Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

vaje..... MELODI , man kažkaip net gėda pasidare už visas čia lojančias doh.gif matyt moterys- merginos per daug laisvo laiko turi doh.gif košmaras kažkoks ar butinai reikia viska sugadint???? ar taip sunku patylet jei kas netinka - nepatinka? žmogus paraše Savo istorija labai intimia gyvenomo akimirka, su savo išgivenimais ir tttt o jus darkot viska ,siaubas kažkoks doh.gif gėdos nulis ,tolerancijos nulis, man ši istorija yra superine tikra tokia , ne pro rožinius akinius , be visu angeleliu ir tttt mane asmeniškai nervina kai mažus vaikiukus angeliukais vadina, juk čia gyvi vaikai, angeliukai danguje pas Dievuli, nu jau nukripau nuo temos doh.gif žodžiu moterys baikit viena karta temas darkyt pagaliau, nu nepatinka išmokit patylet, o ne kaip senos davatkos piktais liežuviais plakt,parašykit savo istorijas paskaitysim ir jusu butinai.turesit užsiėmima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 26 sausio 2008 - 22:53
QUOTE(Lera @ 2008 01 26, 23:50)
vaje..... MELODI , man kažkaip net gėda pasidare už visas čia lojančias doh.gif  matyt moterys- merginos per daug laisvo laiko turi doh.gif  košmaras kažkoks ar butinai reikia viska sugadint???? ar taip sunku patylet jei kas netinka - nepatinka? žmogus paraše Savo istorija labai intimia gyvenomo akimirka, su savo išgivenimais ir tttt o jus darkot viska ,siaubas kažkoks  doh.gif  gėdos nulis ,tolerancijos nulis, man ši istorija yra superine tikra tokia , ne pro rožinius akinius , be visu angeleliu  ir tttt mane asmeniškai nervina kai mažus vaikiukus angeliukais vadina, juk čia gyvi vaikai, angeliukai danguje pas Dievuli, nu jau nukripau nuo temos doh.gif  žodžiu moterys baikit viena karta temas darkyt pagaliau, nu nepatinka išmokit patylet, o ne kaip senos davatkos piktais liežuviais plakt,parašykit savo istorijas paskaitysim ir jusu butinai.turesit užsiėmima mirksiukas.gif

hmmm. angelieliai ;] sutinku. ir man nepatinka. o stebuklais patinka vadint?biggrin.gif
p.s. ne i tema - o jau klaidu 5mln ;]
p.s.II - kiekviena turi teise i savo subjektyvia nuomone. tema nera sudarkyta ar kazhkas panashaus - kaip tik populiari, idomi [nu gi pripazink, uzknisa vien pagyrimus a la tokio tipo skaityt "uuujjjj, sveikinu, aukit didukes ir sveikutes", "shaunuole mamyte!" etc etc. ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 01 24, 17:01)
thumbup.gif linksma istorija,kaip jau kazkas minejo be jokiu pasaldinimu thumbup.gif
ko cia puolat mamyte,kiekvienas zmogus savotiskas,ir kaip nori taip tegu ir pateikia savo istorija!nepatinka-NESKAITYKIT!

Che che, o is kur zinot, kad nepatiks, jei neperskaitei?.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 01 26, 02:19)
del kakojimo - sitos dalies as isvis nesupratau, bet vien del to [man 31 sav] man pasidare baisu gimdyt ir tikrai nenoreciau, kad mano DIEDAZ he he toki vaizdeli pamatytu. anksciau dar dvejojau ar verta, kad vyras dalyvautu gimdyme, bet kuo toliau, tuo stipriau isitikinu, kad gal visdelto geriau butu jam nematyt manes tokios [o jeigu dar ir kakojancios, oh my god]. zinau, cia dauguma pagalvos, kad man galvoj negerai, juk STEBUKLELIS ateina, vyras turi buti salia, no matter what. bet viskas grazhu ir tokie vaizdeliai greitai nepasimirshta;) o ishlikt sexy ir geidziama visgi norisi.

FYI- prie tavo tarpkojo bus medicinos personalas (o jie mate dar ne tiek), o ne vyras, jisai lai padeda tau: masazuoja petukus, glosto tau kakta ir padavineja vandeni. biggrin.gif Taip kad nematau problemos- kai vyras dalyvauja gimdyme mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 01 25, 17:50)
Apsurdas,kad del cezario sutriktu vaiko vystimasis ir kiti tavo pastebejimai yra visiskai neteisingi.
Papildyta:

Nebutinai visos taip gimdo ,(kai kurios pasirenka nuskausminima) ir kiekviena skirtingai pakelia ir isgyvena gimdymo skausma.

