Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

oi kaip prisijuokiau biggrin.gif Saunuole mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 01 23, 14:06)
1. humoro jausma reikia tureti..
2. B.Sruogos irgi vos i gabalus nesudraske uz groteska "Dievu miske", o po geru 30 metu pripazino, kad geras kurinys..
3. Visur reikalingas sveikas protas - net apie gimdyma pasakojant.. Galima paglavot, kad kai kurios ne kraujais taskesi gimdydamos, o roziu ziedlapiais.. Cia gal meiles romanu itaka?

...ir filmu, kur moteris karta sukteli, du-pirsteli, ir stai ant ranku grazus baltas kudikis, ir visi laimingai sypsosi lyg ka tik is atostogu grize lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytei, kuri gimdė su epidūru viskas, turbūt, riuuužaviau atrodė, ir taškėsi ne kraujais, o žiedapiais (kaip čia kažkas sakė).
Manau supratote, kad kalbu ne apie visas mamytes, kurios gimdė su epidūru rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka, kad mano istorija diskusija kelia thumbup.gif Reiskia vistik kazkaip kabina, ka geruoju, ka bloguoju, bet taip ir turi but blush2.gif

Aciu visoms uz komentarus, ir kam patiko ir kam ne 4u.gif

O, beje, apie kakojima...tai jau cia sorry, bet akuseres zodziai, "is dainos teksto neismesi" tskant... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 01 23, 11:25)
Del staugimo gimdymo metu- turiu nepalauziama nuomone, kad jei dar turi jegu staugti, tai , dar ne taip ir skauda. Cia daugiau charakterio savybe, o ne skausmo stiprumo rodiklis. doh.gif

Tu labai klysti. Visos knygutės apie nėštumą ir gimdymą kiek dabar jų skaičiau rašo -kad gimdymo, sarėmių metu staugti, rėkti netgi būtina -taip nėra sulaikomos emocijos viduje, ir tai labai padeda pačiam procesui, nekalbant apie pačios gimdyvės savijautos palengvinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2008 01 23, 16:44)
Tu labai klysti. Visos knygutės apie nėštumą ir gimdymą kiek dabar jų skaičiau rašo -kad gimdymo, sarėmių metu staugti, rėkti netgi būtina -taip nėra sulaikomos emocijos viduje, ir tai labai padeda pačiam procesui, nekalbant apie pačios gimdyvės savijautos palengvinimą mirksiukas.gif

Tu taip pat. cool.gif nezinau, kokias ten knygutes skaitei, bet rekimas gimdymo procesui nepadeda, ir ne as ta sugalvojau. Ne del teigiamu, ar neigiamu emociju, isvis , niekas nepamatuos, kiek ten tos emocijos gimdymo metu veikia. Emocijos Jums ne skatinamieji vaistai.
Todel, kad kai gimdyve rekia, ji saremio metu kvepuoja netaisyklingai, o tai yra blogai, vadinasi, kraujas neaprupinamas pakankamai deguonimi, tai deguonies truksta ir vaikui, nes jis juk dar savo plauciais nekvepuoja. O kai rekiama stangu ir vaisiaus stumimo metu, kuomet reikia daug dirbti, tai rekimas trukdo stipriai ikvepti, bei stipriai stumti vaika, taip pat klausyti, ka sako gydytoja, ar akusere ir vaiko uzgimimas trunka ilgiau. Tai kur cia ta pagalba paciam procesui, ir gimdyves savijautos palengvinimui? Kad gimdysi ilgiau, ir galbut pridus vaikutis? doh.gif
Cia ne visai i autores tema, bet tiesiog kontraargumentas pumpicos nuomonei.
Atsakyti
Puikiai aprasyta thumbup.gif Lieputei smagaus artejancio pirmojo gimtadienio happybday.gif

Kuriam cia kontinentui/kontingentui as dabar priklausau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 01 21, 23:58)
tas akuseres personazas  lotuliukas.gif

as savo drauga irgi diedu vadinu Nu ne ji taip saukiu, bet kai draugem pasakoju ar siaip  blush2.gif  man tai labai grazu  tongue.gif
tik va, kad kuo daugiau sita foruma skaitau, tuo labiau bijau gimdyt Kazkoks siaubas Visai netenkina toks atsakymas, kad "visos pagimdo"  schmoll.gif

na, nieko blogo nematau diedu pavadinti biggrin.gif jei abiems tinka, kodėl ne. O dėl jausmų, gimdymo metu, tai man irgi jokių cukruotų jausmų nebuvo. Tik laukiau kuo greičiau viskas baigtųsi. Kai mažė gimė, pirma mintis buvo, kaip gera, nebeskauda thumbup.gif o gimdydama bijojau atsimerkti, nes turiu lakią vaizduotę, todėl manau, kad matyti vaizdai persekiotų ilgai. Atsimerkiau kai mažė gulėjo man ant pilvo po antklodėle. Nenorėjau jos matyti negražioas, kruvinos. ir iš karto man ji nepasirodė graži, nes vargšytė kol išlindo, apsibrozdino žandus. ausytė viena nugulėta, smailutė, galvytė irgi kreivoka buvo. o meilės jausmas po truputi ėjo ir atėjo.
Istorijos autorei linkėjimai. jei skaito ir komentuoja, tai gerai, būtų kiek blogiau, jei komentarų nebūtų jokių, tada vadinasi tikrai neįdomu.
Atsakyti
Nu ir juokiaus skaitydama, ačiū už tokias geras emocijas smile.gif Ir mergytės vardas nuostabus...
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 01 23, 21:57)
Visos mes kraujais taskomes gimdydamos, tik nesupratau prie ko cia epiduras?  g.gif

Todel ir nesupratai, nes ne tau buvo skirta fraze mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne nu... doh.gif kuo toliau tuo graziau darosi,kokiu tik zodziu neisgirsi,pagimdziau du vaikus ir nemaciau ,kad kraujas taskytusi,tikrai ne tas galvoi buvo ,o ir nelabai galejau matyti kaip jis ten trysko ,taip ir isisvaizduoju,ant sienu,lubu ir akuseres..viskas kraujais nutaskyta,kaip siaubo filme.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 23 sausio 2008 - 21:26
Nu jo istorija tikrai idomi... juokas pro asaras... Ir uzuojauta kilo, ir negalejau juoko sulaikyt... Temos autore ir knygas rasyt galetu smile.gif O as tik tikiuosi, kad mano nestuke.gif gimdymai nebus tokie skausmingi, kaip pasirode skaitant sia istorija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deltuke: 23 sausio 2008 - 21:40