gimdymas aprasytas labai vulgariai... man asmeniskai nepatiko, nes skaitant kitu moteru gimdymo istorijas jauciasi meile ateinanciam kudikiui, savo vyrui.. o cia gal "rasytoja" ja ir jaucia, bet pateikia taip bjauriai, tarsi ju nemegtu, atrodo,kad vaikelis ir vyras jai suteikia kancia...
Aisku tai tik mano nuomone, visokiu yra, visokiu reikia...
Sekmes, aukit grazios ir sveikos!
labai suprantamai papasakota, jei skaudejo tai ir istorija skaitant tas skausmas atsispindet turi
aukit sveikos
aukit sveikos
tik dabar perskaiciau tavo gimdymo istorija
labai sauniai, realiai viskas aprasyta juokas pro asaras
sekmes jums augant
labai sauniai, realiai viskas aprasyta juokas pro asaras
sekmes jums augant
QUOTE(Lionesss @ 2009 11 21, 17:20)
Istorija gimdymo visai nieko. Bet mylimo zmogaus vadinimas "diedas", tai daug ka pasako apie santykius. Man asmeniskai skamba baisiai
Pas mus superiniai santykiai, jau beveik 10 metu kaip vede ir neisivaizduoju kito vyro salia saves O dieda kaip pavadinsi taip nepagadinsi
Niu man irgi nelabai patiko istorija... Tokia šalta ir kandi... bet tai tik nuomonė susidariusi perskaičius
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 18:46)
Pas mus superiniai santykiai, jau beveik 10 metu kaip vede ir neisivaizduoju kito vyro salia saves O dieda kaip pavadinsi taip nepagadinsi
melodi, tik tu nesiteisink..kas nesupranta ir nesupras
QUOTE(bonda @ 2009 11 21, 20:06)
melodi, tik tu nesiteisink..kas nesupranta ir nesupras
Bonda, as net nemanau teisintis cia del kazko, man siaip vis dar nuostabu, kad zmones jau tokie izvalgus siais laikais, kad jiems vienas zodis internetinej erdvej "daug ka apie santykius pasako"
P.S. Pratesima dar geresni parasysiu, nes jei pirma per 6 val pagimdziau, su antru duok dieve speciau nulekt kur reiks
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 20:15)
Bonda, as net nemanau teisintis cia del kazko, man siaip vis dar nuostabu, kad zmones jau tokie izvalgus siais laikais, kad jiems vienas zodis internetinej erdvej "daug ka apie santykius pasako"
Tu pati apie savo santykius su diedu tiek nesigaudai, kiek kiti is keliu tavo sakiniu
Idomiai nupasakotas gimdymas
O su akusere BabaJaga ir as gimdziau, super moteryte, nors pirma karta ja pamacius nelabai patiko
O su akusere BabaJaga ir as gimdziau, super moteryte, nors pirma karta ja pamacius nelabai patiko
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 20:15)
P.S. Pratesima dar geresni parasysiu, nes jei pirma per 6 val pagimdziau, su antru duok dieve speciau nulekt kur reiks
aha, as ir jei antra gimdysiu -tai uz abu parasysiu
Kadangi esu negimdziusi dar, tai si istorija atrodo tikrai realistiskiausiai. Nors MB diedu nevadinu, bet siai istorijai kaip ir autorei toks stilius tinka, taip kad viskas patiko
Beje kas del maziuku, ka tik pasauli isvydusiu...nepulkite manes...nu bet nieko as ten grazaus nematau cia is tu istoriju, kur teko stebeti gymdymus: slapi, melynai raudoni...veliau kai nuprausia, tai jau ir nieko, o kai paauga tai tada jau ir grazus
Beje kas del maziuku, ka tik pasauli isvydusiu...nepulkite manes...nu bet nieko as ten grazaus nematau cia is tu istoriju, kur teko stebeti gymdymus: slapi, melynai raudoni...veliau kai nuprausia, tai jau ir nieko, o kai paauga tai tada jau ir grazus