Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

gimdymas aprasytas labai vulgariai... man asmeniskai nepatiko, nes skaitant kitu moteru gimdymo istorijas jauciasi meile ateinanciam kudikiui, savo vyrui.. o cia gal "rasytoja" ja ir jaucia, bet pateikia taip bjauriai, tarsi ju nemegtu, atrodo,kad vaikelis ir vyras jai suteikia kancia...
Aisku tai tik mano nuomone, visokiu yra, visokiu reikia...

Sekmes, aukit grazios ir sveikos! smile.gif
Atsakyti
labai suprantamai papasakota, jei skaudejo tai ir istorija skaitant tas skausmas atsispindet turi biggrin.gif
aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
tik dabar perskaiciau tavo gimdymo istorija rolleyes.gif
labai sauniai, realiai viskas aprasyta thumbup.gif juokas pro asaras thumbup.gif
sekmes jums augant 4u.gif
Atsakyti
Istorija gimdymo visai nieko. Bet mylimo zmogaus vadinimas "diedas", tai daug ka pasako apie santykius. Man asmeniskai skamba baisiai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2009 11 21, 17:20)
Istorija gimdymo visai nieko. Bet mylimo zmogaus vadinimas "diedas", tai daug ka pasako apie santykius. Man asmeniskai skamba baisiai sad.gif

Pas mus superiniai santykiai, jau beveik 10 metu kaip vede ir neisivaizduoju kito vyro salia saves thumbup.gif O dieda kaip pavadinsi taip nepagadinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu man irgi nelabai patiko istorija... Tokia šalta ir kandi... bet tai tik nuomonė susidariusi perskaičius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 18:46)
Pas mus superiniai santykiai, jau beveik 10 metu kaip vede ir neisivaizduoju kito vyro salia saves thumbup.gif O dieda kaip pavadinsi taip nepagadinsi lotuliukas.gif

melodi, tik tu nesiteisink..kas nesupranta ir nesupras tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 21, 20:06)
melodi, tik tu nesiteisink..kas nesupranta ir nesupras tongue.gif  mirksiukas.gif

Bonda, as net nemanau teisintis cia del kazko, man siaip vis dar nuostabu, kad zmones jau tokie izvalgus siais laikais, kad jiems vienas zodis internetinej erdvej "daug ka apie santykius pasako" doh.gif lotuliukas.gif

P.S. Pratesima dar geresni parasysiu, nes jei pirma per 6 val pagimdziau, su antru duok dieve speciau nulekt kur reiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 21 lapkričio 2009 - 20:18
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 20:15)
Bonda, as net nemanau teisintis cia del kazko, man siaip vis dar nuostabu, kad zmones jau tokie izvalgus siais laikais, kad jiems vienas zodis internetinej erdvej "daug ka apie santykius pasako" doh.gif  lotuliukas.gif

Tu pati apie savo santykius su diedu tiek nesigaudai, kiek kiti is keliu tavo sakiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Idomiai nupasakotas gimdymas smile.gif
O su akusere BabaJaga ir as gimdziau, super moteryte, nors pirma karta ja pamacius nelabai patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 20:15)

P.S. Pratesima dar geresni parasysiu, nes jei pirma per 6 val pagimdziau, su antru duok dieve speciau nulekt kur reiks biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aha, as ir jei antra gimdysiu -tai uz abu parasysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi esu negimdziusi dar, tai si istorija atrodo tikrai realistiskiausiai. Nors MB diedu nevadinu, bet siai istorijai kaip ir autorei toks stilius tinka, taip kad viskas patiko thumbup.gif
Beje kas del maziuku, ka tik pasauli isvydusiu...nepulkite manes...nu bet nieko as ten grazaus nematau blush2.gif cia is tu istoriju, kur teko stebeti gymdymus: slapi, melynai raudoni...veliau kai nuprausia, tai jau ir nieko, o kai paauga tai tada jau ir grazus rolleyes.gif
Atsakyti