Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovinimo mašina

Sveikos,skalbėjėlės 4u.gif Nusipirkom skalbyklę AEG oko lavamat ir džiovyklę aeg lavatherm atskiras,neatsidžiaugiu thumbup.gif Labai liuks funkcija"pukų nurinkimas",įmečiau paltelį sezoną spintoj kabėjusį truputį apsipukavusį,po 15 min išėmiau tokį "atsinaujinusį",kaip ir ryškesnį,susilamdymai visi dingsta...
Tik su megztukais atsargiau :lotuliukas:keliais manaisiais dabar dukrytė džiaugiasi-aš nebeįlendu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgėlytė @ 2006 01 25, 22:30)
Sveikos,skalbėjėlės 4u.gif Nusipirkom skalbyklę AEG oko lavamat ir džiovyklę aeg lavatherm atskiras,neatsidžiaugiu thumbup.gif Labai liuks funkcija"pukų nurinkimas",
gal galėtum modelį parašyti?

Papildyta:
ir kaip angliškai vadinasi ta funkcija "pukų nurinkimas"?
ačiū už ats
Atsakyti
Jau bus pusė metų, kaip naudojamės drabužių džiovykle – tai negaliu atsidžiaugti šiuo technikos stebuklu smile.gif Mūsiškė – Whirpool AWZ 9993, ji surenka vandenį į spec. stalčiuką, kurį po to ištuštini, ir tiek. Kiek teko domėtis, geriau visgi du daiktai, nei ‚2 in 1‘, nes taip jau yra su ta technika, kokią bepaimtum (išmanau šį dalyką) – jei aparatas daro ir tą, ir aną, tai paprastai abu dalykus daro prasčiau, nei kad darytų kiekvienam reikalui skirtas atskiras aparatas. Bet aišku, jei nėra vietos, geriau jau ‚2 ir 1‘,nei nieko smile.gif
Nebenaudoju pastatomo rėmo džiovinimui – džiovinu džiovykloje viską, išskyrus kažkokius ‚prabangius‘ daiktus – tai, ką būtina skalbti rankomis. O šiaip – viską dedu, tik jei daiktas delikatesnis, užstatau švelnaus džiovinimo funkciją, ir tiek. Aišku, perkant drabužėlius vaikučiui, geriausia iškart pirkti kiek didesnėlius, nes pvz. Korėjos gaminukai kiek pasitraukia – bet nedaug, ir tikrai daugiau jokio neigiamo poveikio jiems nėra. O kai su mažiuku, tai kas trejetas dienų didžiausias maišas susirenka, ir tenka skalbti – bet per 2,5 val. ir išskalbiu, ir išdžiovinu, ir atgal į spintą daiktelius sudedu. Be to, jie būna minkšti, ir nereikia lyginti... (na, išskyrus paralėlį, jei laiko ir noro yra).
Atsakyti
Nu nežinau nežinau, aš ir jau kuris laikas turiu džiovyklę, tai skalbiniai tikrai suglamžyti g.gif Gal mano lėva kokia g.gif Va tokia.

Be to pradžioje labai nusivyliau, nes kelis kart ištraukiu, o skalbiniai dar šlapi, reikia labai panašaus tipo skalbinius džiauti, t.y. jei skalbiu daugiau rūšiuoju pagal spalvą, tai džiovinant pagal medžiagą, o elektros ryja 4kw doh.gif , tai taip vieni skalbiniai laukia kitų skalbinių, kad kartu į džiovyklę keliauti, be to pirmą mėnesį už elektrą sumokėjom 100Lt daugiau biggrin.gif Dabar jau taupiai džiovinam biggrin.gif Tačiau kitų būdų vistiek nebenaudojam, patogu vistik, pora valandų ir sausi, skalbiasi pas mane dar 2val paprastai, tai sakyčiau visas procesas apie 4,5val užima.
Atsakyti
QUOTE(Papooga @ 2006 04 05, 18:22)
Nu nežinau nežinau, aš ir jau kuris laikas turiu džiovyklę, tai skalbiniai tikrai suglamžyti  g.gif Gal mano lėva kokia  g.gif Va tokia.