labas visoms:)
sutinku su perlita3 ir albina1albina_kiekviena gimdom skirtingai. Pvz. mano gimdymas buvo netiketas (32 sav._7,5 men.) ir vos tik nuveze i KMUK nakti, tai per 22 min.ir pagimdziau_3 pastenejimai ir mano mazylis isvydo si pasauli:) ir nereikejo jokiu nuskausminimu, nes vaiko atejimo skausmas yra malonus jausmas:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 01 27, 13:57)
labas visoms:)
sutinku su perlita3 ir albina1albina_kiekviena gimdom skirtingai. Pvz. mano gimdymas buvo netiketas (32 sav._7,5 men.) ir vos tik nuveze i KMUK nakti, tai per 22 min.ir pagimdziau_3 pastenejimai ir mano mazylis isvydo si pasauli:) ir nereikejo jokiu nuskausminimu, nes vaiko atejimo skausmas yra malonus jausmas:) thumbup.gif

Tai matyt nelabai ten jau ir skaudejo, kad ta skausma gali pavadint maloniu? g.gif
as nepasakyciau, kad tai malonu, nes temo protelis nuo saremiu skausmo. blush2.gif
Istorija faina idomiai isdestyta. Diedas saunuolis, tik keista, kad buvo mamytei tas pats, kai dukryte gime. Gal per daug emociju buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 27 sausio 2008 - 13:53
Kartais ironija, sarkazmas labai geras dalykas. Fainas pasakojimas mirksiukas.gif

Aš matyt esu iš tų, kurios pakančios skausmui, nes abu gimė labai greitai ir be didelių skausmų.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 01 27, 01:37)
hmmm. angelieliai ;] sutinku. ir man nepatinka. o stebuklais patinka vadint?biggrin.gif
p.s. ne i tema - o jau klaidu 5mln ;]
p.s.II - kiekviena turi teise i savo subjektyvia nuomone. tema nera sudarkyta ar kazhkas panashaus - kaip tik populiari, idomi [nu gi pripazink, uzknisa vien pagyrimus a la tokio tipo skaityt "uuujjjj, sveikinu, aukit didukes ir sveikutes", "shaunuole mamyte!" etc etc. ar ne?

aš ištikruju komentaru išvis niekada neskaitau tik istorija cool.gif
p.s dėl klaidu turiu tam priežasčiu kodėl taip rašau bet nesiruošiu teisintis cool.gif
galiu pripažint tik viena kad tikrai užknisa kartais per daug cukruotas istorijas skaityt, o komentaru jau sakiau neskaitau.
dėl temos išdarkimo tai taip ja tikrai išdarkė, negalima taip komentuot žmogaus jausmu pabrežiu labai intimios akimirkos kad ir kaip ji papasakota.ir tokios temos ne tam skirtos yra.
QUOTE(perlita3 @ 2008 01 27, 12:04)
Pries pradedama kazka aukleti ir mokyti ,gal pirma pasikeisk avatara,o tai kazkaip nepedagogiskai atrodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man ir nelabai butina arodit pedagogiškai, jei jau taip sakai tai butinai dar nekeisiu avataro kuri laika kaip sakoma special for you mirksiukas.gif
o paskui butinai pakeisiu i koki kačiuka ir muilo burbuliukus ok? bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 27 sausio 2008 - 18:10
Istorija tikrai priverte syptelet vietose, patiko akuseres personazas lotuliukas.gif tik pavadinimas uzkliuvo.. juk mazoji Liepa nekankino mamytes... galima bet ka kaltint kankinimu, bet ne mazyli. Perskaitytu uzaugus dukra ir dar neaisku, kokia jos reakcija butu.

Linkiu Liepai augt didelei ir sveikai mergytei 4u.gif
Atsakyti
Oi, Kolegės SMininkės irnesakyk.gif
Skaitėt šią istoriją ir kikenot? Šaunu thumbup.gif
Skaitėt ir baisėjotės? Irgi gerai thumbup.gif
Juk svarbiausia - kad skaitėt bigsmile.gif
O mūsų visų, skelbiančių savąsias istorijas, tikslas ir yra, kad jos būtų perskaitytos mirksiukas.gif
Taigi autorė pasiekė savo tikslą thumbup.gif Su tuo ją ir sveikinu 4u.gif
Seniai forume bemačiau gimdymo istoriją, kurią lydėtų 13 psl. komentarų cool.gif
Atsakyti
Gera, tikrai gera istorija thumbup.gif , nėr čia ko labai pristot prie autorės irnesakyk.gif . O čia, kad vienas kitas žodis kam nors nepatinka, tai niekis dirol.gif Diskusijų iš tiesų nemažai sukėlė, matyt vertas dėmesio pasakojimas 4u.gif
Atsakyti
Nerealiai juokinga istorija. Turbut viena juokingiausiu siame skyrelyje. Sedejau darbe ir skaiciau. Zvegiau sededama priesais kompa kol vienas mano kolegu paklause ar man viskas gerai....
Atsakyti