Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip Liepa kankino mamą

QUOTE(opalė @ 2008 10 22, 17:27)
kazkada skaiciau sita istorija.. kai dar nestuke.gif  Niu jau kaip istrigo - ..ir Baba jega istrigo... thumbup.gif  lotuliukas.gif  Ogi kai nuvaziavau gimdyt  -spekit kas i gimdykla izenge i kuoda suristais tamsiais plaukais - ogi Baba jega doh.gif - ir juokas ir baime ta akimirka apeme biggrin.gif  biggrin.gif ...beje - ziuriu ji tai ivaldzius "guodimo" gimdykloje mena biggrin.gif  blink.gif  - tais paciais zodziais ir man kalbejo lotuliukas.gif

Linkejimai jums nuo musu 4u.gif

Eik tu sau... biggrin.gif biggrin.gif Nu bet tas jos guodimas.... doh.gif
Aukit didutes 4u.gif

Aciu visoms, kas jumora supranta biggrin.gif bigsmile.gif 4u.gif

Rodos taip neseniai gimdziau, o mano pupa jau kalbet pradeda wub.gif
Atsakyti
na, siaip istorija tikrai idomi, ir fainai nupasakota,tik jo, kai kurie issireiskimai moteriai nelabai tinka.. mirksiukas.gif as pilnai tikiu, kad skaudejo siaubingai, bet kai rasei cia sita istorija, tai jau neskaudejo... man vistiek visa tai kitaip asocijuojasi.. bet cia tiesiog mano nuomone,gal del to, kad man ne taip sunkiai gimdymas praejo.. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-vita: 25 lapkričio 2008 - 23:32
bet mergaite nuotraukoj tikrai super! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2008 02 16, 18:32)
Na kur gi tame gimdyme mielumas, šiltumas, tyrumas ir romantika? Tai yra skausmas, fizine kančia, baimė, nežinomybė - visos natūralios emocijos + dar kaukėti nepažįstami žmonės, hormonų audra, svetima aplinka. Tai biologinis aktas, fiziologija - kaip maitinimasis, mylėjimasis ir pan. Manau, kad šilčiausia ir tyriausia iš viso gimdymo yra akimirka, kai viskas pasibaigia, gydytojai išeina ir šeima lieka kiek intymesnėje aplinkoje.
Koks gi čia džiaugsmas gali būt, kai skausmas plešia perpus? Galbūt tik retrospektyvoj tas džiaugsmas...
Ir šiaip gamta yra grubi... toks yra ir gimdymo procesas - be jokių saldybių, tiesiog brutuali nuoga realybė, visai neestetiška, net nemeniška... žmogus taip gimsta, labai panašiai i kačiuką ar paršiuką.
Visai kas kita, kai jau pailsėjus mama mūsų cilizacijos rėmuose bando perteikti visą procesą - kai kuriom sunku pripažinti net sau, kad skaumo akimirką plaukė ne vien cukruotos mintys apie mylimo kūdikio gimimą.
Pasak psichoterapeutų suaugusiam žmogui būdingas sugebėjimas priimti savo jausmų dualizmą - gebėti ir pykti ir besąlygiskai mylėti ta patį objektą vienu metu. Iki tam tikro amžiaus vaikai to nesugeba... toks infantiliškumas dėl raidos sutrikdymo kai kuriems pasireiškia ir vėliau...

drinks_cheers.gif ,skausmas,kamčia,nežinomybė ir daug daug kitų emocijų kyla gimdymo metu,nerimas dėl vaikelio ir t.t,bet tikrai ne džiaugsmas,kad pagaliau skauda...
Man ši istorija thumbup.gif kaip jautės taip ir aprašė,be jokių pusi musi biggrin.gif
Atsakyti
super...gerai kad pries tai tolete buvau,buciau is juoko apsi...
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2008 08 06, 10:28)
Istorija butu tikrai labai smagi ir verta 10 balu, bet... Man ir labai kliuva tas "diedas", brrr... Skamba labai baisiai... Kodel negalima rasyt mano vyras arba tiesiog vardu ivardint... g.gif

Nezinau kodel, bet tas "diedas" man kelia asocialumo ispudi...

P.S. idomu, o kaip jusu antros puses reaguoja i ta "dieda"... g.gif

maniškis normaliai reaguoja, ne kiekvieną dieną vadinu, bet pavadinu... o jis mane Pasaka vadina blush2.gif

O Balio Sruogos "Dievų mišką" prisimenat?
Atsakyti
Graži istorija smile.gif. Ech tie gimdymo skausmai skausmeliai ...
Atsakyti
Labai nuosirdi istorija thumbup.gif
Atsakyti
oi tos "Babos"... doh.gif
Istorija verta demesio uz savo nuosirduma 4u.gif
Atsakyti
skaiciau istorija, isorej sedejau su sypsena, o viduj per visa kuna siurpuliukai begiojo.... gimdysiu tik rugsejo gale, bet dabar su lyg kiekviena diena baimes jausmas dideja, ypac po istoriju biggrin.gif

saunuole, kad tiek istverei thumbup.gif
Atsakyti
o man labai patiko si istorija, tokia be pagrazinimu ir tikrai juokingai nupasakota, pagaliau galiu isivaizduoti kas manes gali laukti uz 230 dienu nestuke.gif
Mano mama panasiai apie mano gimima kalbejo, sake kad nebuvo ten jojiu duokit man ja palaikyti, tik norejo kad mane greiciau isnstu ir nustociau verkti. Man labai skaugejo ir pavargusi buvo. Bet myliu ja uz tai muaaaaa 4u.gif
Sekmes
Atsakyti
nu fainai aprasei biggrin.gif
Atsakyti