Keliu temą į viršų ir noriu paklausti: ar medvilnines maikutes ir megztukus džiovyklėje džiovinate maišeliuose? Nes, kad neišsitampytų, tai skalbiu visada maišely, bet džiovinant gal išimt, kad nesiglamžytų
Ir dar klausimėlis. Pas mane paprasta, su mechaniniu valdymu. Yra kelios programos ir rankenėlė su minutinėm padalom. Tai nelabai suprantu, kam tas laikas reikalingas taigi užstatai reikalingą programą ir psio, džiovina ten tiek laiko, kiek reikia...
Žodžiu turiu naują daiktą ir šiandien bandysiu džiovint ir ne viskas man ten aišku, nes nėra lietuviškos instrukcijos ir ji man kažkokia neišsami. Taigi, kreipiuosi į jus
Aš minutines padalas naudoju, pavyzdžiui, kai grįžtam su vaikais iš baseino ar iš gamtos. Tai sumetu rankšluoščius ir maudymukus ir užstatau 20 minučių džiūti. O maikučių nedžiovinu maišeliuose, man dar nei viena neišsitempė.
gal kas pasakysit tai katras dziovykles tips geresnis kondensacinis ir ventiliacinis??kaip issirinkti? O kiek tos AEG kainuja dziovyklos?Ir kur Kaune ju butu galima issigyti?
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 08 22, 11:41)
gal kas pasakysit tai katras dziovykles tips geresnis kondensacinis ir ventiliacinis??kaip issirinkti? O kiek tos AEG kainuja dziovyklos?Ir kur Kaune ju butu galima issigyti?
mes turime kondensacinę, ir kitą tokią pirktume.
priežastis - galimybė pastatyti bet kur, nereikia prijungti prie ventiliacijos .
iš pradžių stovėjo vonioje, dabar tamsiame kambaryje, ir prireikus persikraustyti , taip pat bet kur ją gali pasiimti ir pasistatyti. reikalingas tik elektros šaltinis.
Papildyta:
QUOTE(Laineris @ 2007 08 21, 14:22)
O maikučių nedžiovinu maišeliuose, man dar nei viena neišsitempė.
man tai tik nebent susitraukia
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 08 22, 11:41)
mes turim ventiliacinę.
Esu beveik tikra, kad ir vienos ir kitos vienodai geros, juk skiriasi ne džiovinimo principas, o susidariusių garų išmetimo tecnologija.
Vienas pliusas ventiliacinės naudai - jos yra pigesnės, mes name be problemų turėjom kur išvesti tą išmetimo vamzdį tai ir rinkomės ventiliacinę, manau butuose tikrai, kaip sakė axa, labiau tinka kondensacinės.
QUOTE(jolaxus @ 2007 08 23, 09:41)
mes turim ventiliacinę.
Esu beveik tikra, kad ir vienos ir kitos vienodai geros, juk skiriasi ne džiovinimo principas, o susidariusių garų išmetimo tecnologija.
Vienas pliusas ventiliacinės naudai - jos yra pigesnės, mes name be problemų turėjom kur išvesti tą išmetimo vamzdį tai ir rinkomės ventiliacinę, manau butuose tikrai, kaip sakė axa, labiau tinka kondensacinės.
O kažin kurios mažiau elektros naudoja
QUOTE(wilike @ 2007 08 23, 11:05)
O kažin kurios mažiau elektros naudoja
nagi paspėliojam, protingieji kurmiai,
spėju, kad šitas parametras labai priklauso nuo gamintojo ir jo įdiegtų technologijų. Šiaip gi bet kuris butinis prietaisas turi tą vadinamąja ekonomiškumo klasę. O dar pafantazavus technikos tema, tai manau džiovyklė daugiausiai energijos sunaudoja pačiam džiovinimui, oro pašildymui,. Na bet čia jau tik pasvarstymai, nepretenduoju į gryną teisybę
Tiesiog matyt reikia apsispręsti kas svarbiausia ir renkantis įsižiūrėti į tas charakteristikas. Mes kai rinkomės buvom tvirtai apsisprendę dėl ventiliacinės, nes buvo aiškiai numatyta pajungimo vieta, nėra ketinimų ją kilnoti į kitą vietą, tai kažkaip net nelyginom kažkokių kitų charakteristikų.
Gal kas nors turit džiovyklę ELEKTROLUX IRON AID? Kokia būtų nuomonė apie šią džiovyklę, ar tikrai beveik nereikia lyginti drabužių?
mes tai neturim džiovyklės, bet čia paskaičius - oi, kaip užsimaniau
o tai drabuzius reik dziovint be jokios priemones??? tik nebent su tom servetelem? ar dar kazka dedat?
QUOTE(dimona @ 2007 09 20, 20:46)
o tai drabuzius reik dziovint be jokios priemones??? tik nebent su tom servetelem? ar dar kazka dedat?
Jokių priemonių nieko nededam ir jokių servetėlių ir rekomenduoju kaip daiktą pagalbininką Tik gorenje antrą kartą nepirkčiau
QUOTE(Asese @ 2007 09 10, 15:37)
Gal kas nors turit džiovyklę ELEKTROLUX IRON AID? Kokia būtų nuomonė apie šią džiovyklę, ar tikrai beveik nereikia lyginti drabužių?
siandien ja isogijom,kai igusiu naudotis,parasysiu,nes kol kas tamsus miskas