Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

nors ir sunkiai tau buvo,saunuole mamyte,bet istorija linksmai nupasakota 4u.gif
Atsakyti
Melody, sveikinu, puiki gimdymo istorija. 4u.gif

O kritikems galbut truksta intelekto, ka parodo ir ju komentaru rasyba. Man daug kvailiau, kai raso beveik ar net tiesiogine zodzio prasme eilerascius, puikiai tinkancius sveikinumo koncertams:)
Atsakyti
Linksma istorija thumbup.gif
Atsakyti
Linksmai ir nuotaikingai aprasyta gimdymo istorija thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nesuprasiu kam tokios moterys isvis gimdo?! ir jei savo tik gimusi vaikeli "padaru" vadina! kazkoks siaubas! gal pries pastojant reikejo pasidometi kas tas gimdymas ir bent viena vaizdeli paziureti. patarciau daugiau vaiku negimdyti. ir isvis kam tokia nesamone rasyti,jei neturi ka pasakyti,kam isvis rasai.
tikekis,kad tavo vaikas uzauges neperskaitys tavo gimdymo istorijos. blink.gif
Atsakyti
Linksma istorija, bet... visiškai nesužavėjo "padaras" (tiesiog bjauru)
QUOTE(Melodi @ 2008 01 21, 11:58)
Bet man jau tas pats, kas ten per padaras, dar girdžiu kaip man siūloma nukirpti virkštelį...(nu jau ne...), kerpa diedas ir ją prakirpus aptaško krauju ta mėlyną padarą...

QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 11 13, 15:14)
Niekada nesuprasiu kam tokios moterys isvis gimdo?! ir jei savo tik gimusi vaikeli "padaru" vadina! kazkoks siaubas! gal pries pastojant reikejo pasidometi kas tas gimdymas ir bent viena vaizdeli paziureti. patarciau daugiau vaiku negimdyti. ir isvis kam tokia nesamone rasyti,jei neturi ka pasakyti,kam isvis rasai.
tikekis,kad tavo vaikas uzauges neperskaitys tavo gimdymo istorijos. blink.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
istorija primine viesa zodini issitustinima:) toks sudukas, gausiai prifarsiruotas naturalizmo ir juodos realybes pipiru... juokinga kai ja kazkas drista lyginti su Balio Sruogos kuryba, kazkodel kiekvienas viesai pirstelejes puola isivaizduoti kaip Dievu miskas driokstelejes, juokinga ir apgailetina, dievazi:)...
Atsakyti
hm, pirma istorija kuri nors ir juokingai aprašyta,bet kažkodėl sukėlė tokius dviprasmius jausmus... g.gif Mamytė nelinkus gražbyliauti ir saldinti visko. Kaip sakant: "ką matau, tą dainuoju...." mirksiukas.gif
Atsakyti
bet gal ir gerai, ka isgyveno moteriske ta ir parase smile.gif nieko neprikure blush2.gif man patiku smile.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2008 01 21, 17:34)
O kas čia su tais diedais ir babomis negerai? mastau.gif Juk kiekvienas pasirenka tokį bendravimo stilių ir asmenų įvardinimą koks jam patinka, koks priimtinas. Kodėl visi turėtų kalbėti "siusi pusi", jei jam taip yra geriau, natūraliau g.gif kam reikalingas tas lukštas, kad pavyzdingiau prieš visuomenę atrodyti? Juokinga irnesakyk.gif Manote, kad geriau vadinti "brangiausiuoju" ir nekęsti, taškyti purvais už akių ar pavadinti "diedu" ir nuoširdžiai mylėti?

na visu pirma nemanau, kad ji turejo omeny, kad turi brangiausiais ir kitais mazybiniais ir meiliais zodeliais vadinti, paparasciausiai parase ka mano ir tiek. smile.gif siaip istorija linksma, bet diedai ir jagos visos juokingi iki tam tikro lygio, po to, skaitant, atsibosta, kai smekscioja per daug.
Atsakyti
na taaip...linksmai,su tokia paugliška tarme biggrin.gif biggrin.gif šaunuoleė mamytė,praskaidrinai vakarą nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fabijol: 14 lapkričio 2009 - 21:05