Be to pradžioje labai nusivyliau, nes kelis kart ištraukiu, o skalbiniai dar šlapi, reikia labai panašaus tipo skalbinius džiauti, t.y. jei skalbiu daugiau rūšiuoju pagal spalvą, tai džiovinant pagal medžiagą, o elektros ryja 4kw doh.gif , tai taip vieni skalbiniai laukia kitų skalbinių, kad kartu į džiovyklę keliauti, be to pirmą mėnesį už elektrą sumokėjom 100Lt daugiau biggrin.gif Dabar jau taupiai džiovinam biggrin.gif Tačiau kitų būdų vistiek nebenaudojam, patogu vistik, pora valandų ir sausi, skalbiasi pas mane dar 2val paprastai, tai sakyčiau visas procesas apie 4,5val užima.

Arba ji pas tave truputi sugedusi arba tu neparenki reikemos propgramos .As turiu D65225 ir nera jokiu problemu viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
man ta džiovyklė irgi stebuklas.Eina sau kokio gerumo daikts.elektrą ryja , to nepaneigsi
pasidalinkite patirtimi, kaip taupote elektros energiją, jei taupote
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2006 05 24, 21:20)
man ta džiovyklė irgi stebuklas.Eina sau kokio gerumo daikts.elektrą ryja , to nepaneigsi
pasidalinkite patirtimi, kaip taupote elektros energiją, jei taupote

mes irgi įsigyjom AEG džiovyklę thumbup.gif nerealus daiktas thumbup.gif mūsų energijos klasė A++ -tai tikrai neryja daug elektros rolleyes.gif drabuželiai išdžiūsta puikiai..ir tokie minkštučiai (nesuprantu kodėl) bigsmile.gif Vienu žodžiu esam labai labai patenkinti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2005 06 23, 11:04)
Nu, kai issiaiskinsi - papasakok smile.gif Labai jau knieti suzinot. Bo pas mane filtras toks didelis, kaip A4 lapas, jis ant dziovykles dureliu yra, toks tinklelis. Ir po kiekvieno dziovinimo yra ka is jo nuimt. O jei daug dziovini daiktu, tai sluoksnis padorus puku buna.

pas mus irgi yra didelis filtras ant durelių, ir dar apačioje tokia siaura juostelė-tai pūkų sluoksniai susidarė irr ten ir ten biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir turiu Wirpool 2 viename, tai jau 5 metai kaip džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
10 metu naudoju Ignis firmos dziovykle,kuria esu patenkinta iki siol.Nei karto nebuvo perdegusi.Tai man nepamainomas dalykas buityje. Galvoju pakeisti i naujesni modeli,modernesne,bet,kadangi gerai dziovina tai naudoju savo senute.Kaskart,kai dziovinu,tai imetu spec.serveteles,kurias perku Amerikoje arba,esu maciusi Tomo Philipso parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(NY usa @ 2006 09 08, 06:52)
10 metu naudoju Ignis firmos dziovykle,kuria esu patenkinta iki siol.Nei karto nebuvo perdegusi.Tai man nepamainomas dalykas buityje. Galvoju pakeisti i naujesni modeli,modernesne,bet,kadangi gerai dziovina tai naudoju savo senute.Kaskart,kai dziovinu,tai imetu spec.serveteles,kurias perku Amerikoje arba,esu maciusi Tomo Philipso parduotuveje.

o kam tos sepc.servetėlės? blush2.gif gal ir man reikės jų paieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 09 08, 07:42)
o kam tos sepc.servetėlės? blush2.gif  gal ir man reikės jų paieškot g.gif

kaip tik norejau klaust ar jus naudojat..As namie neturi masinos, bet cia seimyna naudoja, ir kartais imetu irgi tas serveteles, o jos tiesiog suteikia malonu kvapa .
mes naudojam tokias, skaniai kvepia..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 09 08, 12:26)
kaip tik norejau klaust ar jus naudojat..As namie neturi masinos, bet cia seimyna naudoja, ir kartais imetu irgi tas serveteles, o jos tiesiog suteikia malonu kvapa .
mes naudojam tokias, skaniai kvepia..

user posted image

man nerodo foto verysad.gif
Atsakyti