Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

QUOTE(Erika-amerika @ 2008 01 21, 18:50)
Aha tikrai juokingai ir teisingai, be cukraus hihihi.gif Iš tiesų, tai mes turbūt visos taip galvojame (tam tikrais momentais), tik dėl visuotinio paniekinimo stengiamės pasaldinti, nu, kad alia motiniškiau atrodytų mirksiukas.gif

Balionėlis tau ir nuo  4u.gif mūsų
Papildyta:
Visiškai su tavimi sutinku drinks_cheers.gif Ką tik gimusį savo vaikutį myli, nes žinai, kad jis tavo, o ta BEGALINĖ MEILĖ ateina su laiku, ir kuo toliau, tuo jį myli dar labiau rolleyes.gif

Na,as gimdziau su epiduru- visiskai nieko nejauciau(jokio skausmo,jokiu emociju),ir kai uzdejo ta maza gniuzuleli man ant krutines taip pat nieko nepajutau,isskyrus tai,kad turiu juo rupintis(sis jausmas buvo labai stiprus),meile vaikuciui atejo daug veliau. wub.gif lr su kiekv diena vis stipreja.Taip,kad nesuprantu tu mamu,kurios cia reiskia pretenzijas schmoll.gif Lygtai gimdymas prilygtu pasakai lotuliukas.gif Na,nebent siaubo pasakai...lr nereikia cia lia lia,kad per saremius ir be epiduro,jus galvojot,kad tuoj pamatysit savo stebukleli.Manau,kad jus galvojot taip: " o Dieve,kada gi tas kosmaras pasibaigs ir tas kankintojas uzmigs lovytej???"
Liepkai fainuolei sveikatytes ir buckis nuo Adeliuko 4u.gif O Melodi stiprybes auginant savo mazaja neklauzada wub.gif
Atsakyti
Kas čia sakė, kad neaiškūs santykiai pas Melodi šeimoje -tai patikėkit -jum tokių santykių tik pavydėt tongue.gif tongue.gif

Šaunuolė Melodžiuk wub.gif
Atsakyti
Tikrai šauni istorija thumbup.gif
Ir labiau primena tikrovę, o ne kažkokį nuvalkotą nežinomo autoriaus romaną....
Ir ji tuo tikrumu tikrai daaaug gražesnė ir jaudina daaaug labiau už tas istorijas, kurios nupieštos rožinėm spalvom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 01 21, 15:30)
Na, o vaikelio - kažkokiu padaru....... doh.gif  doh.gif  doh.gif

diedas tai diedas, čia juokais 4u.gif ir aš juokais pavadinu...bet vaikelį vadinti padaru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2008 01 22, 10:50)
diedas tai diedas, čia juokais 4u.gif ir aš juokais pavadinu...bet vaikelį vadinti padaru unsure.gif

O kas cia blogo sitame zodyje? ax.gif Sakyciau, kaip tik tikslus zodis, kiles nuo zodzio "padaryti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukstaite @ 2008 01 21, 18:17)
Istorija liuks, o apie tas, kurioms nepatino kad neaprasyta apie ruzavus drugelius galiu pasakyt tik - duros jus, gyvenime nepatikesiu kad gimdymo metu plesiant nesuvokiamui nezmoniskui zveriskui skausmui jus galvojat kazka panasaus i "oi tuoj turesiu angelele, valio valio valio, oi, koks grazus pasaulis", galit nebent bobutei toki brieda papasakot. kai skauda tai skauda visoms, tik vienai labiau kitai maziau, viena garsiai gali aplinkinius issiuntinet ant triju raidziu, kita tyli.
Apskritai gimdymas kaip, pavadinkim, procedura, yra nemaloni, ziauriai ziauriai nemaloni, kazkokie grazus silti jausmai uzeina nebent jau tada, kai pragaras baigiasi, ir daug kas pasimirsta, bet kazkodel daug moteru labai jau megsta taip prigrazinti taip prisaldinti kad net vemt vercia, meluojat apie ta gimdymo grazuma ne tik kitiems bet ir pacios sau

drinks_cheers.gif visiskai sutinku. o istorija papasakota nekasdieniskai, o ir humoras gyvenime daugiau padeda, nei kenkia. saunu kai tokiomis akimirkomis imanoma ir is saves ir is situacijos pasijuokti. 4u.gif svarbu, kad tokia pozicija mamytei padejo istverti "dziaugsmingus" skausmus mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmm.... Vienoms patiko, kitoms ne. Ka gimdyvė išgyveno tuo metu, tą ir aprašė.

