Na taip, rasymo stilius pasirinkas stiprus. Diedas ir babajaga nesuglumino, nes manau kai tau is tiesu skauda, naturalu aplink visus kaltinti ir matyti juodai. mazai kuriai tikriausiai islaikyt tolerantiskuma pavyksta. tik asmeniskai man nesijuto visiskai silumos sioj istorijos, net pabaigoje! tikiu kad si moteris labai myli savo dukryte (juk taip turetu but), tik issakau savo nuomone apie istorijos aprasyma.
Sekmes JUMS visiems trims! (mamai jagai, diedui ir dukrytei )
Man istorija patiko. Tik labai juoką kėlė kai kurie komentarai. Nelabai suprantu kam tas kabinėjimasis prie žodžių... Ir nuspręsti, kad žmonių santykiai blogi, jeigu diedu pavadino, tai daugiau nei juokinga... O absurdo viršūnė buvo, kai kažkas nusprendė, kad tai mamytei daugiau vaikų nereikia, jei taip kalba...
Mamytei ir jos šeimynėlei sėkmės... Ir Lieputei broliuko.
Mamytei ir jos šeimynėlei sėkmės... Ir Lieputei broliuko.
Man draugė liepė šitą istoriją perskaityt ir nuomonę išsakyt, nes Jūs čia kovot dėl kažko, kaip suprantu "patiko-nepatiko"... Gera ta istorija, ne marmaladinė...
Istorija iš tiesų labai verta dėmesio Jau beveik metai, kaip parašyta, o diskusijos dar verda
Saunuole mamyte! Humoro jausmas super
Man tie "diedai" tai kraupiai skamba...As nevadinu nei "diedu", nei "meiliuku" ir kitais iusi iusi Bet cia tai dzin palyginus, kaip aprase momenta, kai gimsta vaikelis... Vadint kazkokiu padaru ir pan. Na, as isivaizduoju, kad moteris norejo linksmai perteikti gimdyma, bet cia persistengta,manau...Pradzia patiko (nors ir su diedais), bet pabaiga atstumianti...
QUOTE(Niam @ 2009 11 25, 12:08)
Man tie "diedai" tai kraupiai skamba...As nevadinu nei "diedu", nei "meiliuku" ir kitais iusi iusi Bet cia tai dzin palyginus, kaip aprase momenta, kai gimsta vaikelis... Vadint kazkokiu padaru ir pan. Na, as isivaizduoju, kad moteris norejo linksmai perteikti gimdyma, bet cia persistengta,manau...Pradzia patiko (nors ir su diedais), bet pabaiga atstumianti...
man cia labai negražiai skamba
...ir ta suvystytą vaiką paduoda diedui i rankas.
Linksmai papasakota istorija
SUPER istorija. Nieko juokingesnio neesu girdėjusi.
Šaunuolė mamytė, kad turi tokį gerą jumoro jausmą
Šaunuolė mamytė, kad turi tokį gerą jumoro jausmą
O man gimdymas kad ir skaudus, bet buvo kažkoks didingas ir nepaprastas įvykis. Aš irgi kažkodėl nejaučiu nei meilės nei džiaugsmo šioje istorijoje. Diedas ir padaras . Nžn... Nu aišku, visų humoro jausmas skirtingas.