Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

o streptokarpas - ne tas pats kas raktažolė?
rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, streptokarpas ne raktažolė. jis priklauso gesnerijiniams, kaip sanpaulija, glioksinija, chirita.
Аметистовые Россыпи,Морозные Узоры
user posted image..user posted image..
Cherry Pie, Огненный Дракон, Утро в Арктике
user posted image..user posted image..user posted image..

Sveika, aldam smile.gif
P.S. nuotraukos asmeninės, neskolintos
Papildyta:
O dauginasi paprastai - lapais arba kerelio dalinimu.
user posted imageuser posted imageuser posted image
dauginimas tosteriu
o cia pasodinta lapo virsunele (ne sios dienos sodinimas smile.gif )
user posted image

http://www.sanpaulija.lt/forumas, 2007/11/20, 3:51 pm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 09 vasario 2008 - 13:22
4u.gif Merginos gal auginat strepsus is dibleys. Pernai siuntemes, bet pas mane nelabai nori augti. Kitos veisles auga be problemu o sitie liepuneliai. Auginu ant palanges, gal per salta g.gif
Atsakyti
gal jau turite parduoti grazuoliu streptokarpu sodinuku. Perku visus. Noriu, kad siemet visi namai zydetu. Turiu tik baltai zydinti, bet rusies pavadinimo nezinau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės strepsiukų mylėtojos, kaip laikosi jūsų "vaikiukai" 4u.gif Mano 2 rūšių ružavi jau apsipylę žiedais wub.gif o kitos rūšys vis kelia žiedkočius į viršų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2008 03 21, 12:16)
Sveikutės strepsiukų mylėtojos, kaip laikosi jūsų "vaikiukai" 4u.gif Mano 2 rūšių ružavi jau apsipylę žiedais wub.gif o kitos rūšys vis kelia žiedkočius į viršų wub.gif

gal gali nuotraukų įdėti? ir kuriam mieste esi? gal galima būtų "sandėriuką" sudaryti? ax.gif aš irgi labai noriu tokios gėlytės
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2008 03 21, 14:34)
gal gali nuotraukų įdėti? ir kuriam mieste esi? gal galima būtų "sandėriuką" sudaryti?  ax.gif aš irgi labai noriu tokios gėlytės

Gaila, bet nuotraukų įdėti čia nemoku blush2.gif Parašyk až savo el. pašto adresą ten galėsiu atsiųsti mirksiukas.gif O gyvenu aš Šiauliuose, turiu nemažai rūšių 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
ermitaže nusipirkau strepsiuką, mėlynas, apsipylęs žiedais wub.gif
bus dar vienas mano augintinis biggrin.gif
Atsakyti
Ar šitos gėlytės dauginasi iš lapuko? g.gif blush2.gif

O jėzau paklausiau nepeziurėdama šito puslapio.. biggrin.gif visai jau aš 4u.gif Atsakymą jau radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 24 kovo 2008 - 15:05
ikelkite nuotraukyciu pleaseeee (galiu padeti tai padaryti smile.gif )
Atsakyti
Kreipiuosi i jus, nes tikriausiai streptokarpus irgi siunčiatės internetu

pirmą kartą prieš mėnesį užsisakiau augaliukų iš Dibleys; nuo pinigų nuskaičiavimo jau praėjo mėnuo, bet vis dar negaunu siuntinio? Kiek skaičiau ankstesnes merginų žinutes-visi siuntimai vyko sklandžiai, kaip jums sekasi papasakokit-ar yra buvę nesklandumų.
Atsakyti
Aš taip pat turiu streptokarpą, matyt pramoninį, baltai žydintį, tad tikiuos tinkanti į jūsų būrį
Gėlių parduotuvėje pamačiau labai įdomų strepsį.Vienas vienintelis lapas, didžiulis, kaip karvės liežuvis, nutįsęs žemiau vazono, o iš lapo pagrindo auga žiedynai.Spalva šviesi, kažkas tarp rausvo ir melsvo.Pats augalas nepasakyčiau , kad labai gražus,paprasti strepsiukai gražesni, bet tas lapas įspūdį padarė.Būčiau gal dėl įdomumo ir nusipirkus, bet kaina kandžiojosi(30lt)
Dabar galvoju, kaip tokį padaugint-juk nepjausi to paskutinio lapo g.gif
O jūs ir tokius auginat?
Bendrai pastebėjau šiemet streptokarpų , kad ir pramoninių, parduotuvese yra iš ko pasirinkti:melsvi, tamsiai mėlyni, rausvi, kelių atspalvių raudoni....
Atsakyti