Tik galiu patikint, kad "šventinių" gimdymų be epidūros ir didelių skausmų tikrai būna. mirksiukas.gif Duok Dieve man pagimdyti antrąjį vaiką taip pat lengvai ir neskausmingai, kaip ir pirmąjį. rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Na aš nei fanė, nei gerbėja, bet žiūriu čia anot kai kurių besibarančių, jei jau moka mamytė į gyvenymą per jumoro prizmę pažvelgti, tai ji nei vaiko nemyli, anei morali yra lotuliukas.gif
Nesibarkit, tiesiog teisiančios čia kažką neturi tokios teisės 4u.gif
Melodi, labai graži tavo dukrytė 4u.gif
Skaičiau istoriją ir krizenau. lotuliukas.gif Tai yra gražiausia, kad ji ne rožinė. Labai panašių minčių kilo ir man, kai gimdžiau sūnų, ir viskas vyko lygiai taip pat greitai ir laaabai skausmingai.
Aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Si istorija yra TIKRA. Gal ir yra keli procentai mamyciu, kurios gimde be jokio nuskausminimo ir pamate savo stebukla susuko" Wau, pagaliau atejai, mano branguti, grazuti, mano gyvenime",ir joms is karto nusvinta TA diena, visas skausmas is karto pasimirsta. Gal tokiu ir yra. As gimdziau atseit lengvai ir greitai, bet po gimdymo savo vaiko nemaciau, ir diena nenusvito, tik atsipuciau, kad pagaliau baigesi kosmaras...
Taip, kad nesmerkite sios nuostabios mamytes, isdrysusios atvirai issakyti savo patyrima. Saunuole dar karta , kad sugebi taip optimistiskai zvelgti i gimdyma. Didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aukštaite, kodėl tu taip? Kodėl būtinai melagės ar ligonės? Aš buvau pasiruošus tiek fiziškai, nes ilgą laiką ir visą nėštumą sportavau, tiek psichologiškai, ir man iš tiesų tokio baisaus skausmo, kaip čia aprašo mamos, nebuvo. schmoll.gif Visoms būsimoms mamoms linkiu tokio paties neskausmingo gimdymo. 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sekmes auginant savo kosmonaute! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 01 22, 11:10)
O kas cia blogo sitame zodyje?  ax.gif Sakyciau, kaip tik tikslus zodis, kiles nuo zodzio "padaryti"  lotuliukas.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kas iš ko padarytas, žinau, morfologiją studijavau tongue.gif
o šiaip viskas čia normalu toje istorijoje, aš kažkada čia irgi aprašiau, paskaičiau- ogi tokia jausminga istoroija, tokia svajinga, bet aš pati- svajoklė, o va Melodi moteriškė su humoru...juk negalim būti vienodos, ir negali visoms viskas patikti vienodai...beje, aš pagimdžiusi pro rožinius akinius irgi nežiūrėjau, mylėjau vaikutį, bet iš laimės nesvaigau ir neskrajojau unsure.gif nors gimdžiau gana nelengvai, su komplikacijos ir be epidūro unsure.gif
QUOTE(perlita3 @ 2008 01 22, 11:38)
Ziuriu daugeliui ,kuo vulgariau ir grubiau aprasyta tikrove, tuo labiau visos zavisi doh.gif aiskiai matosi koks kontinentas moteriskiu renkasi ir su kokia morale..nu ,bet visokiu reikia lotuliukas.gif visos zynom kas yra gimdymas ir skausmas,bet daug moteru tai iskencia be pykcio,neapikantos ir pagiezos ant zmoniu.
baik tu svaigti čia nesąmones...ko čia taip pulti...gal diskutuokim, bet nepulkit viena kitos įžeidinėti, turėk savigarbos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 22 sausio 2008 - 15:38