Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišos mamos užsienyje

QUOTE(^Angel^ @ 2012 07 11, 21:30)
Viskas susitvarkys savaime  4u.gif tikriausiai dar nedaug laiko prabego, na o su vaikais vargu ar viena liksyt, tik atsiras supratingas koks vyras  mirksiukas.gif

Tikrai dar nesenai issiskyriau, uztai ir pastoviai galvoju ar susirasiu vyra, kuris noretu su manim du svetimus vaikus augint. Labai bijau likti viena, nes buvau pripratus per sesis metus buti su zmogum salia, gal todel ir baugina tas jausmas likti vienai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 11, 20:41)
Tikrai dar nesenai issiskyriau, uztai ir pastoviai galvoju ar susirasiu vyra, kuris noretu su manim du svetimus vaikus augint. Labai bijau likti viena, nes buvau pripratus per sesis metus buti su zmogum salia, gal todel ir baugina tas jausmas likti vienai. verysad.gif

Paskaityk temele "vienises gyvenimo privalumai" 4u.gif As,kadangi turiu drauga,tu privalumu karts nuo karto pasiilgstu biggrin.gif del to ir neskubu gyventi kartu su SB biggrin.gif Nesakau,kad geriau be vyro,tiesiog kiekvienoje situacijoje reikia atrasti pliusu ir bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 07 11, 22:51)
Paskaityk temele "vienises gyvenimo privalumai" 4u.gif As,kadangi turiu drauga,tu privalumu karts nuo karto pasiilgstu biggrin.gif del to ir neskubu gyventi kartu su SB biggrin.gif Nesakau,kad geriau be vyro,tiesiog kiekvienoje situacijoje reikia atrasti pliusu ir bus lengviau 4u.gif

O galima paklaust kiek laiko buvai viena, kol susiradai nauja drauga?
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 12, 05:17)
O galima paklaust kiek laiko buvai viena, kol susiradai nauja drauga?

Beveik metus
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 11, 22:41)

As irgi susiradau vyra ir istekejau turedama vaika. Susiradau irgi kazkur po metu. Vaikas auga laimingas, mano vyra vadina teciu, o ir vyras augina vaika kaip savo, tad tikrai viena neliksyt, tik reikia laiko, kol atsiras tas vienintelis. O ir tikrai, kad uzsieny vienisoms mamoms daugiau privalumu. Su vyru susituokiau budama Lietuvoje, jei buciau uzsieny, tai jokiu budu nesituokciau lotuliukas.gif bet kas padaryta, tas padaryta ax.gif
Atsakyti
Sveiki, o kokia tema, man kaip tik aktualu, rolleyes.gif as taip pat issiskirusi ir gyvenu viena uk su vaiku, is artimuju yra tik diede bet dabar issikrausciau is jo namu ir gyvenu toli nuo londono, tokiu kaip geru draugu neturiu bet pazystamu ne truksta, bet vyro salia noretusi..
Atsakyti
Oj mamytes tikiuosiu as irgi po metu jau cia rasysiu kad va radau ta vieninteli!! Bet nezinau kaip vel reiks pasitiketi vyrais, nors gal tik dabar as taip galvoju, ka tik issiskyrus. Butu i domu suzinot kaip radot savo brangiuosius, nes as manau kad man su dviem vaikais sunkiai seksis, nes nera kam ju priziuret tai bus sunku kur nors iseit verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lapocka @ 2012 07 12, 21:33)
Sveiki, o kokia tema, man kaip tik aktualu,  rolleyes.gif as taip pat issiskirusi ir gyvenu viena uk su vaiku, is artimuju yra tik diede bet dabar issikrausciau is jo namu ir gyvenu toli nuo londono, tokiu kaip geru draugu neturiu bet pazystamu ne truksta, bet vyro salia noretusi..

Jo visom vyro noretusi, bet reikia islaukt. O kokiam mieste gyveni? Ar nebutu buve geriau su dede likti gyventi negu kraustytis toli?
Atsakyti
istoju i jusu grupe! priimsit? smile.gif esu kolkas vienisa mama auginanti dukriuka smile.gif net nezinau ka daryti tiek visko atsitinka.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 12, 18:21)
Oj mamytes tikiuosiu as irgi po metu jau cia rasysiu kad va radau ta vieninteli!! Bet nezinau kaip vel reiks pasitiketi vyrais, nors gal tik dabar as taip galvoju, ka tik issiskyrus. Butu i domu suzinot kaip radot savo brangiuosius, nes as manau kad man su dviem vaikais sunkiai seksis, nes nera kam ju priziuret tai bus sunku kur nors iseit verysad.gif
Papildyta:

Jo visom vyro noretusi, bet reikia islaukt. O kokiam mieste gyveni? Ar nebutu buve geriau su dede likti gyventi negu kraustytis toli?

