Paskaiciau sia istorija,neizvelgiau cia nei jumoro nei ka,paprasta istorija parasyta paprastos moteriskes.Savo pirma pagimdziau skausmuos,nejauciau irgi didelio meiles antpludzio ,bet kai padejo ant krutines pajutau jai dideli svelnuma ir pasakiau 'labas mazyte,tai stai tu kokia'
O jei visom patiko sios moteriskes ironija tai ir as pasakysiu ironiskai:
EI ,DIEDE,EIK RAVET BUROKU ,A NE MATAI,KAD PADARAS VERKIA
nebesuprantu tų diskusijų- normali, gera istorija tiek
O man si istorija taip pat labai patiko Aprasyta realistiskai ir tikrai jokio pykcio ar dar ko panasaus joje nepajutau, tiesiog zmogus aprase savo jausmus ipindamas dalele humoro (juk taip lengviau) ir tikrai pritariu toms, kurios raso, kad gimdymas ne svente ir dziaugsmu per ja netryksti (nors pati esu dar ne mama). Asmeniskai man katik gime vaikai isvis nera grazus, o dar po tokio skausmo tikrai pagalvociau, o kas cia toks ir tikrai jau nenoreciau liesti ten jokios islendancios galvutes, tegu tik greiciau lenda, pasiziuresiu kai islys ir atsigausiu ir dar ziuresiu gana ilgai, jei viskas gerai minimum 18 m.
Saunuole autore
Saunuole autore
QUOTE(Ankara @ 2008 01 22, 16:20)
Asmeniskai man katik gime vaikai isvis nera grazus
čia priklauso nuo vaiko pvz manoji gimė nepridusus, nemėlyna, neraudona, be varškės ir be spuogiukų, tokia graži, kad neįsivaizdavau , kad gimę vaikai tokie būna...gal kiti vaikai tokie nebsu, bet mano pirmoji gimė va tokia ir dabar kai pažiūriu į draugių vaikų foto, kur jie ką tik gimę- man irgi negražu...nes manoji buvo visai kitokia istorija paprasta- būna geresnių, būna blogesnių
QUOTE(Ankstikėlė @ 2008 01 22, 17:25)
čia priklauso nuo vaiko pvz manoji gimė nepridusus, nemėlyna, neraudona, be varškės ir be spuogiukų, tokia graži, kad neįsivaizdavau , kad gimę vaikai tokie būna...gal kiti vaikai tokie nebsu, bet mano pirmoji gimė va tokia ir dabar kai pažiūriu į draugių vaikų foto, kur jie ką tik gimę- man irgi negražu...nes manoji buvo visai kitokia
istorija paprasta- būna geresnių, būna blogesnių
istorija paprasta- būna geresnių, būna blogesnių
Saunu, kad tau gime grazi dukryte
QUOTE(Ankara @ 2008 01 22, 16:27)
Saunu, kad tau gime grazi dukryte
aciu, ji mano pirmoji
bet esme ta, kad as tikejausi vaiko, kaip foto ar paveikslikuose buan- susiraiksleje, su spuogiukais arba balta varskyte, o gime visai kitokia
Istorija su juodo humoro doze - humoreska, skant Galima gi ir taip pažvelgti į gimdymą
Aiškumui įvesti pažersiu šiek tiek info: pagal ligoninės dislokacijos aprašymą galima suprasti, kad tai buvo RK, akušerė BabaJega - labai patyręs ir švelnus žmogeliukas, gydytoja - Angelė P. puikiausia gydytoja akušerė-ginekologė kokią man teko sutikti, o sutikus esu kokį pustuzinį beklaidžiodama po Lietuvą su savo bėdom.
Info surinkta prieš pusketvirtų metų Vilniuje
Aiškumui įvesti pažersiu šiek tiek info: pagal ligoninės dislokacijos aprašymą galima suprasti, kad tai buvo RK, akušerė BabaJega - labai patyręs ir švelnus žmogeliukas, gydytoja - Angelė P. puikiausia gydytoja akušerė-ginekologė kokią man teko sutikti, o sutikus esu kokį pustuzinį beklaidžiodama po Lietuvą su savo bėdom.
QUOTE(Rassa @ 2008 01 22, 17:38)
Istorija su juodo humoro doze - humoreska, skant Galima gi ir taip pažvelgti į gimdymą
visiskai teisingai siaip akuseres nepazystu ir net vardo nezinau, nu bet va ji man tokia ta diena pasirode, ir visa gimdyma mane baisiai erzino jos snekos apie pikta princesyte ir kokia as nepakanti skausmui O gydytojai jokiu priekaistu neturiu, labai labai faina. Ta budinti, kuri is pradziu buvo nepatiko Grubi...ir nelabai gimdyvem domisi
Na, bet tam yra atskira tema apie RK ligonine
Melodi, 10balų Skaičiau ir juokiausi. Kadangi pati neseniai pagimdžiau, tai prisiminimai sukilo. Pagalvojau kad per visą gimdymą man tas "riuužavasis" periodas taip ir nebuvo užėjęs. Savijauta buvo labai panaši.
Smagu jei moterys gimdo be nuskausminamųjų ir su šypsena veiduose, bet iš gydytojų patirties žinau kad tai būna vienetams. Taigi čia aš matau realią istoriją, o ne po visko praėjus skausmui apcukruotą ir nudailintą, na kad žmonėms mamiškesnė atrodytų.
Melodi, sėkmės tau ir tavo mažylei
Smagu jei moterys gimdo be nuskausminamųjų ir su šypsena veiduose, bet iš gydytojų patirties žinau kad tai būna vienetams. Taigi čia aš matau realią istoriją, o ne po visko praėjus skausmui apcukruotą ir nudailintą, na kad žmonėms mamiškesnė atrodytų.
Melodi, sėkmės tau ir tavo mažylei
man labai patiko pasakojimas toks su prieskoniais
Parašyta Ačiū už juoko dozę, net ašaros ištryško Stiprybės ir kantrybės Jūsų šeimynai
1. humoro jausma reikia tureti..
2. B.Sruogos irgi vos i gabalus nesudraske uz groteska "Dievu miske", o po geru 30 metu pripazino, kad geras kurinys..
3. Visur reikalingas sveikas protas - net apie gimdyma pasakojant.. Galima paglavot, kad kai kurios ne kraujais taskesi gimdydamos, o roziu ziedlapiais.. Cia gal meiles romanu itaka?
2. B.Sruogos irgi vos i gabalus nesudraske uz groteska "Dievu miske", o po geru 30 metu pripazino, kad geras kurinys..
3. Visur reikalingas sveikas protas - net apie gimdyma pasakojant.. Galima paglavot, kad kai kurios ne kraujais taskesi gimdydamos, o roziu ziedlapiais.. Cia gal meiles romanu itaka?