Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

Oho kokios emocijos lotuliukas.gif
Atsakyti
niu šaunuolė ,sveikinu super papasakojai thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif oj prisijuokiau na tikra rasytoja lotuliukas.gif aisku istvert tai teko teko.. g.gif na bet saunuole mamyte thumbup.gif bravo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 01 23, 15:36)
O, beje, apie kakojima...tai jau cia sorry, bet akuseres zodziai, "is dainos teksto neismesi" tskant... cool.gif

drinks_cheers.gif man gydytoja tą patį sakė. aš visa nusilpusi guliu, o liepia stumti. stumiu, o ji sako: "Stumk taip, kad ne pro burną oras išeitų, o stumk lyg kakotum". tiesiog taip reikia stumti rolleyes.gif
ir sakė, ne viena ir ne dešimt yra ir apsikakojusios begimdydamos - tiesiog organizmas pašalina skrandžio turinį. man pasisekė, gimdymo pradžioje viską išvėmiau doh.gif
istorija smagi, svarbu, kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif jei savąją pasakočiau, taip pat nebūtų nieko per daug gražaus ir romantiško - ir vėmiau, ir alpau...
Atsakyti
o man patiko istorija - tokia tikra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 01 23, 17:54)
Tu taip pat.  cool.gif nezinau, kokias ten knygutes skaitei, bet rekimas gimdymo procesui nepadeda, ir ne as ta sugalvojau.
Cia ne visai i autores tema, bet tiesiog kontraargumentas pumpicos nuomonei.

Čia ne mano nuomonė, o parašiau tą, ką skaitau dabar knygose. Bet pati matyt geriau žinai viską už knygų autores doh.gif
Atsakyti
Šauni istorija, ir dėstymas labai liux thumbup.gif smagu buvo skaityti 4u.gif Aukit sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Autorė matyt norėjo parašyti kuo juokingiau, bet iš to didelio rašto išėjo iš krašto. Baisu.
Atsakyti
Ziuriu daug gincu si istorija sukele smile.gif
O man kaip istorija ji patiko ax.gif kaip kazkieno gimdymo istorija... nea,
na tebunie, kiekviena gal but ja isgyvena savaip rolleyes.gif
man tai buvo tiesiog svetimos ir nelabai suprantamos emocijos, nors gimdziau ir labaiiiiii skaudejo. Is gimdymo bent teoriskai tikrai zinojau, ko tiketis, ir visiskai kitaip viska isgyvenau smile.gif
Saldint ir cukruot gal ir ne visad reikia, bet kazkaip naturalu, kad moteris eidama gimdyt zino, kas jos laukia doh.gif
bet kokiu atveju sekmes mamytei ir dukrytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 25 sausio 2008 - 15:20
Ziuriu daug kam atrodo, kad as nelabai buvau nusiteikus ir nezinojau kas manes laukia g.gif Nu teoriskai as buvau nusiteikus didziausiam skausmui savo gyvenime ir prisiskaicius apie gimdyma tiek ir tiek...bet teorija lieka teorija. Visada galvojau, kad esu pakanti skausmui...bet...deja smile.gif Nu kaip gali nusiteikt tam, ko nesi nei karto gyvenime patyres g.gif Kai antra gimdysiu tai jau zinosiu ko tiketis, bet siaip skaityk neskaites, nusiteikinek kiek nori, o gaunas taip kaip gaunas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigtelis @ 2008 01 21, 23:22)
hmm, man iki vaiku dar tolokai, bet kartais kai pasnekam, tai as kazkaip susidomejau cezario pjuviu, nes mama kai papasakojo kaip mane gimde, tai as nenoriu schmoll.gif o tas randelis pas moteris maciau maziukas, lieka, kur plaukiukai prasideda, kokios jusu mintys?

rolleyes.gif
Na su tais cezariais geriau nejuokaut,visko buna kai per virsu... ir vaikai nevalgo,ir nemiega,ir sutrinka vystymasis,..........,geriau jau kaip motule dave gamta,kita kalba kai nera kitos iseities bigsmile.gif
Atsakyti
clap_1.gif istorija gera,taip kaip yra taip ir parasyta clap_1.gif visos taip gimdom,ir visos ta pati isgyvenam,ir nereikia realybes rozinem spalvom piesti yahoo.gif
4u.gif Grazaus dukrytei pirmo gimtadienio 4u.gif
Atsakyti