4u.gif na dede ir taip man padejo ir su darbu ir su gyvenamu plotu, bet atejo laikas kaip reikia tvarkyti savo gyvenima, is darbo pasiule persikraustyti uz londono, gyvenau netoli greenfordo o dabar netoli wellso, chester miestelis. vienai is vienos puses geriau o iskitos sunkiau, dabar aktualiai ieskau auklytes kol atostogas turiu, ir varavima mokytis pradejau, sunku labai sunku kolkas viskas bet siaip kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(milafka @ 2012 07 13, 20:07)
istoju i jusu grupe! priimsit? smile.gif esu kolkas vienisa mama auginanti dukriuka smile.gif net nezinau ka daryti tiek visko atsitinka.. sad.gif

Imk 4u.gif neliudek! As is pradziu irgi liudejau, bet baigiu apsiprasti. Tai papasakok placiau kur gyveni, kiek leliu turi,:kiek laiko viena. Zodziu laukiam CV
Papildyta:
QUOTE(lapocka @ 2012 07 13, 20:13)
4u.gif na dede ir taip man padejo ir su darbu ir su gyvenamu plotu, bet atejo laikas kaip reikia tvarkyti savo gyvenima, is darbo pasiule persikraustyti uz londono, gyvenau netoli greenfordo o dabar netoli wellso, chester miestelis. vienai is vienos puses geriau o iskitos sunkiau, dabar aktualiai ieskau auklytes kol atostogas turiu, ir varavima mokytis pradejau, sunku labai sunku kolkas viskas bet siaip kaip nors...

Sunku ir man, bet reikia stengtis del vaiku. Viskas po biski stos i vietas. O nebijojai kraustytis viena su vaiku taip toli? O kas tau padeda su vaiku kai vairavimo mokaisi?
Papildyta:
QUOTE(lapocka @ 2012 07 13, 20:13)

Sunku ir man, bet reikia stengtis del vaiku. Viskas po biski stos i vietas. O nebijojai kraustytis viena su vaiku taip toli? O kas tau padeda su vaiku kai vairavimo mokaisi?
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 13, 17:10)
Imk  4u.gif neliudek! As is pradziu irgi liudejau, bet baigiu apsiprasti. Tai papasakok placiau kur gyveni, kiek leliu turi,:kiek laiko viena. Zodziu laukiam CV
Papildyta:

Papildyta:

na vairavimo tik teorija kolkas ismokau,mokiausi namie o vairuot pradesiu nuo rugsejo kaip vaikas eis i reception , krausciausi su drauge, kolkas gyvenam kartu tai ji man padeda biski su vaiku, turim skirtingas pamainas, siaip dar ne labai apsisprendem, gal ir kartu su ja gyvensim, o gal ir ne, bet jau pradejau dometis auklem, dar vaikui mokykla sutvarkit reikia ir tada jau ziuresiu.
Atsakyti
4u.gif Sveikos, gal kas ka patars? Turiu vaika 5 metu, su vyru jau kaip beveik 3 metai issiskirem (ne Oficialiai) jis gyvena sau as sau, atvaziuoja tik savaitgaliais pas vaika, na ir ne seniai pastebejau jog jis manim pradejo dometis, skambina kiekviena diena, klausia kaip laikomes, savaitgali net gavau saldainiu ir pasiule nuvaziuot kartu i parka su vaiku ax.gif atsisakiau nes negalejau, Poto kita savaitgali pradejom sniaketis ir pasiule but kartu, sako jog kazka jaucia ir myli. blink.gif ajsku as buvau nustebinta bet nieko neatsakiau, jau praejo nemazai laiko, zinau kad jis turi mergina as susitikineju su kitu, turim kiekvienas atskira gyvenima ir cia toks pasiulymas, Vat ir nezinau kaip cia bus, vaikui norisi tevo, bet as nemanau kad galeciau jam viska atleisti ir gyventi kaip nieko nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milafka: 14 liepos 2012 - 10:27