Oho kokios emocijos
niu šaunuolė ,sveikinu super papasakojai
QUOTE(Melodi @ 2008 01 23, 15:36)
O, beje, apie kakojima...tai jau cia sorry, bet akuseres zodziai, "is dainos teksto neismesi" tskant...
man gydytoja tą patį sakė. aš visa nusilpusi guliu, o liepia stumti. stumiu, o ji sako: "Stumk taip, kad ne pro burną oras išeitų, o stumk lyg kakotum". tiesiog taip reikia stumti
ir sakė, ne viena ir ne dešimt yra ir apsikakojusios begimdydamos - tiesiog organizmas pašalina skrandžio turinį. man pasisekė, gimdymo pradžioje viską išvėmiau
istorija smagi, svarbu, kad viskas gerai baigėsi jei savąją pasakočiau, taip pat nebūtų nieko per daug gražaus ir romantiško - ir vėmiau, ir alpau...
o man patiko istorija - tokia tikra
QUOTE(auroryte @ 2008 01 23, 17:54)
Tu taip pat. nezinau, kokias ten knygutes skaitei, bet rekimas gimdymo procesui nepadeda, ir ne as ta sugalvojau.
Cia ne visai i autores tema, bet tiesiog kontraargumentas pumpicos nuomonei.
Cia ne visai i autores tema, bet tiesiog kontraargumentas pumpicos nuomonei.
Čia ne mano nuomonė, o parašiau tą, ką skaitau dabar knygose. Bet pati matyt geriau žinai viską už knygų autores
Šauni istorija, ir dėstymas labai liux smagu buvo skaityti Aukit sveikutes
Autorė matyt norėjo parašyti kuo juokingiau, bet iš to didelio rašto išėjo iš krašto. Baisu.
Ziuriu daug gincu si istorija sukele
O man kaip istorija ji patiko kaip kazkieno gimdymo istorija... nea,
na tebunie, kiekviena gal but ja isgyvena savaip
man tai buvo tiesiog svetimos ir nelabai suprantamos emocijos, nors gimdziau ir labaiiiiii skaudejo. Is gimdymo bent teoriskai tikrai zinojau, ko tiketis, ir visiskai kitaip viska isgyvenau
Saldint ir cukruot gal ir ne visad reikia, bet kazkaip naturalu, kad moteris eidama gimdyt zino, kas jos laukia
bet kokiu atveju sekmes mamytei ir dukrytei
O man kaip istorija ji patiko kaip kazkieno gimdymo istorija... nea,
na tebunie, kiekviena gal but ja isgyvena savaip
man tai buvo tiesiog svetimos ir nelabai suprantamos emocijos, nors gimdziau ir labaiiiiii skaudejo. Is gimdymo bent teoriskai tikrai zinojau, ko tiketis, ir visiskai kitaip viska isgyvenau
Saldint ir cukruot gal ir ne visad reikia, bet kazkaip naturalu, kad moteris eidama gimdyt zino, kas jos laukia
bet kokiu atveju sekmes mamytei ir dukrytei
Ziuriu daug kam atrodo, kad as nelabai buvau nusiteikus ir nezinojau kas manes laukia Nu teoriskai as buvau nusiteikus didziausiam skausmui savo gyvenime ir prisiskaicius apie gimdyma tiek ir tiek...bet teorija lieka teorija. Visada galvojau, kad esu pakanti skausmui...bet...deja Nu kaip gali nusiteikt tam, ko nesi nei karto gyvenime patyres Kai antra gimdysiu tai jau zinosiu ko tiketis, bet siaip skaityk neskaites, nusiteikinek kiek nori, o gaunas taip kaip gaunas...
QUOTE(sraigtelis @ 2008 01 21, 23:22)
hmm, man iki vaiku dar tolokai, bet kartais kai pasnekam, tai as kazkaip susidomejau cezario pjuviu, nes mama kai papasakojo kaip mane gimde, tai as nenoriu o tas randelis pas moteris maciau maziukas, lieka, kur plaukiukai prasideda, kokios jusu mintys?
Na su tais cezariais geriau nejuokaut,visko buna kai per virsu... ir vaikai nevalgo,ir nemiega,ir sutrinka vystymasis,..........,geriau jau kaip motule dave gamta,kita kalba kai nera kitos iseities
istorija gera,taip kaip yra taip ir parasyta visos taip gimdom,ir visos ta pati isgyvenam,ir nereikia realybes rozinem spalvom piesti
Grazaus dukrytei pirmo gimtadienio
Grazaus dukrytei pirmo gimtadienio