tetrunka 20min.dar pliusas,kad masina automatiskai ivertina skalbiniu dregnumo laipsni ir dziovina tiek laiko,kiek reikia,nors ir isijungia programa 2val.Kol kas minusai tokie:rubus reikia isimti kai tik isdziovini,bet jei neisimi,tai yra programa,kuri automatiskai isijungia ir krato rubus,kad jie nesusiglamzytu.,bet vistiek po to reik isimt ax.gif ,ir dar kur durelese issiima groteles su pukais-dulkemis,tai ten giliau nelabai eina isvalyt tas dulkes,neina prieit,arba as dar neigudau.
taigi kol kas esu labai patenkinta,is tiek kartu jungtos dziovykles turiu lygint tik savo linines kelnes,plona megstuka,nes vyras sulankste o ne pakabino ant pakabos ir maike su likra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dalykas liuks,cia apibendrinimui bigsmile.gif
Papildyta:
beje,jos kaina 2700lt.mes tiek mokejom,o elektromarkete...3400 doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Paskaitinejau ir iskilo klausimu:
del isemimo ir susiglamzymo: taip iseina, kad isdziuvus reik iskart isimt drabuzius? ir jeigu po dziovinimo puse paros neisimsi sklabiniu, tai jie jau bus susiglamze? Tai lyginimo f-ja kaip ir paranda, jei iskart neisimi (pvz. miegi nakti)?

Ir dar klausimeliai:
1. ar nenervina is skalbykles perdejinet i dziovykle;
2. nelabai suprantu rysio su tu dulkiu sumazejimu namuose del dziovykles:geda2:
3. o kaip sprendziat su perdziuvimo klausimu- gal gerose masin. neleidzia automatiskai isdziuti? Kiek realiai cia tiesos? (domina atsakymai ir atskirose dziovyklose, ir 2 in 1)
Atsakyti
Ir aš pritariu juratike13 - superinis dalykėlis. Mes trys draugės vos ne vienu metu įsigijome, tai atsidžiaugti negalime. Sakom, kai reklamuoja visokius Lenorus, pamiršta paminėti, kad rankšluosčiai išdžiovinti džiovykloje. tik po jos jie būna tokie puručiai.

1000inis klausia, ar nenervina pardėjinėt iš skalbyklės į džiovyklę?
O ar nenervina iš skalbyklės kažkur boginti džiauti (ir ta džiovyklė amžinai painiojasi). Po to tikrinti ar išdžiuvo (paprastai vieni greit džiūsta, kiti vėliau). Tada partijom nešioti į spintą. O kartais kai per dieną tekdavo kelias mašinas išskalbti, tai ir padžiaut nebebūdavo kur. Dabar vienus skalbiu, kitus jau ištrauktus iš džiovyklės lankstau.
Ypač aktualu su vaikų drabužiais. Ryte, pvz., mažiukė išpurvina striukytę, aš per pietų miegelį išskalbiu, išdžiovinu, ir vakare mes jau einame į kiemą vėl švarios.

Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2007 09 30, 13:06)
Paskaitinejau ir iskilo klausimu:
del isemimo ir susiglamzymo: taip iseina, kad isdziuvus reik iskart isimt drabuzius? ir jeigu po dziovinimo puse paros neisimsi sklabiniu, tai jie jau bus susiglamze? Tai lyginimo f-ja kaip ir paranda, jei iskart neisimi (pvz. miegi nakti)?

Ir dar klausimeliai:
1. ar nenervina is skalbykles perdejinet i dziovykle;
2. nelabai suprantu rysio su tu dulkiu sumazejimu namuose del dziovykles:geda2:
3. o kaip sprendziat su perdziuvimo klausimu- gal gerose masin. neleidzia automatiskai isdziuti? Kiek realiai cia tiesos? (domina atsakymai ir atskirose dziovyklose, ir 2 in 1)

taip,isimt reikia isdziovinus,bet kaip sakiau pas mus yra funkcija,kuri suka kazkiek laiko barabana,bet pasku i vistiek reik isimt...
1,jau atsale Laineris
2,to klausimo dar neissprendziau
3,pas mus tikrai neperdziuva,bent jau iki siol to nebuvo... thumbup.gif
Atsakyti
na bet baltus kostiuminius vyriskus marskinius tai turbut reik lygint? ax.gif
Atsakyti
na tai kuo tada jau blogesnes tos naujoviskos (skalbia=dziovina kg, +dziovinimas su lyginimu (ar pan), visi filtrai ir t.t.) 2in1 skalbiankes, juk cia dar patogiau
- idejai viena karta ir isemiai viena karta g.gif cia net privalumas
- o jei ilgiau neisemiai is dziovyklos, tai irgi susiglamze g.gif kaip ir jokio privalumo
- kur dulkes valyt nuo 2ju masinu, kur nuo vienos blush2.gif
- sako 2in1 genda, bet gal tik senesniu modeliu, o ka dziovykles negenda?

na kas nors dar pasakykite neigiamo apie dziovykles blush2.gif , taip as nenoriu tu 2ju masinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2007 09 30, 12:29)
Laba,nagi si daikta isimylejau wub.gif (sorry brangusis),jau tik spejom pajungt,MB puole skalbti rubus kad isbandyt,esam abu labai patenkinti,nes pliusu tikrai daug ax.gif ,skalbiniai minkstuciai,dauguma atjauneje,ypac vaiko rubeliai,tokie super,papure visi,ranksluosciai t.p.dauguma net lyginimo programos jungt nereikia,is po dziovinimo buna kaip islyginti,tik su ranka perbraukiu ir viskas.Meciau pabandymui ir savo maikute su daug likros,ir nieko nesumazejo nei per grama,taigi dabar metu visus is eiles rubus bigsmile.gif ,kojines buna kaip islygintos,taip sudedi ir viskas.Aisku,dar reikia igusti,nes PVZ.kuo maziau rubu lygini,tuo jie geriau issilygina,ir ta programa tetrunka 20min.dar pliusas,kad masina automatiskai ivertina skalbiniu dregnumo laipsni ir dziovina tiek laiko,kiek reikia,nors ir isijungia programa 2val.Kol kas minusai tokie:rubus reikia isimti kai tik isdziovini,bet jei neisimi,tai yra programa,kuri automatiskai isijungia ir krato rubus,kad jie nesusiglamzytu.,bet vistiek po to reik isimt ax.gif ,ir dar kur durelese issiima groteles su pukais-dulkemis,tai ten giliau nelabai eina isvalyt tas dulkes,neina prieit,arba as dar neigudau.
taigi kol kas esu labai patenkinta,is tiek kartu jungtos dziovykles turiu lygint tik savo linines kelnes,plona megstuka,nes vyras sulankste o ne pakabino ant pakabos ir maike su likra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
dalykas liuks,cia apibendrinimui bigsmile.gif
Papildyta:
beje,jos kaina 2700lt.mes tiek mokejom,o elektromarkete...3400 doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kaip gerai, kad tau patiko, nes ir aš jau užsisakiau, turėtų šią savaitę atvežti.
Atsakyti