Jei turi vietos - pirk TIK atskirus daiktus. Mano sesuo taip pat sprende sita dilema.Tai info susirinko uztektinai.
Pirma - daiktai tikrai ilgiau ir patikimiau tarnaus jei kiekvienas atliks savo funkcija.
Antra - jei esi naudojusi dziovykle, tai turbut pastebejai, kad yra filtras, kuriame susirenka dulkes, pukai ir kt. Ta filtra reik laiks nuo laiko isvalyti, nes ten po kokio 1-2men. (priklausomai kaip daznai naudosi) susidaro tarsi veltinis. "2 viename", tokio dalyko neturi, vadinasi nukentes tavo drabuziu svarumas. O ir masinai ner labai sveika, nes dalis dulkiu liks masinoje.
Trecia - dziovinant atskiroje dziovykleje rubai zymiai maziau susiglamzys. Kai kuriu net nereikes lyginti. Svarbiausia - vos pasibaigus dziovinimui susilankstyti ar pakabinti skalbius, o ne laikyti juos masinoje. "2 viename" - tu negausi tokio efekto. Skalbiniai bus zymiai daugiau susiglamze.
Ketvirta - dziovykleje tu gali dziovinti praktiskai visa kieki kuri skalbei, o "2 viename" max 2.5kg.
Dar yra kazkas susije su vandens sanaudomis, tik va dabar nebeprisimenu kaip ten yra. Bet kazkaip "2 viename" skalbykle daugiau vandens naudoja.
Beje dziovykle galima deti ant skalbimo masinos (jei aisku ismatavimai atitinka) - tai tikrai patogu. O dziovykle tai

daiktas. Mano frotiniai ranksluosciai gerokai prastesciau atrodo, nei sesukes

Jos minksti, o mano kieti, nors ir minkstiklius naudoju. Ech.... Po virtuves remonto ir as taupysiu pinigelius dziovyklei